Evo da i ja ka?žem par riječi o ovoje temi, iako sam jo?? u banani totalnoj radi Whitea, jer je u ovih devetnaest godina bio pravi član familije i najvjerniji prijatelj ??ta čovjek mo?že imati. Barem ste me malo nasmijali s ovom temom, tj. kolega Kotlar, a i Offshore1975.
@Offshore1975, lijepo si nas uvalija. Ovako, prvo kada se ovakvo jedno mjesto otvori, ja kako sam uvijek pod punim oprezom, a i kolega Frankie vjerovatno to pomislio: ? ta se je desilo sa dosada??njim moderatorima

tj. kako su zavr??ili, dali ljudi mo?žda negdje vise sa stabla ili le?že u grmlju

, pa bi bilo dobro da znamo ??ta im se dogodilo. Jer nije moderator biti ni lak ni siguran posao

zamjerati se ljudima...Neznam, nisam voljela biti redar u ??koli i prijavljivati one ??ta su markirali

. Drugo, neznam dali ljudi koji bi glasali za mene znaju ??to čine, jer kod mene nema cile mile, kod mene je samo red i disciplina, pa mo?žda iz tog razloga birati nekog bla?žeg

.
@Kotlar, jedino si u svojoj priči zaboravio spomenuti da bi Frankiu bio ote?žan posao da mora voziti do Rijeke umjesto do ? ibenika

.