Bok kolege, evo otvaram ovaj thread jer mislim da bi bilo dobro da na ovome threadu imamo sve informacije o ispitima na PFST (mislim na nastavne materijale), informacije vezane za gradivo koje se i kako polaze kod nekih profesora (sto treba nauciti odnosno ste je najvaznije za nauciti), a vi iskusnije kolege koji ste polagali porucnicke i druge ispite za casnike palube, casnike stroja da na ovome threadu stavite kod koga ste isli na repeticije ako ste isli i koliko vas je to doslo novaca i dr. Mislim da bi ovaj thread mogao biti koristan svima nama jer bih na jednom mjestu imali sve informacije vezane za PFST, ne bih morali traziti uokolo i otvarati po nekoliko threadova bespotrebno, a koristile bi i vama koji morate silom prilika polagati brzu visu ili mislite upisati visu ili puni fakultet! Mogli bi na ovom threadu i razmjenjivati materijale (ono znate nekome treba nesto iz nekog predmeta a ako ovaj drugi to ima dogovorimo se za pitje i razmjenimo materijale odnosno sta nekome treba! Ovakav thread bi mogli otvoriti i oni koji su u RI, ZD, ŠI i DU tako da svatko ima za svoj grad i tako olaksamo i pomognemo jedni drugima! Sve bih nam informacije bile dostupne na jednom mjestu! Eto toliko od mene, ja sutra idem kuci u Hercegovinu doci cu u nedjelju, pa ako imate kakve sugestije, primjedbe i savjete slobodno napisite! Pozdrav ekipa i