ribanac New member Jan 2, 2014 #1 Dobar dan , poštovanje Ako bi netko znao di se u Rijeci može kupiti ova knjiga? Hvala
ribanac New member Jan 2, 2014 #2 bas sad tamo idem valjda radi. a htio sam pitat za svaki slucaj da nema mozda zna neko negdje drugdje
bas sad tamo idem valjda radi. a htio sam pitat za svaki slucaj da nema mozda zna neko negdje drugdje
bubba Eng. Ass. Jan 2, 2014 #3 ribanac said: bas sad tamo idem valjda radi. a htio sam pitat za svaki slucaj da nema mozda zna neko negdje drugdje Click to expand... Tu imas, ja sam uzeo ima nekih mjesec dana! Knjiznica - Izdanja Pomorskog fakulteta - Rijeka
ribanac said: bas sad tamo idem valjda radi. a htio sam pitat za svaki slucaj da nema mozda zna neko negdje drugdje Click to expand... Tu imas, ja sam uzeo ima nekih mjesec dana! Knjiznica - Izdanja Pomorskog fakulteta - Rijeka
bubba Eng. Ass. Jan 2, 2014 #5 ribanac said: Hvala bubba bio danas dole ali ne rade Click to expand... A znam da rade od 10-14 (pon-pet). Iako malo treba ugnjavit kad sam naruciva ali opet su okej!
ribanac said: Hvala bubba bio danas dole ali ne rade Click to expand... A znam da rade od 10-14 (pon-pet). Iako malo treba ugnjavit kad sam naruciva ali opet su okej!