@Mark
Ajmo sljedeci tjedan,ovi san u nekin betonima
@ajdeneka
Nije istina!!! Ako te tako posralo, zao mi te,al ja san sve naucia od Hrvata,al bas sve! Ima ljudi i ovaki i onakih i ako te docekala malo sjebana ekipa - dogodi se! To neznaci da drugi put neces imat sve nase i da ti nece bit najbolji brod u karijeri. Ja san gleda razne nacije i njihov rad s kadetima.... kad kadonja pita indica nesto,ovaj mu mrtav-ladan kaze tamo ti je manual/knjiga i cao djaci.... kad mene pita,posaljen ga u kurac i sta me pila i onda mu objasnjavam 2 ure.... i tako velika vecina nasih!!!! Je,vidia san da i filipi oce objasnit. Al, ti si naisa na lose ljude i mos ga jebat....
Bilo je i situacija kad se mali kadeti postave onako nekako "lipo",pa ih ekipa okarakterizira ka odvratne,glupe ili samo nekulturne pa in uvali lagan odjeb..... brod je zajeban, triba znat s ljudima...
@ST-top
mogu to skontat s lovon, i ja san ima 500 $,al tad se nije placalo zdr/mir.... i znanan koliko triba za brevete nakon kadeture,al opet nekako se plati. Znan, dozivia na svojoj kozi kako je to zajebano,al svi smo prezivili....
A sta se tice ukrcaja ka mornar, i to smo svi prosli... onda se posli 5 moze doc na most.... bice bilo kome polunormalnom drago vidit da se momak trudi (odma ocjena gori),a i obicno je nedilja slobodna...pa bar uru-dvi doc i malo pilat sekonda posli rucka,a ne samo filmove gledat....