Patite bakule

Je,sta je lose reka?Prozva je one kojih sigurno ima.Takvih ima u svakom segmentu zivota.Nismo svi isti.Sta ih se nesmi prozivat,pogotovo one sta nam se smiju.
Kad se nesto postigne,a oce i za njihove takodjer interese oni ce reci; ma k..ac bi oni napravili da nije Babic bija dobre volje,Kalmeta ili Suker.
vi smo u istoj kashi.:kafa

Taj stav se ne promovira !!!! Promovira se stav da se stvari pokrenu i da se pomorci probude iz indolencije i zimskog sna. Pored toga bez da sada analiziram tvoj prethodni post jer cemo otic ponovno predaleko u raspravi(kao i zadnji put,jos uvijek cekam tvoj odgovor na moja dvostruka mjerila,nedosljednost i nivo komunikacije) zelim naglasit da me voznja ne interesira nego me interesira cilj. Kao sto si i sam napisao gonzo je iznio argumente,a cilj argumenata(slozenih tvrdnji) je da ponudi skup razloga ili dokaza koji podrzavaju odredjeni zakljucak. On je u tome imao jasan cilj,a to je uciiniti svoje glediste prihvatljivim i na taj nacin utjecati na odredjene pojave. Taj svoj utjecaj je iskoristio upravo za ono cemu argumenti sluze a to je da bi se stavovi izmijenili ili kako bi se izgradili novi.
Eto upravo to je potrebno hrvatskom pomorcu i zato mislim da je njegov nacin komunikacije jako afirmativan za nekoga tko razumije raspravu odnosno debatu.

Last edited:
Iritira me stav koji se promovira ovdje,a taj je "tko nije s nama je protiv nas".

Ma nije to takav stav.Netko malo zesce istupi jer pokusava nekoga mozda trgnuti ili je ocekivao revoluciju tj masovni odaziv(barem podrsku.ne i uclanjenje u UPH).
Neki su sumnjicavi,mnogi jos neupuceni,neki indiferentni,u stilu "kako sam do sada,tako cu i naprid,a drzavu cu zajebat nekako".Rjesenje je samo u jedinstvu i zajednickom pokusaju doci do boljitka.
Mene osobno jedino iritiraju samo pojedinci,kolege koji nam se smiju.
O debilnim komentarima nepomoraca,ali nazalost i nasih pojedinih kolega u forumu u SD, na nasem portalu itd necu trositi rijeci.:uzdravlje

ma ljudi,sve smo rekli,kome pase neka bude sa nama jer radimo dobro i za nas i sve pomorce,ako neki ne viruju u nista,ja in se ne cudin,ova drzava i agenti su toliko ljudi isprevarali da ljudi pusu i na hladno,udruga se siri pomalo i sigurno,a mi cemo ih nasin radom i rezultatima uvjeravat sve vise,nismo za jedan dan i imamo vrimena ali cemo radit pomalo i kvalitetno pa ce puno nevjernih toma nac odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju i nadan se ic sa nama,ako nece,opet cemo in mi pomoc da in bude bolje ali ce se znat kad je ko dosa,nekima ce bit zaj posli sta nisu usli prije jer meni osobno je cast bit clan ove udruge i ponosin se koliko je napravljeno u ovo malo vrimena i drago mi je da san i ja jedan mali dil toga,ovo je misto za sve pomorce i njihove familije koje nas drzi skupa,daje nan odgovore na sva nasa pitanja i di moremo nac informacije di idemo i sta nas ceka i kako je i sta nan triba i da se nedaj boze danas ugasi vridile su i pare i trud samo radi onih ljudi koji su nasli posal priko ovoga portala a ima ih dosta i nadan se da ce udruga trajat bar jos 100 godina

Pofalila mi se mala daje nosila tvanspavent i da joj je neki bavba kupija sladoled.:D:D i da je dobila i balun.
Zivija Pancho:uzdravlje:uzdravlje
Jedini je problem sta ce ona sad tit stalno prosvjedovat:D:D

Zivija kolega.....ja sam svoje obecanje ispunija i osjeca sam se kao TETA U VRTICU a najsmisnija scena je bila kada sam ovu dicu sa bine poveja put trafike da im kupim sladoled i to su naravno sinjala jos 3-4 dice sta su stali sa strane i tada oni dolaze put mene i pitaju me : barba,barba jeli i mi mozemo dobiti sladoled?? a ja ih pitam: jeste li vi oni sta su puno pljeskali isprid bine?? a oni ce u jedan glas JESMO JESMO........a ja im govorim, e kad jeste onda moze!!!
Ma bilo je VESELJA sa svom dicom i oni su "junacki odradili" svoju rolu jer nije im bilo lako statirati na bini dok je Dalmos drza govor i zato su zasluzili ne jedan nego svatko po 2 sladoleda!!!! Ja bi se samo zahvalija svim zenama i majkama koji su dovelu svu tu dicu jer su i meni ispunili srce radoscu i gusta sam ih gledati!!!!
SVE MI IH PUNO POZDRAVITE I RECITE IM KAD ME GOD VIDU U GRADU DA IMAJU SLADOLED OD MENE.......ZIVILA DICA!!!!!

Iritira me stav koji se promovira ovdje,a taj je "tko nije s nama je protiv nas".

Prika u krivu si.
To nije bit moga posta.
Samo sam reka da ima iljade ljudi na forumu koji cuce i cekaju nesto.
A da ti nekazem koliko je onih koji samo dodju pokupit informacije.
I onda se smiju is prikrajka. Vidi onih blesavih sve sta znaju daju okolo na net.
Ako smo im dovoljno dobri da im dajemo razne korisne informacije kako do boljeg posla, di se traze ljudi, kolike su place. Sta se desava u pomorstvu itd...
Moje je pitanje bi bilo; Zasto im nismo toliko dobri da nam se pridruze.

:uzdravlje

Last edited:
a ne bi se onako becarski triba ponasat za ozenjena covika,a Boga mi ni Propuh

sta bi me ti sada tija i rastaviti......srica da nisi u Splitu jer da te moja zena uvati....bilo bi te svugdi po 5 deki :p;):D
Pusti Gonza vidis da mi rusi rejting na forumu.....dat cu ostavku radi ovakvih napada i povlacim se u ilegalu tj. samo cu svercati benzinu za glisere sa nasom morskom Policijom!!!

Last edited:
frenkie,pancho i propuh su mi sabotirali priliku sa manekenkama,to je bilo u dogovoru,frenkie je zva u najgori moguci momenat ali ko se zadnji smije..,platice izzy

@ morski pas
Nemojte se nalazit uvridjeni. Ka sta je neko napisa vec ranije na ovom forumu, Pomorci su temperamentni pa cesto puta kazu i ono sto se moze i krivo shvatiti. Vi i ja smo na ovim stranicama vec imali slicnu prepisku prije jedno misec-dva. Gonzo je mislio na one silne nase kolege koji se nikako ne angaziraju, cak ni misljenjem a dodju ovdje jer "ona hrpa frustriranih srednjoskolaca, vozaca viljuskara, balavaca" i ko zna kako nas jos zovu dili mukte informacije o ukrcajima, slobodnim mjestima, obnovi breveta i sl. Draze im je sidit po kojekakvim stekatima i doma isprid tv-a, putit da im se nanosi nepravda i bestimat na sve i sva a kad se treba samo pojavit na Rivi onda nista. Evo malo ranije se i nasa draga gdja Aveo nasla uvridjena (on behalf of maneken) iako je ona jedna od nasih dama sa foruma koje su najangaziranije u raspravama i prijedlozima. BTW Supruzi i meni je osobno zao sto i nju nismo imali prilike upoznati jer nas je masu puta nasmijala do suza u Konobi. Valjda ce biti jos prilike.

@ morski pas
Nemojte se nalazit uvridjeni. Ka sta je neko napisa vec ranije na ovom forumu, Pomorci su temperamentni pa cesto puta kazu i ono sto se moze i krivo shvatiti. Vi i ja smo na ovim stranicama vec imali slicnu prepisku prije jedno misec-dva. Gonzo je mislio na one silne nase kolege koji se nikako ne angaziraju, cak ni misljenjem a dodju ovdje jer "ona hrpa frustriranih srednjoskolaca, vozaca viljuskara, balavaca" i ko zna kako nas jos zovu dili mukte informacije o ukrcajima, slobodnim mjestima, obnovi breveta i sl. Draze im je sidit po kojekakvim stekatima i doma isprid tv-a, putit da im se nanosi nepravda i bestimat na sve i sva a kad se treba samo pojavit na Rivi onda nista. Evo malo ranije se i nasa draga gdja Aveo nasla uvridjena (on behalf of maneken) iako je ona jedna od nasih dama sa foruma koje su najangaziranije u raspravama i prijedlozima. BTW Supruzi i meni je osobno zao sto i nju nismo imali prilike upoznati jer nas je masu puta nasmijala do suza u Konobi. Valjda ce biti jos prilike.

I meni je ?žao ,ali ima prilike za upoznavanje u Rijeci (nisam bila ni u Tarsi )
Ma nebih opet o tome ,jer samo da ka?žem ima onih koji neznaju bi ili nebi,oni koji nebi ali ima i onih koji čekaju svoj trenutak ali ispalo je da eto koje do sada u??ao taj je ok a ovi drugi su pi..e(sorry)
No neću vi??e o tome ja čekam manekena da on to osobno učini za koji dan:uzdravlje

@Morski pas,
Nema razloga za takav skepticizam, jer ovdje na ovom forumu ( a isto tako i u udruzi ) nemaju ljudi niske primisli. Mogu Vam eto potvrditi da do prije desetak dana nismo bili članovi udruge, nego samo forumaši, i nemogu reći da nas je itko ovdje radi toga loše primio, ( znalo je biti nekih drugačijih mišljenja ), ali nikada ama baš NIKADA nije bilo nikakvih šikaniranja radi toga šta nismo bili članovi udruge, štoviše mogu reći da se je uvijek na naše otvorene teme postiralo, i da smo se i tada lijepo družili. Također smo upoznali dosta ljudi iz udruge, pa čak i iz samo vrha udruge dok još nismo bili članovi, i vrlo su se lijepo odnosili prema nama, i ni u jednom trenutku se nismo osjećali manje važni zato što nismo bili u udruzi. Jer koliko sam ja osobno imala priliku shvatiti: Nikada se ljudi na forumu nisu ponašali na način da nekoga tjeraju u udrugu, niti je prosvjed bio samo za ljude iz udruge, niti ljudi iz udruge imaju povlaštene postove, niti ništa slično tome. Nas isto nitko nije tjerao da pristupimo udruzi, ali vidjeli smo upoznavajući članove udruge također njihove namjere za boljitak hrvatskog pomorca, i nešto šta nas je fasciniralo a to je SLOGA, i zato smo odlučili da je to pravi korak za nas. Ja sam također napisala već da smatram da je za sve pomorce dobro da se učlane i da nas bude čim više, netko će to prihvatiti, netko neće i naravno svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja vam samo mogu reći da POJEDINAC nemože napraviti puno, a VEĆINA može napraviti SVE. Tako da se nebi krivo shvatilo ( nadam se da ovo mogu reći u ime vrha udruge ): NA OVAJ FORUM SU DOBRO DOŠLI SVI KOJI IMAJU DOBRE NAMJERE ZA HRVATSKOG POMORCA,A TAKOĐER SU TAKVI KOJI SE ODLUČE DOBRO DOŠLI I U UDRUGU I TO SADA ILI ZA GODINU DVIJE DANA, SIGURNA SAM DA ĆE UVJEK BITI DOČEKANI SA DOBRODOŠLICOM. A onaj post od gospodina GONZA, usudila bih se reći je namjenjen razno raznim GOSTIMA, koji sami znaju koji su i na njih nebi ni trošlia tipkovnicu i vrijeme.
Poštovanje svima,
Flores.

Last edited by a moderator:
Prika u krivu si.
To nije bit moga posta.
Samo sam reka da ima iljade ljudi na forumu koji cuce i cekaju nesto.
A da ti nekazem koliko je onih koji samo dodju pokupit informacije.
I onda se smiju is prikrajka. Vidi onih blesavih sve sta znaju daju okolo na net.
Ako smo im dovoljno dobri da im dajemo razne korisne informacije kako do boljeg posla, di se traze ljudi, kolike su place. Sta se desava u pomorstvu itd...
Moje je pitanje bi bilo; Zasto im nismo toliko dobri da nam se pridruze.

A ja dobro znam koliko si ljudi ukrca i koliko si im pomoga.
Nebi tija falit ali ja mislim ako nekome pomazes da bi taj isti triba nekako drzat tvoju oli ti ga nasu stranu.
Ko je nama servira sve ove informacije kako do posla i na koji nacin.
Siti se malo kako smo lutali ka dva redikula trazeci posal.
Koliko je bilo onih onih nasih koji su cuvali sve informacije za sebe a ti isti su navecer objerucke primali cugu od nas.
Samo se siti.
:uzdravlje

Covik moj, zabuca si, ovo ti nije nas Miro, ovo je neki drugi tip, drugi Morski pas. Nasa morska djukela doma vata ribu i odmara :uzdravlje

Back