Kako ste dosli do site-a pomorac.net?

Ja sam dosao do foruma preko gugla. Jos jednom zelim zahvaliti skupini ljudi koja je ovo sve osmislila da nije ovog foruma mnogi ljudi bi bili uskraceni za informacije koje nekad "zivot znace" isto tako zelim naglasiti kako ljudi iz Hrvatske mogu pokrenuti nesto jako korisno i dobro samo kad je politici pristup zabranjen steta sto ovi ljudi koji su ovaj forum osmislili ne sijede u ministarstvu ili sidikatu pomoraca di bi mogli puno vise napraviti za nas pomorce za razliku od ove bande sto je tamo. Gospodo duboki naklon.:uzdravlje

Takodjer gugla I takodjer jos jednom hvala I puno uspjeha I srice u radu I zivotu onima koji su ga osmislili I koji ga drze

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ja san susrea jednog skolskog kolegu i on mi je reka za neku firmu i da se tamo javin.... onda san puka na google ime te firme i izmedju ostalog izadje neka tema sa p.neta.....ostalo je povijest! :uzdravlje

p.s. Svaka cast Dalmosu i ostalim pionirima.... :uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Meni je Dalmos obecao obid u najskupljem sibenskom restoranu,zato sam i dosao na pomorac.net:D

Poslano sa mog CUBOT P9 koristeći Tapatalk 4

5 kolonas. Cuvaj granice i nemoj da ti netko utece :)
Btw nedaj nasu ribu talijanima

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jos jednom zelim zahvaliti skupini ljudi koja je ovo sve osmislila da nije ovog foruma mnogi ljudi bi bili uskraceni za informacije koje nekad "zivot znace" isto tako zelim naglasiti kako ljudi iz Hrvatske mogu pokrenuti nesto jako korisno i dobro samo kad je politici pristup zabranjen steta sto ovi ljudi koji su ovaj forum osmislili ne sijede u ministarstvu ili sidikatu pomoraca di bi mogli puno vise napraviti za nas pomorce za razliku od ove bande sto je tamo. Gospodo duboki naklon.:uzdravlje

Mene je uputio prijatelj na ovaj forum i samo riječi fale jer vidim da se čovjeku fakat pomaže preko ovog foruma,a malo ćeÅ¡ danas nać dobrih ljudi u ovoj recesiji i situaciji i zato fakat SVAKA ČAST LJUDI!! ako mogu pomoć uvijek ću rado od srca!!

Meni je ovaj forum predlozio Sonny (barem mislim da je bio on). Na forum.hr smo raspravljali u temi o pomorcima pa smo se poceli dopisivati preko PP-a vezano za ideju da se napravi jedan forum iskljucivo vezan za tematiku pomoraca.

Vise se ne sjecam dobro ali mislim da je u pocetku bio na jednoj free domeni, pa se kasnije prebacio na aktualnu. Znam da sam se par puta morao registrirati...

Uglavnom, iako nisam konstantno aktivan kao mnogi drugi kolege, s obzirom da znam ovaj forum od svojih pocetaka, drago mi je vidjeti kako se razvio odnosno kako je izrastao u mjesto gdje se stvarno moze doci do konkretnih i korisnih informacija koje mogu realno pomoci ljudima iz struke :uzdravlje ...

pomorac net.

pomorac net.

Usmena predaja od prijatelja koji je poznavao Dalmosa i rekao mi da je aktivirao neku stranicu i neka provjerim jer sam tada trazio bolji firmu eto dalje se sve zna.....
Svaka cast na ideji i ostvarenju jer je masa ljudi ukrcana na bolje firme i dosta vece place zahvaljjjuci pomorac.netu.
Zivili ko maslina

Tia sam se ukrcat na brod i gnjavija sam prijatelja kako ovo? kako ono ? Bia sam gladan informacija o brodu i onda mi je on preporucija da se registriram :)
I bia je u pravu stvarno gomila dobrih tema, adresa, informacija....samo naprid!

Tražio i tražim jos bilo kakve informacije o ukrcaja na offshore i medju prvim linkovima javio se pomorac.net na Google-u a u priči mi je i prijatelj spomenuo ovaj portal.

Back