Po??tovani

Status
Not open for further replies.
Te pare imaju i konobari na Hvaru,
Koju poziciju si ti ponudili.
Ako te zanimaju putnicki brodovi onda se obrati SSM-u
:kafa
Aplikacija mi je ssm-u godinu i pol, zovu kad imaju take biserne ponude, valjda ono kad nemaju koga kamo..:confused:

skoro zaboravih, zvao sam i kapt. sgardelia, ka?že da uopće nemaju trećih..tu sam polagao najvi??e nade u ovaj ugovor 2-2, nek je plaća i manja ali ne ide pa ne ide..:udriglavom:udriglavom[/QUOTE

To nije istina.Ja sam upravo do??a s broda ka terco.Nije te tia:D
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

eto vidi??, ali čemu onda tako se izra?žavat, lagat. Mogao je lipo reć trenutno ne trebamo, ma ja vas uopće ne trebam..a ne ovako..uostalom ?živim blizu rijeke, nije mi te??ko provjerit drugim putem..

Zbilja neznam zašto,prema meni je kap.Sgardelli bia i više nego korektan i znam da je ok,neznam zbilja....

Marinconsult?

Marinconsult?

Da li neko od vas navega na marinconsulta?Kako je tamo,imaju li brodove do 3000 tona za rasute terete.Prije rata je tamo bilo puno na??ih ljudi.

Mislim da Atlantska iz Dbk tra?ži terce kuverte i da plaća 2100 eura.Para mi se da je ugovor za juniore 6mjes. na brodu.Podisali su plaće jer im se posada razbje?žala.Tek kad su lupli guzicom od tle počeli su dakle davat lovu.Direktor je izjavio da im kinezi mogu regalat novi brod ,ali da ??to će im kad nemogu skupit posadu.
Inače odavno kru?ži anegdota vezana uz administrativno osoblje u istoj firmi:"E da nema vas pomoraca koliko bi nam bilo lak??e." Dodu??e to je jo?? iz vremena socijalizma,ali zna?? kako ođe ka?žu:"Korito se promijenilo,praci ostali isti.":uzdravlje

ne budi lud hodit tamo...banda koja misli da se nitko od nas nece ukrcat na brod bez njih....prispali 20 godina kadroviranja

Da li neko od vas navega na marinconsulta?Kako je tamo,imaju li brodove do 3000 tona za rasute terete.Prije rata je tamo bilo puno na??ih ljudi.

ja sam ti bija tamo (ali ne direktno već oni dr?ži MST ili Mineral koji ima 3 broda di krca na??e ljude) kao kadet. Na??ih ti je ljudi sve manje i manje, ured se zatvara do Nove Godine, prebacili su se na filipe i ruse. A sada ??ta se tiče direktno marinconsulta (oliti Berketa), koliko ja znam on ti ima samo tankere...

ja sam ti bija tamo (ali ne direktno već oni dr?ži MST ili Mineral koji ima 3 broda di krca na??e ljude) kao kadet. Na??ih ti je ljudi sve manje i manje, ured se zatvara do Nove Godine, prebacili su se na filipe i ruse. A sada ??ta se tiče direktno marinconsulta (oliti Berketa), koliko ja znam on ti ima samo tankere...

Prika moj ja ti savjetujem da neides na Berketa ( marinconsult) ako nisi iz Kastela. ( neka se kastelani ne ljute ako ih ima na forumu) Tammo vlada klan i Berket na svakom brodu ima svog covika i on vise zna sta se desava na brodu nego neko ko je na brodu doslovno. Berket non stop uzima dnevnice za neke izgradnje ili napise da je za neku pomoc nekome a onda sebi kupi auto,yahtu ili slicno. To mi je dosta ljudi reklo a i naviga san dva puta na berketovim tankerima i zakunia sam se da bi prije prosia nego se tamo vratia. Ovo ti je moje iskustvo a ti radi kako znas. BTW on ima tankere ima i par Ro-Ro malih Mislim Sunshieni koji su po karibima a ima i male generalne mislim da se zovu Danielsi.

Prika moj ja ti savjetujem da neides na Berketa ( marinconsult) ako nisi iz Kastela. ( neka se kastelani ne ljute ako ih ima na forumu) Tammo vlada klan i Berket na svakom brodu ima svog covika i on vise zna sta se desava na brodu nego neko ko je na brodu doslovno. Berket non stop uzima dnevnice za neke izgradnje ili napise da je za neku pomoc nekome a onda sebi kupi auto,yahtu ili slicno. To mi je dosta ljudi reklo a i naviga san dva puta na berketovim tankerima i zakunia sam se da bi prije prosia nego se tamo vratia. Ovo ti je moje iskustvo a ti radi kako znas. BTW on ima tankere ima i par Ro-Ro malih Mislim Sunshieni koji su po karibima a ima i male generalne mislim da se zovu Danielsi.

ja ne mislim vraćat :kafa

Fala vam ljudi

Fala vam ljudi

Nisam znao da je tamo tako sve po??lo naopako.Par puta sam trefio njihove brodove i izgledalo je sve ok. Dodu??e to je bilo 1989/90. No ako tako stoje stvari onda nema smisla tra?žit kod njih.

Lo??injska

Lo??injska

Nekako mi para da je onda jo?? mo?žda jedino Lo??injska ostala prava Hrvatska kompanija na kojom bi se dalo navegat. Imate li kakvih spoznaja o njoj?

loše ti se pari

najbolja i sa najboljim uvjetima ( al bez veze il Više ne tribaš ni pokušavat ) je Tankerska.

Ove druge su male bebe za nju,konstantno dižu plaće,kupuju brodove,ulažu...Ali,kao što rekoh,teško je upasti...

Uljanik?

Uljanik?

Suzava se izbor, nemam nikakve tankerske brevete, ima li nade za Uljanik,znate li kakve su plaće tamo?

Za trećega 3000 dolara i 6.mj.ugovor na Uljaniku,naša posada.Ma gledaj,naći ćeš nešto,ne brini,ne viruj ovima što pizde da nemogu vamo-nemogu namo.

Ok,ja znam da je lakše nama mladim oficirima jer smo MLADI i samim time i poželjni nekome al ima posla,zbilja nema oficira,viruj mi...Ja san milijun aplikacija posla vamo i namo i javilo mi se dosta ljudi za ukrcaj tako reći odma...Recimo javia san se na Korčulansku ( probaj tamo ) tj.posla san mail kad vidiš sutra me odma zove kadrovnik da jesan spreman poć na brod za terca...Kužiš,posla ima samo triba švrljat netom i slat aplikacije...

Oficira fali to je čudo jedno i falit će ih sve i više..Moje je mišljenje da će uskoro seniori sami sebi određivat puno toga jer ih nema i nema...

Korkyra ili Mediteranska

Korkyra ili Mediteranska

Korkyra ima nekoliko brodova, a Mediteranska samo dva para mi se.Je li ostala neka kompanija kao ??to je bila Splitska obalna? Nemam velike apetite ??to se tiče plaća jer ovo vrijeme koje sam nenavegavo zbrinuo sam obitelj.Deboto pa mi navigacija dođe kao rekreacija i eventualna zarada za kupit kakvi brodić kojim ću vozit goste iz svog apartmana ljeti po okolici Dbk-a.:uzdravlje

Abramovič

Abramovič

Zvao sam jutros agenciju Sidro iz Dbk. Čovjek me uputio da ako nemam navigacije na putničkim ili mega jahtama nema nade.
Za one koji navedeno imaju isti ukrcava na Abramoviča i sl. Mo?žda bi bilo intertesantno provat.:eek:

Ipak Atlantska

Ipak Atlantska

Pala odluka... Izogla??avao sam se na puno mjesta no niko ne zove. Bio na razgovoru u Atl. i odoh na obalnu. Moglo bi bit fino.

Zvao sam jutros agenciju Sidro iz Dbk. Čovjek me uputio da ako nemam navigacije na putničkim ili mega jahtama nema nade.
Za one koji navedeno imaju isti ukrcava na Abramoviča i sl. Mo?žda bi bilo intertesantno provat.:eek:

Nema sto, taj iz sidra je pravi profesionalac...tko radi ili je radio na mega jahtama zna da se ime gazde/klijenta ne odaje samo tako i bilokome, npr. Dovaston ce vam mozda reci Amercan Owner ili Russian Owner, ali nikada ime. U Sidru prvo sto cujete kada se javi na telefon:"Mi krcamo kod Abramovica" eto to govori samo za sebe i kako nasi agenti shvacaju posao na mega jahtama....sirovo.

Status
Not open for further replies.
Back