Kako uglavnom izgleda ovaj faks???

pav

New member
Jel te?žak? Koliko matematike? Uglavnom primjetim da je tu riječ uglavnom o tehničkim predmetima. Mo?žete budućem wannabe studentu ovog smjera malo predočiti kako to sveukupno izgleda? Thx.

Jel te?žak? Koliko matematike? Uglavnom primjetim da je tu riječ uglavnom o tehničkim predmetima. Mo?žete budućem wannabe studentu ovog smjera malo predočiti kako to sveukupno izgleda? Thx.

Nautika:
imas 3 matematike, 2 tehnicke mehanike, 2 stabiliteta, 3 navigacije (terestrika & astronomija & elektronska), GMDSS, masu pomorskih prava i podpravnih kategorija, 2 strana jezika, masu prekrcajnih sredstava (predmeta), ekonomski predmeti (ubi boze dosadni), meteorologije, oceanografije, hidrologije, medicina, itd., itd.,

Brodostrojarstvo:
dosta slicno, oduzmi neke strucne nauticke (navigacije, gmdss, donekle i pravo,...) a dodaj vibracije, čvrstoće, dodatne mehanike....... dosta zanimljiv i tezak fax.

uz puno volje i truda, nista nije tesko. Predmeti su zanimljivi (osim ekonomskog dijela)! preporucam brodostrojarstvo jer ces se lakse zaposliti u struci.
sretno kod odabira!

Te matematike i nisu toliko teske.Ako imas solidno predznanje iz matematike
polazes ih iz pizdarije.Jedino je matematika 3 malo teza.
ali generalno se traze cuda od studenata.Ja nemam neko predznanje iz matematike i namucia sam se za polozit.I zadatke sam nosija prijatelju sa građevine.On bi mi ispit sa pomorskog rjesija u 20min....
Najveci nam je problem predzanje!:udriglavom

Moram priznat da me malo pla??e svi ti tehnički predmeti. S obzirom da sam gimnazijalac pa to i nije ne??to s čim sam se previ??e susretao.
Hmm....valjda nije tako stra??no?

Moram priznat da me malo pla??e svi ti tehnički predmeti. S obzirom da sam gimnazijalac pa to i nije ne??to s čim sam se previ??e susretao.

neka te predmeti (govorim za nautiku) ne plase uopce, nista to nije tesko kao sta ovako zvuci kad procitas.. i ako te to zanima, zavrsiti fakultet nije nikakav problem.

Hej, ja sam zavrsila srednju turisticku skolu, pa sam upisla nautiku, i evo fala bogu zavrsila 3 godine. :) Viruj mi ako sam ja uspila, nemas frke da ti neces! ;)

Ajde jadan, sta se bojis, pa ne ides na operaciju, boze mi oprosti! Ako tako nastavis, nes iz kuce izac od straja!
SAMO TI MORAN REC DA MORAS VOLIT ONO STO MISLIS JEDNOG DANA RADIT!!!

Back