Aplikacija mi je ssm-u godinu i pol, zovu kad imaju take biserne ponude, valjda ono kad nemaju koga kamo..Te pare imaju i konobari na Hvaru,
Koju poziciju si ti ponudili.
Ako te zanimaju putnicki brodovi onda se obrati SSM-u
![]()
Aplikacija mi je ssm-u godinu i pol, zovu kad imaju take biserne ponude, valjda ono kad nemaju koga kamo..Te pare imaju i konobari na Hvaru,
Koju poziciju si ti ponudili.
Ako te zanimaju putnicki brodovi onda se obrati SSM-u
![]()
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<skoro zaboravih, zvao sam i kapt. sgardelia, ka?že da uopće nemaju trećih..tu sam polagao najvi??e nade u ovaj ugovor 2-2, nek je plaća i manja ali ne ide pa ne ide..[/QUOTE
To nije istina.Ja sam upravo do??a s broda ka terco.Nije te tia![]()
eto vidi??, ali čemu onda tako se izra?žavat, lagat. Mogao je lipo reć trenutno ne trebamo, ma ja vas uopće ne trebam..a ne ovako..uostalom ?živim blizu rijeke, nije mi te??ko provjerit drugim putem..
Mislim da Atlantska iz Dbk tra?ži terce kuverte i da plaća 2100 eura.Para mi se da je ugovor za juniore 6mjes. na brodu.Podisali su plaće jer im se posada razbje?žala.Tek kad su lupli guzicom od tle počeli su dakle davat lovu.Direktor je izjavio da im kinezi mogu regalat novi brod ,ali da ??to će im kad nemogu skupit posadu.
Inače odavno kru?ži anegdota vezana uz administrativno osoblje u istoj firmi:"E da nema vas pomoraca koliko bi nam bilo lak??e." Dodu??e to je jo?? iz vremena socijalizma,ali zna?? kako ođe ka?žu:"Korito se promijenilo,praci ostali isti."![]()
Da li neko od vas navega na marinconsulta?Kako je tamo,imaju li brodove do 3000 tona za rasute terete.Prije rata je tamo bilo puno na??ih ljudi.
ja sam ti bija tamo (ali ne direktno već oni dr?ži MST ili Mineral koji ima 3 broda di krca na??e ljude) kao kadet. Na??ih ti je ljudi sve manje i manje, ured se zatvara do Nove Godine, prebacili su se na filipe i ruse. A sada ??ta se tiče direktno marinconsulta (oliti Berketa), koliko ja znam on ti ima samo tankere...
Prika moj ja ti savjetujem da neides na Berketa ( marinconsult) ako nisi iz Kastela. ( neka se kastelani ne ljute ako ih ima na forumu) Tammo vlada klan i Berket na svakom brodu ima svog covika i on vise zna sta se desava na brodu nego neko ko je na brodu doslovno. Berket non stop uzima dnevnice za neke izgradnje ili napise da je za neku pomoc nekome a onda sebi kupi auto,yahtu ili slicno. To mi je dosta ljudi reklo a i naviga san dva puta na berketovim tankerima i zakunia sam se da bi prije prosia nego se tamo vratia. Ovo ti je moje iskustvo a ti radi kako znas. BTW on ima tankere ima i par Ro-Ro malih Mislim Sunshieni koji su po karibima a ima i male generalne mislim da se zovu Danielsi.

Zvao sam jutros agenciju Sidro iz Dbk. Čovjek me uputio da ako nemam navigacije na putničkim ili mega jahtama nema nade.
Za one koji navedeno imaju isti ukrcava na Abramoviča i sl. Mo?žda bi bilo intertesantno provat.![]()