electric cadet (kontejner)

diego93

New member
Pozdrav svima!

Ukrca san se na kontejneraÅ¡ ima dva tjedna ka kadet struje... prvi mi je brod, prvih par dana je bilo tesko masu, sve novo, miljon novih informacija svega, al sad je već lakÅ¡e, pocea san se navikavat...

Iman problem, molin vas za pomoć/savjet...
Ugl iman završen pomorski faks, elektro smjer.. medjutim realno moje je znanje dosta slabo tako da se za sad ne snalazin bas najbolje sta se tice struje na brodu opcenito...

Molin vas neki savjet/literaturu.. od čega krenit, sta prvo ucit pa nadalje.... ako moze neki korisni link, neku knjigu za skinit bilo Å¡ta.. skida san neke knjige vamo iz download sectiona...
Stvarno bi volija naučit Å¡ta viÅ¡e u ovih po godine tako da znan da se moran pokrenit i van radnog vrimena sist u kabinu i učit... iman problema i sa "čitanjen" drawingsa, pa ako neko ima mozda neki link di to mogu svatit najjednostavnije...

Fala puno svima unaprid, bija bi zahvalan ako bi stiga kakav odgovor koristan u roku dan dva jer smo sad u luci pa iman interneta a inace je brodski internet skup ko vrag... xD

Pozdrav svima iz Port Klanga, mirno more!

Najjednostavnije je uhvati malo struju da ti on sve pojasni, mislim da ti je to najjednostavnije za pocetak, a uz to knjiga i manuali i biti ce to dobro.

Ugl iman završen pomorski faks, elektro smjer.. medjutim realno moje je znanje dosta slabo tako da se za sad ne snalazin bas najbolje sta se tice struje na brodu opcenito...

Molin vas neki savjet/literaturu.. od čega krenit, sta prvo ucit pa nadalje.... ako moze neki korisni link, neku knjigu za skinit bilo Å¡ta.. skida san neke knjige vamo iz download sectiona...

Pa yebote.., podcjenjujes vlastiti fakultet.., trazis knjige kao da si s Marsa doletija jutros! Imam ja knjiga u kompjuteru toliko da ih ne bih procitao niti da zivim 800 godina ko' onaj Abraham iz Biblije.

Pa evo aj, kad si tako voljan citati.., za te, knjiga - Mortimer J. Adler - How to read a book.

Nadji je na internetu i to ce biti dovoljno za ovaj ugovor. Ako si blizu Splita javi se u 7 misec

i ponesi hard disk minimalno 100 gigabajta.

:uzdravlje

Orle.., a je me i ti yebes za svaku sitnicu.., aj dobro, mislija sam reci - EXTERNAL MEMORY.

Moze biti i busena kartica :uzdravlje
Ako nije busena kartica onda nista...

Poslano sa mog PSP5550DUO koristeći Tapatalk

Back