Pocetnik treba pomoc!!

Kadeti sta su bili s menom na brodu nisu puno cekali za ukrcaj,najbolje ti je nazvat Zorovica pa vidi odma na cemu si!

i bsm krca kadete i asistente,vazno ti je to sta prije zavrsit,nije vazno puno di,osnove ces vidit na svakome normalnome brodu,kad das porucnicki onda gledaj na koju ces vrstu broda

odgovor Bicu

odgovor Bicu

Ej Bic,
samo da ti kazem da u Azalei imaju intervju - potvrdjeno 04.03.2009.Neznam da li si ostavio podatke da te o svemu obavijeste, a ujedno ako ti je dugo cekati ili ako ti nesto drugo iskrsne bilo bi lipo da ih obavijestis
Pozdrav

Ej Bic,
samo da ti kazem da u Azalei imaju intervju - potvrdjeno 04.03.2009.Neznam da li si ostavio podatke da te o svemu obavijeste, a ujedno ako ti je dugo cekati ili ako ti nesto drugo iskrsne bilo bi lipo da ih obavijestis
Pozdrav

Prika je cuja san se s njima znan za taj intervju ostavija san podatke upisa san se a ako otplovin di prije ne brini javit cu se ja njima da me skinu s liste jer stvarno su bili fer pa necu ni ja ispast govno

Pozdrav!!!

Kolega Bic, e da mi je znati kako se zoves hahaha
Javi se u Azaleu da ne mudrujemo koji si od svih kandidata intervju je u cetvrtak.Nazovi sutra moze?

Bog

Vidim vec si dobio neke upute...u svakom slucaju probaj LNG...pocetkom 4 miseca Gloptik ima interview za Shella u Splitu pa probaj tamo ali ni duge agencije koje ukrcavaju na tankere nisu iskljucene...posalji CV svugdje.

Pozdrav

Kolega Bic, e da mi je znati kako se zoves hahaha
Javi se u Azaleu da ne mudrujemo koji si od svih kandidata intervju je u cetvrtak.Nazovi sutra moze?

a ovo boldano ne razumin stvarno ako ti je bitno rec cu ti:confused:

Javi se u Azaleu da ne mudrujemo koji si od svih kandidata intervju je u cetvrtak.

Jel to ovaj četvrtak??? Rekli su mi da će me obavezno zvat za intervju ali jo?? nisam dobio nikakvu obavjest

meni su rekli da je pocetkom treceg miseca,i rekli su mi da im posaljem aplikaciju

Danas me zvalo da je interwju sutra al nemogu nikako doc :udriglavom :udriglavom jbg steta rekla mi je ova sta radi da je interwju priko skypa s njima u roterdamu!
Ja san isto racuna da je pocetkon 3. al eto ocito da nije nazalost danas san sazna:o

virujem da ti je nesto jako vazno upalo, pa da ne mozes doc' na intervju...jer, ovakve stvari se ne bi smile propustat (prijateljski savjet)

virujem da ti je nesto jako vazno upalo, pa da ne mozes doc' na intervju...jer, ovakve stvari se ne bi smile propustat (prijateljski savjet)

Prika znan sve sam sebe cu poist od muke al jbg visa sila i da mi se bar prije javila al eto zvala je danas za sutra pa jbg:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Danas me zvalo da je interwju sutra

Ako je sutra intervju onda stvarno neznam ??ta da rećem. Ja se javio i ka?žu da ?žele da dođem da će bit poćetkom drugog, pa odgodili za poćetak trećeg, a sad ti ka?že?? da je sutra a ja obavjest nisam nikakvu dobio. Ja u međuvremenu odbio dvije ponude jer računam da ću tu dobit priliku za LNG. Hehe :udriglavom

Sutra ću ih nazvat i vidit ??ta je s tim

evo jos adresa...ne znam sta nude,ali mozete probat:
Cadet Training Program
To be considered for a position on the Croatia cadet training program please send your contact details and a resume to the following email address. Cadet.croatia@vships.com

Heh Vship. Zvao i ka?že da ima već vi??e od 50 kadeta i da se sad prijavi?? prije 6 mjeseca sigurno ni??ta a posli ko zna.
Ostale agencije također. Kao da su kadeti zarazni ili ne??to. Svi su zainteresirani a nigdje mjesta nema. ? to je već pomalo i frustrirajuće.
A u Azalei ka?žu stariji od 85 godi??ta ni??ta, a ja 84 (dođe da se zapita?? za??to sam onda zavr??ava 4 god faksa) :udriglavom

Bit će bolje, valjda :confused:

Vidis kako se to dogodi , netko tko istinski zeli posa zezne ga obavezno nesto , a netko tko ima sanse dobiti posa ( sto opet nije ni receno da hoce ) ni ne ode na razgovor. A da mene zanima tvoje ime Bic , to je bila samo sala mala i vjerojatno imas jaki razlog sto nisi isao kad su te zvali , ali znajuci kakva je situacija sa prihvacanjem kadeta - nije bitno na koju vrstu broda - mislim da si mogao odvojiti po dana svoga vremena....sorry sorry nije moje da raspravljam o tome i na kraju krajeva osudjujem samo mi je zao sto se eto nije dala sansa nekome , ali tko ce sve znati.....pa ima Vas ko u prici....
Ali uvik ima sanse Jones......

Back