Diamond Offshore

U avionu sam skupa sidia s nasim kapom koji tamo radi na njihovim unitima. Kaze da je ok ali da se radi dosta. I placa je dosta dobra kako kaze.

Pozz

Diamond Offshore shares fell more than 10 percent Thursday after the company said that Petroleo Brasileiro cancelled a drilling contract two years early.

Brazil's Petrobras terminated its contract for Diamond Offshore's semi-submersible drilling rig Ocean Valor. Diamond Offshore said in an SEC filing that it could take legal action. The drilling contract was extended in 2014 and had been scheduled to terminate in October 2018.

"The company does not believe that Petrobras had a valid or lawful basis for terminating the contract, and the company intends to defend the rights of its subsidiary under the contract," Diamond Offshore said in a SEC filing Thursday.
According to the filing, the rig had been earning an estimated $455,000 per day during the extension period.
In a note to investors, Capital One analyst Luke Lemoine said "this could be a drawn-out process, and Petrobras has received the more favorable outcome in the past."

Lemoine rates Diamond Offshore stock as underweight with a $20 price target, based on the fact that offshore drilling fundamentals are still rough, despite improved oil prices.
The stock was on track for its worst daily performance since February, 2016. Thursday was Diamond Offshore's seventh negative session in a row.

Shares are off by more than 21 percent year to date, which would be its fourth consecutive year of double digit losses.

Dalmos taj rig Valor/Petrorig2 ima ugovor jos 2godine a kako kaze morski pas ugovor je svetinja,
tako da od toga svega nista ,barem shark tako kaze.

urucen otkaz ugovora bez valjanog razloga,rig ce u trinida na hot stack ali to je samo na kratko
tamo ce doc ameri smjenit euro expat i neka vrsta cold hot stack GOM

Picard place su otprilike 30% bile vece nego na Vantage,mogu pitat jos par kolega koji broje zadnje dane tamo da mi kazu kako je sad

ne traze nikog i niko se nikad nije i nece zaposlit preko internet ,barem dok je ova ekipa ljudi u uredu,ulazi se putem
preporuke,trenutno je na snazi zabrana zaposljavanja,imaju obilato viska ljudi kojih se rijesavaju

na firmi je ostao jedan nas

Last edited:
Dalmos taj rig Valor/Petrorig2 ima ugovor jos 2godine a kako kaze morski pas ugovor je svetinja,
tako da od toga svega nista ,barem shark tako kaze.

Majstore opet se mene lovis i to opet bez agrumenata...
Mislio sam da si pametan decko i da samo citas sa ne razumijevanjem, medjutim sad vec mislim da si glup.
Slijedeci put kad se stretnemo dolje javit cu ti se, ne brini.

Inace Diamond Offshore je bila odlicna firma, ne znam kakva je situacija sad, ali cujem da su dosta rezali place i beneficije.
Placali su odlicno, senori su tukli sa bonusima i do 300 K USD godisnje...neki i vise...tako da odgovorim Picardu da se Vantage mogao sakriti kraj DODI-a.Dosta nasih decki je izgubilo posao u zadnje vrijeme kod njih, medjutim koliko cujem svi su se snasli.

Shark
ti si mi objasnio da neke druge firme imaju cvrste ugovore i da to petrobras ne moze otkazat
pa i ovaj rig je imao cvrsti ugovor koji se ne moze otkazt,medutim primljeno je pismo otkaza,koje je aktualno vec mjesec dana
a sad je izaslo u javnost(zato sam i tad napisao ono o otkazima)
medutim ja sam glup pa to ne razumin

sad ic na sud ce trajat desetak godina(tako kazu gazde) i zbog toga svi to izbjegavaju,petrobras to zna i koristi
nude se osjetno mani soldi ali problem je da je to aker rig s puno skupljom opremom od nov,tako da operacioni troskovi ubijaju

nazalost necu imat cast upoznat te jer sam maknut na great australian bight
ali su s zadovoljstvom citat tvoje postove vezane za temu brazil

ovo traje vec koji tjedan nesto je sturo islo u javnost kao nagadanje prije neki dan

ali istina je da Diamond pregovara s Noble i da se gledaju spojit

familja Tisch i Loews Corporation gleda da izvuce najbolje sta moze od Diamonda jer njima je to samo usputni biznis...

Diamond i Noble, ENSCO i Atwood...Tko je slijedeci? Seadrill i ...?

Ide na bolje, definitvno...izgleda da je istina da ce ostati samo par velikih igraca u Drillingu koji ce se nadmetat na marketu i po malo podignuti day rate rigova novije generacije dok se ostatak u rezaliste.

Ma kupili su 3 jedinice ali jos nisu oglasili,ovisi di ce radit ako je gom nista ako je uk onda ces na bulk imat vise dok je ceo mark edvards najbolje placeni u drilling industriji nista od toga ,oim ima u brazilu cc 9t$.
nekome ce to bit dobro ali ljudima koji su to radili imaju iskustvo nisu opcija.

On here Mac and Billy resigned already, they will be replaced by Brazilians, I see it happening that Dodi will do the same with expats here, Brazilian bullshit contract and pay your own tickets. Tipical Marc EdwardsEdwardsOvo nude ako si u uk.
So disappointing to work for this company. I'm applying to all kinds of companies, maybe some day I'll be lucky but I doubt it.
Seems that I have to bare this shit until the end. The rumour is that Diamond bought 3 drillships and will announce this shortly
However if they'll go to the Gulf or UK , TCN's will be fucked again... future doesn't look good at all

Last edited:
Ovo je ponudzeno coviku koji je 10g radio internacionalno i sad je prebacen uk glavni sub sea s velikim znanjem..
neko ce se nac u ovom ali ozbiljan svit tesko 3x3tjedna ugovor i tvoja obaveza je doc u aberdeen tj pick up point za ukrcaj

Attachments

• photo4355.jpg
    photo4355.jpg
    227.4 KB · Views: 0
  • photo4354.jpg
    photo4354.jpg
    310.8 KB · Views: 0
srelec koja je ovo sprdacina da izvines od tih drillera...koja sramota od place, pa kod mene subsea eng ima puno vise a ne zalazi na kuvertu misecima...ode taj drilling u lipe tri pm

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

Sad placaju agenciju sub sea 1 550funti i elect sup 560funti da mogu pokrit ljude plus agencija provizija,kaze gazda outsorcing da je jednostavniji a oni koji rade za firmu rade za 330-350funti

Sad placaju agenciju sub sea 1 550funti i elect sup 560funti da mogu pokrit ljude plus agencija provizija,kaze gazda outsorcing da je jednostavniji a oni koji rade za firmu rade za 330-350funti
jebes takvo preduzece

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

ima li ikakvih promjena kod ove firme na bolje?...

Brazil satrali cili office ,stavili area menager brazilac rođačke veze rade au,dva riga aker pri kraju ugovora doli produženje s petrobras sumnjam bili su na sudu 1g ,u uk prvenstvo uk ekipa,oni koji su mogli radit porez 40% pa radis za brokve doslovno dok uk covik može vratit dosta od tih oduzetih 40% mi nista,gom još uvik rade,2020dva drillship trebali bi ic u afriku i tu ce bit neke šanse jer svi ameri nece ic dole..tako mi je receno

Na sve drillship nakon 1,5g prodali bop stak cameronu za 30%cijene placenog novog i sad cameron tehnician to sređuje,trebalo otpustit more sub sea tehničara ali taj deal s cameron nije baš saživija pa imaju cameron hand x2 placaju dnevno 30tusd i svoje sub sea..debilana

Mark Edwards uk vp u jeku najvece krize ukinuo sve srezao sve a sebi bonus 5,6miljona usd,a svi rigovi cold stack ili scrap..stari ameri blokali da je to pljacka.

Uglavnom stari redneck ekipa je otišla došli neki novi tehnomenageri slabo to razumin,oni s kojima sam dobar kažu luda kuča..

Back