DOF Group Skandi

picard

New member
Firma koja ima oko 77 offshore brodova.Od toga CSV,AHTS,PSV, krcaju na njih neke britanske agencije,
te neki od kontakata Contact DOF
place su u funtama ako se ide preko britanskih agencija
ako netko zna jos koji info molio bih da napise

Nekidan san prica sa norvezaninom sta je kapo na jednom CSV-u. Direktno na DOF su samo norvezani a svi ostali priko agencija. I to uglavnom preko OSM-a.....

:uzdravlje

Neznan ti puno detalja, par ljudi sta znam da su bili isli su priko OSM-a. Nevirujen da ti triba norveska matrikula
pogotovo za brodove sta nisu pod norveskom zastavom.

Evala, ljudi !

Ja san bia prosle godine na jedan od njihovih ROV brodova ki DPO. Zvali su me iz OSM-a Split. Kad san dosa tamo vidia san da je istina krcaju samo Norvezine dritto, a nas i ostale internacionalce krcaju izricito priko OSM-a, tun i tamo se nadje pokoja UK agencija koja krca, ali to vam je samo privremeno priko njih. Priko ove nase agencije moze se nac stalan ukrcaj kod njih. Sta se tice place, plata vam je u dolarima i to gre preko financial officea u Manili, al ipak su uredni koliko-toliko. Jedina stvar sta mi se ne svidja sta ne placaju door-to-door, vec plata gre tek kad ti noga stupi na brod. A sta se tice flote, non-stop grade vrhunske brodove, nema sta nema kod njih, vrhunska spiza, ok kabine, internet, oprema, itd.

Ako vas sto zanima pitajte !!!!

Pozz,
:)

pozdrav crocop naime zanima me ako znate kakvi su uvijeti trenutno za dizalicare i koliko su oni trazeni,te me zbunjiva sto neke agencije nude placu u dolarima a neke u funtama jeli velika razlika?

pozdrav crocop naime zanima me ako znate kakvi su uvijeti trenutno za dizalicare i koliko su oni trazeni,te me zbunjiva sto neke agencije nude placu u dolarima a neke u funtama jeli velika razlika?

Ja dobivam cesto ponude za njih,jedna od boljih (za mene najbolja) firma u toj bransi za koju se moze radit.
Place za dizalicara je jako blizu drilling placama.Vrhunski brodovi i sve ostalo sta je Crocop reka.
Dva su mi prijatelja tamo,poljak i nas pa znam info iznprve ruke.

Ja dobivam cesto ponude za njih,jedna od boljih (za mene najbolja) firma u toj bransi za koju se moze radit.
Place za dizalicara je jako blizu drilling placama.Vrhunski brodovi i sve ostalo sta je Crocop reka.
Dva su mi prijatelja tamo,poljak i nas pa znam info iznprve ruke.

znaci oko 360-400 funti dan? ili mozda malo manje, ak je to tocno sa svim certifikatima stage 2 i 3

Ima li na DOF-u ne-norvežina SDPO-a i kapetana?
Nikidan mi je kolega (poljak btw) proÅ¡eta do "Reef Larissa" od Reef SubSea, jer mu je niki kumpanj tamo sekondo dpo... Kaže kocka da nima naprid, eventualno ako norveÅ¡ki nauči parlat. Kakva je praksa na DOF-u?

[h=2]Maritime Crewing Contact[/h]
[h=3]Renate Hvidevoll Ek[/h]Maritime Personnel Manager

[h=3]Additional Contacts[/h]

[h=3]Norway[/h]Ingrid Njåstad
Recruitment
and Training Manager

Harald Grindheim
Crew Manager

Sverre Andresen
Crew Manager

Atle Fagerbakke
Crew Manager

Katrine Drønen
Project Adviser

[h=3]UK[/h]Vicki Dunn
Crew Manager

[h=3]+44 1224 586 644[/h]

recruitment@dofman.co.uk

A di ga je objavia???

Dajte ljudi ne pisite pizdarije jer ljudima koji rade ne treba jos jedna briga.

E.R.offshore je firma koja se sastoji od crewinga,q/hse,charteringa,itd...da bi smanjili troskove firme ukinut ce sve osim charteringa...i dat agenciji kojom pregovaraju.

Ljudi ce najvjerojatnije ici sa brodom sa drugim uvjetima.
Zaposlenici-oficiri ce dobit otpremnine sa mogucnoscu prihvata novog ugovora od nove agencije.

Posada broda nema veze sa E.R.posto su oni preko OSM tako da se za njih nista ne minja osim sto ih osm moze poslat na drugi posa.

Ne pisite informacije koje neznate i rekla kazala!!!

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Last edited:
zanima me sad kad je ER objavio bankrot kakvo je stanje na OSMu sa DOF-om i Siemom?

Nisi daleko od istine.Bankrot je cim ostaju samo na komercijali.tj.charteringu.
Ne znam za DOF ali prijatelj sta je bija na Siema priko osm-a isto osta bez posla prije 20 ak dana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back