Ja san na Costi i vidim 1st engineere taljane....ajme majko...a ja in nebi barku pasaru da da mi voze ...ili palubarce....neznas sta je gore...neznam kako su oni uopce prosli te testove s bojama ako su uopce morali to...a vecina cca 65% ne bi proslo marlins za kadete test.
7 dana nije puno...uvjek im treba koji dan vise po ljeti...jer su godisnji...ljetovanje...svjetsko u nogometu i slicno...Strpi se jos koji dan...odgovorit ce ti i + i - odgovor o zaposlenju. Ali ako si preko CSM rijeka ili SSM split -zvrcni njih malo...
Kolega ako sam dobro razumio sa tankera kao c/o ides na aidu za prvoga , koja te muka na tako nesto natjerala ?Poštovanje kolege,
Bio sam na assesment day u Hamburgu 04 JUL 2018.
Bilo je kao sto je Jakov napisao u postu iznad da ne pisem sad ponovo sve isto, znaci spranca se ponavlja.
Ja sam dosad bio na tankerima kao CO.
Prosao sam sve testove online i u Hamburgu, te mi je receno da ce mi ponuditi poziciju 1st OFF za Aida cruises.
Rekli su se javiti sljedeci tjedan.
Medjutim sljedeci tjedan je vec prosao, nitko se ne javlja.
Da li netko ima iskustva, koliko njima treba da se jave, posalju ugovor, ili barem kakvu informaciju?
Zahvaljujem,
Lp
Kolega ako sam dobro razumio sa tankera kao c/o ides na aidu za prvoga , koja te muka na tako nesto natjerala ?
Skoro duplo manje novaca i skroz drugacija vrsta tereta.
Ante..
Nemaju sve tankerske firme standard ko top 3.
Mozda covjek radi za 9-10k $$ 4-5mj po ugovoru, juniori pali sa palme, jede se kokosevina i riza...
Razumjes...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Prvi el. Hotel oko 3100€ permanent i prvi ugovor 4/2, prvi el. Engine isto, Elektricari jurop, oko 2200 € permanent i ugovor 4/2, filipi u $ i ne znam koja je cifra ali only on board.Mozeli mi neko rec koje su place elektricara na Aidi
Pozdrav .
Za sve koji rade na Aidi jedna informacija .
Ne mozemo dobit djecji al mozemo prijavit djecu na nas tako da imamo poreznu olaksicu na njih .
Posaljite mi poruku pa cu sve objasnit ,