Trebam savjet/pomoć

Marko

New member
Da budem kratak.Danas sam ostao bes posla i tija bi ić na brod ili platformu. Radim već ili tek 2ipo godine u nautici, ??to na odr?žavanju, garancijama (motorne jahte), ??to u charteru (jadrilice). ? to bi prvo tribao polo?žit za napravit matrikulu, te dali jo?? ne??to preporučate da se polo?ži, ??to bi pripomoglo ukrcaju??

Hvala,

Ima?? puno tema o tome ode na forumu poslu?ži se malo tra?žilicom i naći če?? sve!;)
P.S. NEPTUN-posla sam ti P.M.;)

Marko pozdrav... :uzdravlje
Nisi napisa ??ta si po struci, ka ??ta vidin dosad si bija u prilično zanimljivoj bran??i... Ovde ima dosta poslova vezanih za jahte tako da je na tvoje pitanje prilično te??ko općenito daat odgovor dok ne vidimo sa kakvom ??kolom raspola?že??...;)
Ajde malo op??irnije o sebi da mo?žemo ??ta izmozgat... :kafa

Po struci sam daleko od posla koji sam radija, točnije kuhar.Skoro 26god. , ?žena ima rodit svaki tren ;) Volija bi radit ili u makini, ili mornar, pitur....??ta god. Imate li nekakvu preporuku (tečaj, prekvalifikaciju i sl.) s obzirom da moja struka nema veze sa mehanikom, strojarstvom...

Po struci sam daleko od posla koji sam radija, točnije kuhar.Skoro 26god. , ?žena ima rodit svaki tren ;) Volija bi radit ili u makini, ili mornar, pitur....??ta god. Imate li nekakvu preporuku (tečaj, prekvalifikaciju i sl.) s obzirom da moja struka nema veze sa mehanikom, strojarstvom...

marko molin te nemoj mi zamirit ali te ovo moran pitat jeli ti to nas odi zajeb... pa covice ako si kogo onda odi za koga to ti je na brodu najaca pozicija kogu i barbi je najbolje na brodu i to odi na dijaza tamo ce te odma uzet :cool::cool:

Da budem kratak.Danas sam ostao bes posla i tija bi ić na brod ili platformu. Radim već ili tek 2ipo godine u nautici, ??to na odr?žavanju, garancijama (motorne jahte), ??to u charteru (jadrilice). ? to bi prvo tribao polo?žit za napravit matrikulu, te dali jo?? ne??to preporučate da se polo?ži, ??to bi pripomoglo ukrcaju??

Hvala,

Sta imas od breveta za strojara, napisi mi na PM

marko molin te nemoj mi zamirit ali te ovo moran pitat jeli ti to nas odi zajeb... pa covice ako si kogo onda odi za koga to ti je na brodu najaca pozicija kogu i barbi je najbolje na brodu i to odi na dijaza tamo ce te odma uzet :cool::cool:

Ne zamiran ni??ta kolega...pitao sam za savjet, i dobio sam savjet ;) i hvala puno...vi??e bi volija kad bi moga radit ne??to drugo, al bo?že moj, ako ne mo?že drukčije onda ću za koga :) ...dali se mo?že ić za pomoćnog kuhara il tako ne??to...čisto informativno, kako se cca kreću plaće za kuhara il pomoćnog kuhara i sl.

Čuj moga bi za početak čak poći za konobara pa poslije da te stave za coga(naravno prićam o cargo brodovima).Di sam ja bija konobar ti ima oko 1700 eura, a cogo 2200 eura!Sad neznma kakvo je stanje na drugim brodovima.:D

Back