evo malo posla na jahtama

ajde antisa ne zafrkaji

cuvaju zadrani talijani/hdzeovci info o tim plovilima ko zmija noge..
Cuvaju mozda za svoje, meni je Zadran pomogao jer sam imao sve kvalifikacije za poziciju.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

@kire808

Rekla mi žena.

Na jahtu se uvik moze otići ali sa jahte preci na brod je ipak proces bez obzira bio barba ili elektricar.

Last edited:
@kire808

Rekla mi žena.

Na jahtu se uvik moze otići ali sa jahte preci na brod je ipak proces bez obzira bio barba ili elektricar.
Sa jahte se ne prelazi na brod. Osim ako si mazohist. A ako si na najvecim jahtama ko i ja onda ti u matrikuli pise putnicki brod.

Sve je to lipo ali kao kapetan ili kapo sa 20 godina iskustva na takvom putnickom brodu mozes ici na tankera kao treci i tesko te neko primi.

Matematika je vrlo jednostavna pa tko sto vise voli , sami sebi odredjujemo di cemo i kako cemo ali ja barem za sada nebi vlcc zamjenio za najbolju jahtu na svitu .... niko meni ovaj mir nemoze platiti , tuta i opusteno a novcanice kapaju, nije kao na putnickom ali necemo se zaliti ;-)

i opusteno a novcanice kapaju

Sve si reko sa ovim. I jos nemamo sto inspekcija, imamo slobodne dane, jedemo kobe beef, jastoge ko i gosti, besplatan brzi internet,za vece stvari dolazi servis. Jedini minus je dijeljenje kabine ako nisi senior.

@kire

U danasnje vrijeme dijeljenje kabine je plus a ne minus , ionako su parade di god se okrenes.

Znači na jahti je med i mliko ?

moj kuhar je dijelio kabinu sa voditeljicom domacinstva koja je izgledala 'jako-jako''dobro...nitko osim njegove supruge nije imao nista protiv

kire di sa se salje cv, kako treba izgledati...daj malo pomozi da dobijem i ja koji slobodni dan jer to nisam dozivio u ovih 14 god navigacije

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

Ante hahah ovisi kako uzmes. Nije med i mliko jer ko i svaki posao ovisi o ljudima/neljudima s kojima radis. A po balansu place/rada/stresa/uvjeta zivota sigurno top u nasem poslu.

nikola napravi profil na yotspot. Tamo vecina agencija oglasava. Pa se onda registriraj i na svaku agenciju posebno, barem ove vece tipa Hill Robinson, YPI crew, Wilson Halligan, edmiston, Viking... Sta se tice CV imas na netu template-a koliko hoces. Cak i na stranicama nekih od ovih agencija imas savjete i primjere. Ali po meni najbolji nacin je dosađivati ljudima na linkedinu, ima tamo tonu kapetana, kapa i sefova struje. Jer je skoro pa nemoguće upasti u ovaj zatvoreni krug od mozda tisuću ljudi bez preporuke

moj kuhar je dijelio kabinu sa voditeljicom domacinstva koja je izgledala 'jako-jako''dobro...nitko osim njegove supruge nije imao nista protiv
Ovo je top hahahahaha

@kire808

Ja sam mislia da si ti na cruisere, a ako si prisa na yahte bravo cestitam

Sent from my tablet VIA pomorac.net using Tapatalk

Dalmos hvala. Prešao sam ovo ljeto na 125m, čak sam i napisao tu par postova poviše i zahvalnicu ljudima koji su mi otvorili oči :D

napravi profil na yotspot. Tamo vecina agencija oglasava. Pa se onda registriraj i na svaku agenciju posebno, barem ove vece tipa Hill Robinson, YPI crew, Wilson Halligan, edmiston, Viking... Sta se tice CV imas na netu template-a koliko hoces. Cak i na stranicama nekih od ovih agencija imas savjete i primjere. Ali po meni najbolji nacin je dosađivati ljudima na linkedinu, ima tamo tonu kapetana, kapa i sefova struje. Jer je skoro pa nemoguće upasti u ovaj zatvoreni krug od mozda tisuću ljudi bez preporuke

Ja nekoc davno napravija profile na svim tim stranicama i u slobodno vrime na brodu ih dosadiva s mailovima al nista.To je trajalo nekih godinu dana i odusta jer kako si napisa u donjem dijelu svog posta bez preporuke nemos nista, mislim mozes ako ces ici negdi di nitko nece na neke karampane od 40/50 metara na godisnji ugovor.

Koliki su tebi tamo ugovori?

Bas to strojar. Meni su ugovori 3-3, a seniorima su 2-2. To i 10tj-10tj su najcesci ugovori. Permanent placa. Al to se moze dobit tek na 70 i vise metara. Dosta igra i iskustvo sa putnickih.

Bas to strojar. Meni su ugovori 3-3, a seniorima su 2-2. To i 10tj-10tj su najcesci ugovori. Permanent placa. Al to se moze dobit tek na 70 i vise metara. Dosta igra i iskustvo sa putnickih.

Dobro je to samo treba tamo upasti.

hvala kire
ja igram na to iskustvo ka s putnickih jer sam odradia dosta godina tamo al tesko je na rotaciju upasti...ti permanent ugovori me i ne zanimaju....tek sam pocea kopati al pomalo uletit ce bela lada kad tad

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

Back