Carnival

znaci placa je isla 2nd eng 600-700 ojra u zadnjih 7 godina...malo...ali tu jos ima ljudi, imam i jednog poznanika koji nece da se prebace na rccl jer kazu da vise zarade na carnivala godisnje...kad odrade 9 miseci...a tih nasih na visokim pozicijama ima ali bilo je tu svega za doci do vrha...i nebi im bia u kozi da su admirali a ne stafovi

Evo vidim pisete da su vas zvali za intervju .

A ja prosao onaj online psiho test i napisali mi slijedi poziv za intervju i nista za sad.

Inace apliciro sam za terca palube.

Nije mi jasno o cemu se radi sibnuo sam im mail cisto da znam na cemu sam .

Ima li neko u slicnoj situaciji?

Evo vidim pisete da su vas zvali za intervju .

A ja prosao onaj online psiho test i napisali mi slijedi poziv za intervju i nista za sad.

Inace apliciro sam za terca palube.

Nije mi jasno o cemu se radi sibnuo sam im mail cisto da znam na cemu sam .

Ima li neko u slicnoj situaciji?

zvace te zauzeti su. malo ih je sada u kancelariji sta vode cijelu flotu paluba/makinja priko 1000 casnika.salji mail .

Jeli zna ko sto sto se dogodilo na Carnival Liberty u san thomasu?Koliko iman informaciju pozar u strojarnici jutros u 11uri....ako ko ima koju informaciju?

Last edited:
Samo da javim dobio sam i ja poziv na intervju evo jutros .
U Napulju se odrzava sledeceg mjeseca.
Standardna prica koja postoji na temi vec znaci provvjeriti Ishiara test da li razlikujemo boje bez vidljivih tetovaza itd.

Nemam blagu predstavu sta bi mogli pitati iz struke uzeo sam Colreg da ponavljam to uvijek valja dobro dodje ponoviti.

Sretno svima koji idu na intervju , vidimo se tamo.

Evo poslao mi je marossa -We are also looking for Refrigeration Officers. Eto ako ko ima nek mu se javi.

Znam da sam vec pitao ali evo opet.
Ako ima iko da je bio na intervju za palubu da malo napise sta su pitali pogotovo iz struke sta se trazi.
Hvala.

Ja bi isa,,zvali i mene malo prije dosa mail.A s kojin prjevoznim sredstvom idemo u Napoli?S cin je najbolje s brodon od Snava?

Pozdrav,vidin da bi i ti isa na intervju u Napoli.Sa cin si ima u planu poc do Napolia?Nije Napoli bas blizu.

Pa kako to nekog preko Skype nekog na intervju zovu uzivo , nije bas mala stvar potec do Napolija placati prevoz i smjestaj ali eto ko riskira taj profitira nadam se .

meni ti je prijatelj tamo dobija posa za asistenta struje, a da nije ni ima nikakvi intervju, dok su mene odbili za asistenta iako sam odradija asistenturu i reka da cu opet bit asistent i imam sve papire za casnika. Tako da ti se tu mulja na veliko. Jel kojim slucajem placas put iz svog djepa?

Back