Polaganje ispita, nastavni materijali i sve vezano za PFST

wolf11

Rossonero
Bok kolege, evo otvaram ovaj thread jer mislim da bi bilo dobro da na ovome threadu imamo sve informacije o ispitima na PFST (mislim na nastavne materijale), informacije vezane za gradivo koje se i kako polaze kod nekih profesora (sto treba nauciti odnosno ste je najvaznije za nauciti), a vi iskusnije kolege koji ste polagali porucnicke i druge ispite za casnike palube, casnike stroja da na ovome threadu stavite kod koga ste isli na repeticije ako ste isli i koliko vas je to doslo novaca i dr. Mislim da bi ovaj thread mogao biti koristan svima nama jer bih na jednom mjestu imali sve informacije vezane za PFST, ne bih morali traziti uokolo i otvarati po nekoliko threadova bespotrebno, a koristile bi i vama koji morate silom prilika polagati brzu visu ili mislite upisati visu ili puni fakultet! Mogli bi na ovom threadu i razmjenjivati materijale (ono znate nekome treba nesto iz nekog predmeta a ako ovaj drugi to ima dogovorimo se za pitje i razmjenimo materijale odnosno sta nekome treba! Ovakav thread bi mogli otvoriti i oni koji su u RI, ZD, ŠI i DU tako da svatko ima za svoj grad i tako olaksamo i pomognemo jedni drugima! Sve bih nam informacije bile dostupne na jednom mjestu! Eto toliko od mene, ja sutra idem kuci u Hercegovinu doci cu u nedjelju, pa ako imate kakve sugestije, primjedbe i savjete slobodno napisite! Pozdrav ekipa i :uzdravlje

je,on bi stvarno moga bit tajnik uph,ne more jos na brod a ima cuka i viska,to nan triba,uz nasu pomoc bice luilo dobar a momak mi na ono malo sta smo se vidili pari i dobar i posten,ne mos ga falit(pogrijesit,da ne bi krivo ko razumija)

Hvala kolega i ostale kolege na komplimentima, nije da se hvalim jer nikad nisam bio hvalisavac, volim pomoci ljudima, od kada sam se uclanio na ovaj forum toliko sam toga naucio o pomorstvu, kako to sve funkcionira, upoznao dosta ljudi, toliko mi je vas pomoglo u nekim savjetima, a zasto onda ne bih i ja vama pomogao ako mogu!Na ovom forumu sam vise naucio nego ove 4 godine na faxu! Mozete vidit na mojim nekim komentarima da sam temperamentna osoba, jednostavno necu tudje, ali nedam svoje! Vas starije prcaju sa brevetima i visom, a nas na faxu pojedinci maltretiraju na ispitima, ali mislim da sve to mozemo izgurati ako smo svi skupa i medjusobno se pomazemo! Istina da nam je drzava postala maceha i ujedno i neprijatelj sa ovim zakonom o porezu, no tu cemo se malo vise morati potruditi i oznojit da i ako izguramo svoje! U pocetku sam bio skeptican u vezi svega ovoga, ali s vremenom sam uvidio da ide nabolje i postao sam optimisticniji u vezi svega ovoga, jer zajednistvom i dogovorom mozemo puno toga napravit! Neka mi ne zamjere starije kolege ako nekad nesto izletim sa nekim komentarima, a i vi ste bili mojih godina i pitali ste sto vas je zanimalo iako je to nekad bilo banalno no to sad nije bitno, ako mi jos bude sinula koja dobra ideja bit ce na forumu! Par dana prije prosvjeda zalijepit cu na vrata faxa obavijesti o prosvjedu i vidimo se 01.07. Ukljucio bih se aktivnije u organizaciju samog prosvjeda, ali ne mogu spremam Orsulica, prosli rok sam pao ispit, pa sad moram to rijesit to ce mi bit kalvarija za polozit! Pozdrav i zivili mi!:uzdravlje
P.S. Mogu li Kokolo s tobom i Frankijem zajedno na prosvjed?

Dragi moj Wolf11...
Virujen da sve sta si dosad napisa je bilo u najboljoj i najiskrenijoj namjeri.
I skidan kapu sta si jedan od rijetkih sa faksa koji se udostojia krocit na ovaj forum i aktivno sudjelovat u njemu. :uzdravlje
Ali stari moj, evo ja, i govorin u svoje ime, spadan u ovu grupu Frankievih isfrustriranih srednjoskolaca, koji usput budi receno nemaju vrimena za gubljenje i natezanje sa profesorima sa Splitskoga faksa...:mad:
Ja san odlucija da svoje studiranje u Splitu zamrznen i podjen u Kotor gdje cu odslusat taj IMO kurs i dobit taj "prokleti" 2nd eng unlimited brevet, i nastavit prehranjivat svoju familju... :D
Ja se vodim onom vlaskom izrekom koju san cuja tocno prije 10 godina od velikog cifa makinje Zuze (A.J.) i koji je reka citiram "sinovac, pamet je u zadnjen zepu, pametan si onoliko koliko doneses doma dolara..." :hihi:hihi
Ide ljeto 35-o, neman ja vrimena za Tomasevica i njegovu ekipu...:confused:
A lovu koju su od mene dobili, neka in je sa sricon... :p:p
A tebi zelin da, kao sto vec moje kolege rekose, postanes prisidnik omladine UPH... :uzdravlje
I vidimo se 01.07.
Jadran:uzdravlje:uzdravlje

Last edited:
A sta se tice nastavnih materijala, ili onih fotokopija koje su po zlato placene... :mad::mad:
Polanjan ih podmladku UPH, ili ako ih niko nece, koristit cu ih za potpalu kad buden lozija komin i peka one bokune koje pocinjen lovit za koji dan kad dojen doma... :hihi:hihi
STIGLI DETALJI LETA :D

Bok kolege mislim da je dobro da na ovome threadu imamo sve informacije o ispitima na PFST (mislim na to koliko i kako dat kojemu profesoru), informacije vezane za veze i kako se dolazi do nekih profesora (sto treba pripremit i koliko odnosno sta je najvaznije za donit), a vi iskusnije kolege koji ste davali male nagrade kao znak paznje da na ovome threadu stavite kod koga ste isli na repeticije ako ste isli i koliko vas je to doslo novaca i dr. Mislim da bi ovaj thread mogao biti koristan svima jer bih na jednom mjestu imali cjenike vezane za PFST, ne bih morali traziti uokolo i placat po nekoliko posrednika bespotrebno, a koristile bi i vama koji morate silom prilika polagati brzu visu ili mislite upisati visu ili puni fakultet! Mogli bi na ovom threadu i razmjenjivati veze (ono znate nekome treba profesor iz nekog predmeta a ako ovaj drugi to ima dogovorimo se za pitje i razmjenimo vezu odnosno sta nekome treba!

A sta se tice nastavnih materijala, ili onih fotokopija koje su po zlato placene... :mad::mad:
Polanjan ih podmladku UPH, ili ako ih niko nece, koristit cu ih za potpalu kad buden lozija komin i peka one bokune koje pocinjen lovit za koji dan kad dojen doma... :hihi:hihi
STIGLI DETALJI LETA :D

Jadrane ja i ti cemo bice skupa doma. Ja prik Franfurta za ST pa auto zenom do Sibenika. datum 8/9 Lipnja a ti?

Wolf ima potecijala da vodi pomladak i slazes se da je pravi kandidat. A pogotovo sad kad su mu Frankie i Kokolo mentori :hihi

Bok kolege mislim da je dobro da na ovome threadu imamo sve informacije o ispitima na PFST (mislim na to koliko i kako dat kojemu profesoru), informacije vezane za veze i kako se dolazi do nekih profesora (sto treba pripremit i koliko odnosno sta je najvaznije za donit), a vi iskusnije kolege koji ste davali male nagrade kao znak paznje da na ovome threadu stavite kod koga ste isli na repeticije ako ste isli i koliko vas je to doslo novaca i dr. Mislim da bi ovaj thread mogao biti koristan svima jer bih na jednom mjestu imali cjenike vezane za PFST, ne bih morali traziti uokolo i placat po nekoliko posrednika bespotrebno, a koristile bi i vama koji morate silom prilika polagati brzu visu ili mislite upisati visu ili puni fakultet! Mogli bi na ovom threadu i razmjenjivati veze (ono znate nekome treba profesor iz nekog predmeta a ako ovaj drugi to ima dogovorimo se za pitje i razmjenimo vezu odnosno sta nekome treba!

Frankie malo karikira al ?žalosno je da je strahovito blizu istine :mad:

Treba bit lud za onaj fax zavrsit, pojili su mi zivce pa ce mi cak i ova assistentura bit godisnji prema faxu :udriglavom

Back