Asistent elektrike

mali ivica

New member
pozdrav svima, a posebno na??em kap. Laptalu:)

jučer sam diplomira na vi??oj elektrotehnike-elektronika, imam polo?žen d2, liječnički ću obavit za 7-8 dana, uglavnom matrikulu ću imat za max 15dana..

zanima me primaju li na cruise brodovima asistente, i ako primaju di bi se moga javit.. S obzirom da ovdje na forumu ima električara, tj. elektroničara bilo bi mi drago da dobijem koji savjet iz prve ruke, općenito vezano uz na??u struku na brodovima.
? ta bi mi preporučili kao najbolje rje??enje za asistenturu..

jedino mozes doznat ako nazoves, na forumu imas masu informacija i linkova za ukrcaj na kruzere
ako uspijes odlicno, vjerojatno je lakse uletit za asistenta na trgovačke brodove.
najvaznije je odradit asistenturu (6mj.) i stec malo sigurnosti
posli toga trebas se nac na pravo misto u pravo vrime

Pozdrav svima,

Prvo sve pohvale ovoj stranici i forumima jer sam svugdje na netu tražio sve moguće informacije za brod i struku električara a najviše sam ih našao baš ovdje.

Inače meni je ovo prvo javljanje i također sam završio višu brodsku elektroenergetiku i elektroniku ,položio d2,sve ostale papire pripremio za brod (matrikula,lječnički,putovnicu..) i volio bih upasti kao asistent na neki cruiser ako je to moguće.
Svi savjeti i preporuke su dobro došli..

Ivane tebe i sve ostale sta zanima slobodno postavi pitanje i dobijes odgovor iz prve ruke od ljudi koji se bave tim poslom. Stoga je ovaj forum zato neprocijenjiv jer sve sta zelis znati dode iz prve ruke :D Aj pozdrav

Back