Novi Clanak

Danas bija u redakciji SD i pricao s novinarkom jer sklapamo oni clanak za sedmu koru i pricali smo jednu uru vrimena. Novinarka je jako jako ljubazna i na nasoj je strani u potpunosti. Imala je obecanje od urednika sedme kore da ce nas objavit ovu subotu a sad odjednom je on njoj rekao da pise o nekim malim brodima kojima triba prva pomoc. Ona je isto razocarana ali probace nas ubaciti akone malo za ovaj tjedan onda ce nas ubaciti u sedmu koru za sljedeci put. Sve u svemu cemo to sve objaviti a za pocetak cemo pisati o skolstvu i porezu a onda malo po malo o svemu. Eto to je novi update o clancima u javnosti.

Evo danas sam imao veliki intervju za Novi List i mislim da cemo izaci na dvi stranice u sridu ili cetvrtak.( Javim tocan dan i stavim link) ISli smo dosta o prosvjedu i idruzi koja je u osnivanju. SVe cete viditi kad izade u novini.

Bravo kolega,svaka cast....mic po mic i doci ce mo mi i do emisije Otvoreno a tek onda krece LAVINA!!

evo taman gledam koliko se novih clanova registriralo nakon ovog clanka.....ja mislim da ce danas biti sve rekordno!

Jedini nacin da se stisne Vlada je da mi stisnemo banke.Ja sam svoj novac sa racuna prebacio u sef gdje je najsigurniji,a opet nedam bankama da rade s mojim novcem.Na kraju krajeva masu banaka propada pa ako propadne banka ne propada sef.Dosta smo kreditirali banke i Vladu.Vrijeme je da povucemo novac.Netreba ici ni u Crnu Goru ni u Neum rjesenje je tu pred nosom u svom gradu.Ja svakih 15tak dana uzmem koliko mi treba,stavim na racun da imam za bankomat,ostalo im ne dam.Tako rade i dosta mojih prijatelja pogotovo u doba recesije.Sjetite se Ljubljanske Banke.Koliko je pomoraca tamo izgubilo sve.
Zivili

Po??tovani kolege!!
Jeli ko gleda u nediju na HTV emisiju "More" iz Riječkog studija. Prva tema je bila o nama Pomorcima. Solidno obrađena i intervjuirano je bilo 4-5 pomoraca i naravno Kap. Brazzoduro.
Samo da se zna da je naputak krenija prema emisiji "More" od članova na??eg Foruma.

Po??tovani kolege!!
Jeli ko gleda u nediju na HTV emisiju "More" iz Riječkog studija. Prva tema je bila o nama Pomorcima. Solidno obrađena i intervjuirano je bilo 4-5 pomoraca i naravno Kap. Brazzoduro.
Samo da se zna da je naputak krenija prema emisiji "More" od članova na??eg Foruma.

Ja sam gledao emisiju More i vidilo se da pomorci su ogorceni.

Pa zato i ka?žen da je prilog bija sasvin solidan i po??teno napravjen, ba?? onako kako smo im poslali pismo ekipi "Mora" i oni intervjuirani pomorci su dobro rekli sr?ž problema. Pitan se samo koliko je judi tu emisiju gledalo, s obziron da je bila nedija kad se familije razbi?žu na druge strane, a ne sidu isprid TV:confused:.

Jedini nacin da se stisne Vlada je da mi stisnemo banke.Ja sam svoj novac sa racuna prebacio u sef gdje je najsigurniji,a opet nedam bankama da rade s mojim novcem.Na kraju krajeva masu banaka propada pa ako propadne banka ne propada sef.Dosta smo kreditirali banke i Vladu.Vrijeme je da povucemo novac.Netreba ici ni u Crnu Goru ni u Neum rjesenje je tu pred nosom u svom gradu.Ja svakih 15tak dana uzmem koliko mi treba,stavim na racun da imam za bankomat,ostalo im ne dam.Tako rade i dosta mojih prijatelja pogotovo u doba recesije.Sjetite se Ljubljanske Banke.Koliko je pomoraca tamo izgubilo sve.
Zivili

kad imas po milijuna ko ja kako ces to cuvat doma??????

Last edited:
exkluziva

exkluziva

Upravo je Kosorica dala intervju na Pomorskoj večeri. Potvrdila je da će beneficiranog sta?ža IPAK BITI , te da će se u mirovinu sa 60. Nije previ??e rekla detalja ali je rekla da amandman na zakon ide odmah u sabor i da je to gotova stvar. To je bilo na PV prije pola sata

Back