Carnival

carnival cruise line: oficiri imaju ugovor 4/2 dok seniori mogu birati 3/3 ili 4/2. kad kazem senior off. mislim na capt/st. capt. i 1st off safety off. sto se tice decka a engine ch.eng, st ch. eng, senior 1st eng., hotel eng, chief el. i ch. reefer.
place su svima u eurima.
mislim da i enviromentali mogu ici na 3/3 ali nisam 100 % siguran.
placa 2nd off/2nd eng je oko 6000 eura ovisno o seniorityu.

Pozdrav,

dobio sam od CCL-a na email neku aplikaciju za electronic cadeta, i neke psiho testove ispuniti. No uglavnom, nije mi jedna stvar jasna, tocnije hijerarhija cinova electro dept. na CCL. Da li pod electronic cadet misle na elektronicara ili na klasicnog ETO cadeta.
Molio bih nekoga tko radi tamo da mi malo razjasni situaciju s cinovima, da li imaju electronic engineera ili samo 1st ETO, moze poruka i na private, ali mislim da bi i drugima bilo od pomoci ako se moze javno objasniti.

LP

Ja san radia na carnivalu ali ko strojar al znan da tamo imas elektricare I elektronicare a kadet ti spada u elektronicare znaci oficirae a elektricari su posada ...ide ti electronic cadet.junior electronic officer.3rd electronic officer.1 st electronic officer...uglavnon kadet prati juniora I uci od njega

info iz prve ruke traze prve makine i palube, a za one koji zele na kruzer odlicna prilika, zatrpajte ih mejlovima pozdrav

Ocito je Carnival poceo uzimat nase casnike palube za koje citam na ovoj temi da se jako tesko upada, ajde bas mi je drago:uzdravlje

Znam decka koji je upa tamo za sekonda. Malo balkova i zadnjih 5 brodova tankeri,i ljuuuuuta veza. Ja se isto aplicira,sami tankeri i vise iskustva od njega al bez veze te dobio odgovor da im moje iskustvo nije ono sto su trazili...ocito traze vezu prvo :/

Ukoliko nemas bas nikakvog iskustva pocinjes kao Electronic cadet "A" = 1500eu, onda ide elect.cadet=3200eu, Jr.elect.off = 3700, 3rd elect.off = 4500eu, 2nd elect.off = 5500, 1st. elect. off = 6500 i Sr.1st elect off = 7500....eto nadam se da Ti je pomoglo. Zivio!

pa da...mogao bi se prijavit za ovog komičara,mađioničara ili savjetnika za mlade

imam ti ja veze tamo ...samo reci sto zelis ...:o:hihi

traže se komičar, učitelj, mađioničar, plesač, instruktor vodenih sportova, voditelj programa, masažer, instruktor fitnesa, DJ, zabavljač i animator, medicinar, liječnik, fotograf, savjetnik za mlade, pjevač, muzičar, zaÅ¡titar…

Poz momaci , dal je ovaj mail Carnival Corporation Australia <carnivalcorporateregisteration@gmail.com> vazi ili je to neki fejk . Poslao sam app te mi danas pisu da mi je app aprovana te su mi poslali INVITATION LETTER i kao neki ugovor o radu . Sad bi dalje trebao slat na ovaj mail australiaimmigration@letterboxes.org INVITATION LETTER . Dal je to fejk ili

Poz momaci , dal je ovaj mail Carnival Corporation Australia <carnivalcorporateregisteration@gmail.com> vazi ili je to neki fejk . Poslao sam app te mi danas pisu da mi je app aprovana te su mi poslali INVITATION LETTER i kao neki ugovor o radu . Sad bi dalje trebao slat na ovaj mail australiaimmigration@letterboxes.org INVITATION LETTER . Dal je to fejk ili

neman pojma,al ovaj .gmail..... :udriglavom
Carnival je velika firma i cisto sumljam da nemaju svoju domenu...
Oprezno!!!

pozdrav!

pozdrav!

može li mi netko pojasniti posao (dužnosti) electonic cadeta i zanima me pozicija refrigeration tehnician na brodu, da li je rezervirana isključivo za talijane, plaća, uvjeti itd... možda ima netko od naÅ¡ih na toj poziciji? unaprijed hvala!!!

registeration- ova rijec ne postoji u rijecniku!
a carnival corporation sa preko 100 brodova u floti ima svoju domenu i sigurno ne koristi gmail :uzdravlje

za sve pozicije plaća 5500 $, a kad u google upiÅ¡eÅ¡ ovu njihovu gmail adresu on je prepoznaje kao fejk,

Carnival UK

Carnival UK

Pozdrav,

Molio bih ako neko zna trenutu plaću za 2nd Engineera na Royal Carribean i ugovor i trenutnu plaću na Carnival UK za 2nd Engineer-a i ugovor?

Isto me zanima da li je na completnoj Carnival UK grupi ista plaća ili slična i da li je permanent ili samo na brodu?

Unaprijed se zahvaljujem.....

Back