breveti za putničke

Spp_kadet

New member
Poštovani

Nadam se da ne otvaram bez veze novu temu ali nisam naÅ¡a nikdi niÅ¡ta slično.

Jeli mi može ko pomoč u vezi breveta koje se traže na putničkim brodovima? Sa bulka imam sve potrebno za oficira palube a poÅ¡to sam doma več viÅ¡e od pola godine i tražim sve moguče načine za ukrcaj pa tako tražim i ukrcaj na putničkim, tankerima itd.

Jeli koji specialni brevet ili sta slično? PoÅ¡to su neke od agencija jako Å¡krte po tom pitanju ili je to jedan od načina da te odpile več prije nego Å¡ta dođes tamo.

Hvala na eventualnim odgovorima

Pa, Ro-Ro/Passenger safety bi ti bio prvi na listi, uz one druge koje se traze kao npr. ECDIS, SSO itd. Kolege sa putnickih ce ti tocnije reci ...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Poštovani

Nadam se da ne otvaram bez veze novu temu ali nisam naÅ¡a nikdi niÅ¡ta slično.

Jeli mi može ko pomoč u vezi breveta koje se traže na putničkim brodovima? Sa bulka imam sve potrebno za oficira palube a poÅ¡to sam doma več viÅ¡e od pola godine i tražim sve moguče načine za ukrcaj pa tako tražim i ukrcaj na putničkim, tankerima itd.

Jeli koji specialni brevet ili sta slično? PoÅ¡to su neke od agencija jako Å¡krte po tom pitanju ili je to jedan od načina da te odpile več prije nego Å¡ta dođes tamo.

Hvala na eventualnim odgovorima

Treba ti Passenger Ship Safety i RO RO Pasenger ship Safety. To je sve u jednom paketu kad slusas tecaj. traje negdi 3 dana pa ispit. dobijes 6 potvrdnica o oslusanom tecaju. Kosta ti 1600 kuna cca... Uz to ti triba SSO i normalno svi braveti ka za trgovacki brod.

Treba ti Passenger Ship Safety i RO RO Pasenger ship Safety. To je sve u jednom paketu kad slusas tecaj. traje negdi 3 dana pa ispit. dobijes 6 potvrdnica o oslusanom tecaju. Kosta ti 1600 kuna cca... Uz to ti triba SSO i normalno svi braveti ka za trgovacki brod.

Hvala ti puno na odgovoru. Jeli mozda ko zna di se to moze polozit u Splitu jer sam se zakleja da u Sloveniji ne polažem ni jedan brevet više. MATER JIM LOPOVSKU:mad:

Molio bih ako netko ima skriptu za Mjere sigurnosti na ro-ro i putničkim brodovima u digitalnom formatu! Hvala

Back