Novi Clanak

Lijepo,lijepo.....nisam znao da si ti vlasnik ove stranice..sad će te neko drukat' pa ćeš i za to porez plaćati,ha,ha.....

Uredno platio za stranicu i licencu. Nemoze nam niko nista mi smo svi legalno ode sastajemo.

Pa triba da se Vlatka Pokos i Simona udruze u sindikat pomoraca pa ce nas bit u svakoj novini. Pomorac Simona kupila novu torbicu:))

Bravo Dalmos, svaka cast, jos jedan dobar tekst!!
Pitanje kad ce ovakve tekstove preuzesti i objavit npr. "Slobodna Dalmacija" ili "Novi List" ili "Jutarnji List"!?

LJudi poslao san dobar tekst tj nase zahtjeve u jutarnji i slobodnu te me zanima kad ce se javiti. Ujedno poslao san mail u nase ime tj potpis je pomorci s portala pomorac.net i jos uz to napisao sam da nas je 1250 trenutno u velikom smo rastu. Javim cim doijem kakve glasine.

[B]Zvalo me nakon maila iz Slobodne i objavice clanak a ujedno ce objavit i u Novom Listu. Mislim da se lagano krece u javnost s popularnim novinama[/B].

Uprvo me zvala gospoda iz SD i postavila par pitanja mislim da cemo ubrzo u novine ako ne vec sutra. Normalno opet cu staviti link. IDEMO POMORCI SAMO SAMI MOZEMO POSTICI STA TRAZIMO

nema o nama ni rijeci u saborskim klupama, a kako ce i biti kad je sabor poluprazan!
hvale vrijedno je da cemo medijima postat interesantni, taman zbog toga sto cemo drzavi koja nije u recesiji (nego je u banani) pomoc da u prvom tromjesecju 2009'e poplaca kamate koje nam dolaze na racun dugova koje ce placat nasi unuci

Back