Gearbulk

Evo vako

jel ovi 3900 max placa ili moze ic malcice gori

s godinama na firmi ide gori. i prijedje 4 keke. a valjda ce je i povecat jednom svima. nece valjda slijedecih 10 godina stat ista. nadajmo se
i triba im ljudi. pogotovo seniora s iskustvon. napisa san prije da se firma siri

Last edited:
Ok thanks !!

Ma prica sam sa bozicem,nego sam htija iskoristit ovi forum da dodem do vise informacija kako bi sta bolje moga odlucit.
Vidicemo sta ce bit,najvjerovatnije cu se tu pribacit a vama zalim sto brzi avacament za prvog na 3900 !!

Ok thanks !!

Ma prica sam sa bozicem,nego sam htija iskoristit ovi forum da dodem do vise informacija kako bi sta bolje moga odlucit.
Vidicemo sta ce bit,najvjerovatnije cu se tu pribacit a vama zalim sto brzi avacament za prvog na 3900 !!

ako ne i boje ;)

ajde da malo detalnije objasnim,
placa je ta koju su ti rekli , ali imas i 2 signoritija koja dobijas svaku drugu godinu, jedan je company a drugi na cin.
1:1 sistem , sto ti ispada obicno na kraju godine minimalno jos jedna placa na racun extra dana koje si proveo na brodu.
penzioni fond uplacuju nakon 3 g. na kompaniji i iznosi 3% od place.
internet, gym, BBQ , je redovit , naravno kao sto je Gego napisao ovisi o ekipi na brodu.
ekipa u Bergenu je dobra, i igraju fer igru, tako da mislim da ne bi trebao biti previse izbirljiv jer zapravo na kraju baladei za posao koji i na kakav nacin odradis dobijas uglavnom istu bustu na svim gore navedenim oil companijama.
netko je spomenuo i sa kakvim zivcima se vracas kuci , pa mislim da taj zivac moment je na SKSu najpovoljniji za nas.
Jedini problem , sa moje strane su Rusi kojih ima sve vise i vise i sistem rada im je u banani ili ti kur.. i opcenito su cudna ekipa za nas.
eto ukratko, ja sam 13. godina kod njih i jebiga naravno da bi moglo biti bolje ali vjeruj mi i puuno gore.

Godspeed. :uzdravlje

ZAFALJUJEM NA INFORMACIJAMA,EVO VEC SAD KOLEGA.
PREVAGNIJA JE UGOVOR OD 10/10, TO MI JE OK CIM JE U SEDMICAMA LIPSE ZVUCI,INACE SVE IM JE OK OSIM PLATE ( 3900 )KOJA BI MOGLA BIT VECA S OBZIROM DA JE NA TKa,MITSUIA ITD OKO 5000 EURA ON/OF AKO SE NE VARA.AL DOBRO STAJE TUJE IDEMO DALJE!!

Ako ne probas, neces ni znati jesi li se zajebo.
Dobra strana je da su se malo okrenuli i CRO topovima i evo u zadnji mjesec ukrcali dva mastera (za jednoog sam se ja malo zalozio) iz Rijeke.
A i placu dizu s vremena na vrijeme.
:uzdravlje i nadam se sresti tebe,Gega i ostalu CRO ekipu.
(Netjace sjecas se boce pelina koja je fasovala?)

Godspeed.

ZAFALJUJEM NA INFORMACIJAMA,EVO VEC SAD KOLEGA.
PREVAGNIJA JE UGOVOR OD 10/10, TO MI JE OK CIM JE U SEDMICAMA LIPSE ZVUCI,INACE SVE IM JE OK OSIM PLATE ( 3900 )KOJA BI MOGLA BIT VECA S OBZIROM DA JE NA TKa,MITSUIA ITD OKO 5000 EURA ON/OF AKO SE NE VARA.AL DOBRO STAJE TUJE IDEMO DALJE!!

Evo da vam se javim sa broda,inace vec sam ovdje mjesec dana i mogu vam rec da se nisam zajeba.
Bija sam na vlcc,aframax,panamax itd ali ovo ovdi jos nisam vidija,ove framo pumpe su zakon sta se tice svega tako da je ukrcaj i iskrcaj pizdarija za malu dicu,na brodu je internet 24 sata,gim,bazen,svaka kabina ima lcd televiziju plus frizider plus konekciju za internet,ekipa je super ugovori su 10 sedmica on/off,tako sve u svemu puno bolje nego na prijasnim firmama,pa ko voli nek izvoli ta-na zagreb ljudi im jos triba.:d

(Netjace sjecas se boce pelina koja je fasovala?)
sićan se, al mutno nekako.. fasovala sinoć boca votke..
fleksna drago mi je da si se sna??a na sks-a, meni je tamo bilo sve 5.. osim plaće u ono vrime.. odakle bazen.. sad će?? jo?? reć da ima?? i jacuzzi na brodu.. :confused:

Imamo ovi portable bazen sa pumpom.
A sad sta se place tice ima sam prije i do 30 posto vecu platu pa bi sve potrosija al zadovoljan nisam bija,ovih deset sedmica mi je ok pa sad ce mo vidit kako ce stvari ic!!!

evo govori ekipa da je to obo,e pa ovdi je dosta lakse ima nesto ekipe sa obo i sta su bili na torensa,svi kazu da im je ovdi dosta bolje,a jebiga novi su brodi,stvarno su odlicno opremljeni itd

Pa ti si onda na D klasi.. aaaa taaaaako, kud ste prije bazen nabavili..
Pozdravi svu ekipu i pomalo..
p.s Netijak na Mosela instaliro i jacuzzi samo neman sliku za stavit, doma mi je u drugom compu..
??ivija :uzdravlje

Back