Carnival

sve placas iz svog dzepa..vizu i ljecnicki ti refundiraju na brodu marlin test ne..tako da evo tako je meni

Poslano s Nexus 4 putem Pomorac.net

Evo update.

Bio sam u Napulju tj u okolini Napulja na intervju. Bilo nas je desetak. Nakon nekih pet sati cekanja sam dosao na red . Pitanja je postavljao Marrosa ja odgovarao . Niti jedno generalno pitanje tipa dje si bio sta si radio itd. Postavio je nekih 5-6 strucnih pitanja i to sve je trajalo 7-8 minuta. I prelistao je neku knjizicu sa brojevima da vidi razlikujem li boje tzv. Ishiara Test.
To je sve.
Ovo su bila pitanja bez ikakvog uvoda i objasnjenja samo kaze A60 , koliko ljudi moze ekstra da stane u splav za spasavanje a koliko u camac za spasavanje , kako funkcionise automatic release na splavu i podpitanje kad ce se naduvati splav, zatim kao grom iz vedra neba pitao me sta je dinamo a sta alternator . Mislim da sam sve nabrojao. Na sve sam odgovorio, tako da sam zadovoljan . Da sam bio pomalo zatecen sa nekim pitanjima jesam . Na kraju je rekao javicu ti se iza desetog kao ide za Majami i ima dosta obaveza bla bla.
Ako na kraju i dobijem poziv na brod sve se isplatilo ako ne bacenih 700 eura i idemo dalje .

Nijednog momka iz Hrvatske nisam ni vidio ni cuo ne znam je li mi sta promaklo ali s obzirom da nas je bilo desetak mislim da nije .

Pozdrav .

Last edited:
Evo da i ja iznesen svoja iskustva iz Napulja.

Prijavija san se za poziciju electronic cadeta. U Napulj san dosa dan ranije i odma san se zapisa za razgovor, tako da san bija prvi na redu. Iza mene je bilo još 20ak ljudi. Inace razgovori su trajali nekih 2-3 tjedna.

Prvo san nekih pola sata-40 min prica sa superintendantom za elektricare. Pita me jesan li šta radija dok san studira, onda o faksu, temi diplomskog rada, vrimenu, kako san dosa do Napulja.... tu i tamo bi se nadoveza na moju pricu sa strucnin pitanjen (frekvencija, viši harmonici, analogni i digitalni signali...). To mi je više izgledalo kao test engleskog nego struke. Samo opušteno i nema problema.

Onda kod Marosse test boja, razminili par rečenica na engleskom nakon cega mi je reka da dobro baratan engleskin i da je to to sta se tice njega. Da ce mi se javit do prvog tjedna u 11 misecu.

Na Carnivala fali u ovom trenu 20 2nd engineera,evo dobija san info da su isli trazit ljude u bugarsku,doduse 3rd eng.

Pa je li 28-28 i za sekonda palube? Citao sam ranije postove i to masu puta nego me zanima ako se nije sta promjenilo. Kako je na Carnivala pisite vi sto ste upali . Svaki info i update je dobro doso. Hvala.

Last edited:
Jel ima netko kakvih novih vijesti za Cranivala?
Kad će opet bit intervju?
I da li je taj intervju obavezan ili se dogodi i da dođeÅ¡ na brod bez odrađenog intervjua?

Back