srelec
New member
Jahte su prava stvar samo za goste.
ajde antisa ne zafrkaji
cuvaju zadrani talijani/hdzeovci info o tim plovilima ko zmija noge..
Jahte su prava stvar samo za goste.
Sve znas , sto dalje to bolje.ajde antisa ne zafrkaji
Cuvaju mozda za svoje, meni je Zadran pomogao jer sam imao sve kvalifikacije za poziciju.ajde antisa ne zafrkaji
Jesi probao pa znas? Ili ti to zena kaze? Zbog takvih misljenja nas i ima malo na jahtama, a ne zato jer zadrani cuvaju info.Jahte su prava stvar samo za goste.
Sa jahte se ne prelazi na brod. Osim ako si mazohist. A ako si na najvecim jahtama ko i ja onda ti u matrikuli pise putnicki brod.@kire808
Rekla mi žena.
Na jahtu se uvik moze otići ali sa jahte preci na brod je ipak proces bez obzira bio barba ili elektricar.
i opusteno a novcanice kapaju
Ovo je top hahahahahamoj kuhar je dijelio kabinu sa voditeljicom domacinstva koja je izgledala 'jako-jako''dobro...nitko osim njegove supruge nije imao nista protiv
Tamo su sve nevine , nista od toga ... zena nema brige.moj kuhar je dijelio kabinu sa voditeljicom domacinstva koja je izgledala 'jako-jako''dobro...nitko osim njegove supruge nije imao nista protiv
moj kuhar je dijelio kabinu sa voditeljicom domacinstva koja je izgledala 'jako-jako''dobro...nitko osim njegove supruge nije imao nista protiv
napravi profil na yotspot. Tamo vecina agencija oglasava. Pa se onda registriraj i na svaku agenciju posebno, barem ove vece tipa Hill Robinson, YPI crew, Wilson Halligan, edmiston, Viking... Sta se tice CV imas na netu template-a koliko hoces. Cak i na stranicama nekih od ovih agencija imas savjete i primjere. Ali po meni najbolji nacin je dosađivati ljudima na linkedinu, ima tamo tonu kapetana, kapa i sefova struje. Jer je skoro pa nemoguće upasti u ovaj zatvoreni krug od mozda tisuću ljudi bez preporuke
Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
Bas to strojar. Meni su ugovori 3-3, a seniorima su 2-2. To i 10tj-10tj su najcesci ugovori. Permanent placa. Al to se moze dobit tek na 70 i vise metara. Dosta igra i iskustvo sa putnickih.
Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk