Jel zna ko jel se mogu prebacit iz jednog grada u drugi? Naravno, i dalje bi studirao isti smjer. Inače, izvanredni sam student. Ne znam dal to igra ulogu. Imam sad neku schemu...pa jel moguće tako što?
Jel zna ko jel se mogu prebacit iz jednog grada u drugi? Naravno, i dalje bi studirao isti smjer. Inače, izvanredni sam student. Ne znam dal to igra ulogu. Imam sad neku schemu...pa jel moguće tako ??to?
Moguće je.
Meni se jedna kolegica prebacila iz Splita u Osijek. ( nije nautika ali za sve su ista pravila )
Mislim da imaju neke termine u kojima se mo?že?? prebaciti pa bi bilo najbolje da nazove?? referadu faxa na kojega misli?? doći![]()
A nemoj mi samo rec da te cura na to natirala?
Osijek? WTF? Al to nije pomorski faks onda. Heh, ako je ona to uspila onda ja ne bi trebao imat nikakvih problema u prebacivanju s jednog pomorskog na drugi.

Nazovi referadu i pitaj kad mo?že?? ( mislim da je nakon svakoga semestra mogućnost prebacivanja ).
Ali računaj da će?? platiti i ??kolarinu gore i upisninu ( ako se prebaci?? na pola godine ) bez obzira ??to si je platio već tu di si sada. Zna?? kako je kod nas , plati da te jebemo![]()
I nemoj, bolje da neznam!
Nebi smilo bit, razlika moze bit u adresi, samom prilazu objektu, blizini samoposluge..Osijek? WTF? Al to nije pomorski faks onda. Heh, ako je ona to uspila onda ja ne bi trebao imat nikakvih problema u prebacivanju s jednog pomorskog na drugi.
Netijak, hvala na savjetima nego nisi mi rekao kako s režijama? Jel ima tu kakve razlike?
Jesi vidija sta smo brzi kad triba coviku pomoc, nema nas zemlja...Hmm, toliko onda o tome. Što se mene tice, ovaj topic je riješen.
Ništa onda, izdržat godinu.
Hmm, toliko onda o tome. ? to se mene tiče, ovaj topic je rije??en.
Ni??ta onda, izdr?žat godinu..