danas je bila tjelovjezba na poslu

65f9acf2db05c8e6a214e97f532a70a6.jpg

Skrpine iz lidla

Domaća roba, ovako na slici mi izgledaju jako suhe ove škrpine, premale za gradele, koji je majstor ovo peko ?

80deka ili ti 800 grama je najveca a ove po 400grama. Ulovljene par sati prije.

Aj pozdrav

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Domaća roba, ovako na slici mi izgledaju jako suhe ove škrpine, premale za gradele, koji je majstor ovo peko ?

Aaaa, kako nece biti suhe.., yeba'te led.., to je ulovljeno prije dvaes' godina i vise!!!

To je kovač u Dubrovniku, koliko pisa. Prije 2 sedmice donila mi jednog od 2 kg prijateljica sa Šipana.
Neki dan sam u Hodiljama kap manjeg s gradela jeo. Nije mi bio toliko dobar koliko je razvikan, iskreno.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

To si kupio od lokalnih ribara i unutra ubacio koju od Cromarisa.....odavno sam ja prevazisao te fore....

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Ma citas me ko knjigu, samo sta je knjiga na arapskom a ti si Hrvat.

Teraj Misko

Ma citas me ko knjigu, samo sta je knjiga na arapskom a ti si Hrvat.

Teraj Misko
Ne mora te biti sram,moras biti ponosan...u ovo tesko vrijeme podrzati nase ribare je lijep cin i na to moras biti ponosan.
gavro jel' tako druze?

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Ja kupujem od ribara ali sve sta ode stavim je ulovljeno od mene ili prijatelja s kojim sam bia na ribolovu.
Btw: u vrime COVID-19 lock down sam svako vecer bar 3 puta tjedno kupia u lokalnih ribara.

Kupujmo Hrvatsko

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

gavro jel' tako druze?

​​​​​​Tako je Uhljebe. Znas da se slazemo po vecini pitanja. Al' ovo sto stavlja Dalmos je uvik sumnjivo.., to je roba iz Plodina.., ne viruj mu nista dok ne utvrdis istinu na licu mista!!!

Btw, kakvo je stanje bez-opasnosti u Tamnici Naroda?! Hoce li obustaviti Coronaske igre tamo do 29.XI - moram u Jajce taj dan.., jos dva miseca pa idem doma.,

:uzdravlje

Back