srelec
New member
morki pas
ovo je napisano na kraju posta
molim vas nemojte brisat ovi post
jer nije usmjeren na vridanje nikoga
vec iskljucivo rec da dobri ugovori ne padaju s neba vec se za njih treba debelo oznojit a vecinom niti tad ih dobit za uspjeh
ako si se nasa uvriden skuzaj sta drugo da ti kazem
neznam cemu ti live kontakti danas uopce trebaju, kad danas ljude traze i mole da dodu(one s iskustvom i pristojnom reputacijom jer nas krug je mal)
ali vec kad si tako dobar, izvrsno ,potekni te live kontakte i stavi kojeg svog kopanjona skupa s sobom ,za kojeg mos tavit ruku u vatru
bila jednom bracka drilling firma ta mi prica mirise na tako nesto
ovo je napisano na kraju posta
molim vas nemojte brisat ovi post
jer nije usmjeren na vridanje nikoga
vec iskljucivo rec da dobri ugovori ne padaju s neba vec se za njih treba debelo oznojit a vecinom niti tad ih dobit za uspjeh
ako si se nasa uvriden skuzaj sta drugo da ti kazem
neznam cemu ti live kontakti danas uopce trebaju, kad danas ljude traze i mole da dodu(one s iskustvom i pristojnom reputacijom jer nas krug je mal)
ali vec kad si tako dobar, izvrsno ,potekni te live kontakte i stavi kojeg svog kopanjona skupa s sobom ,za kojeg mos tavit ruku u vatru
Ne znan sta bi reka, ali ja san recimo utrosija podosta vrimena (oko 6-7 miseci) i formu CV-a minja preko nekoliko puta i na kraju upa u drilling bez ikakove veze ili preporuke. A ne virujen da je bas sve bila luda srica
.
bila jednom bracka drilling firma ta mi prica mirise na tako nesto
Last edited:
. A ne virujen da je bas sve bila luda srica 
)