V-ship leisure

Aj ljudi, jel ima koji Riferista ovdje, nebi htio bit naporan. A koga ću pitat:D

Ma za koju ti poziciju ides na tog cruisera? Da li za reefer engineera ili za njegova pomocnika? PA toliku placu malu nemoze imati reefer engineer nikako ti ides za njegovog pomocnika 100%

Je Dalmos tako je..Rekla mi je Reeferman..pa biti će da je pomoćnik..evo u nastavku pročitaj iz mog e-maila Reeferman : Managed by hotel engineer - reeferman is in charge of all refrigerated room and cabinet , in charge also of all HVAC installation : maintenance and repairs.

He has to check and do the intervention regarding the claim book placed at the reception desk (Frigo and Hvac part). He has to check the stock of all frigo and air conditioning spare parts
...eto ja sam joj objasnio da je zbilja malo to..a vuče me to da krenem tim putem..pa poslije bude bolje

na nekim firmama nema reefer engineer nego i to spada pod hotel engineer-a,a onda taj dio obavlja assistent reefer ili fitter reefer zaduzen samo zato.Po placi koju ti daju izgleda da je to.

Je Dalmos tako je..Rekla mi je Reeferman..pa biti će da je pomoćnik..evo u nastavku pročitaj iz mog e-maila Reeferman : Managed by hotel engineer - reeferman is in charge of all refrigerated room and cabinet , in charge also of all HVAC installation : maintenance and repairs.

He has to check and do the intervention regarding the claim book placed at the reception desk (Frigo and Hvac part). He has to check the stock of all frigo and air conditioning spare parts
...eto ja sam joj objasnio da je zbilja malo to..a vuče me to da krenem tim putem..pa poslije bude bolje

Neznam puno o toj firmi ali mi pari da su oni tu vise pozicija strpali u jednu (citaj ztenja para) jer to sta su nabrojali rade asss.reeferi i glavni reefer (vodi evidenciju o dijelovima sta triba narucit tj odobrava a isto tako on je in charge za HVAC i sve drugo navedeno). Dakle sve ce ti biti jasnije ali dobro je tu malo iskustvo i posli na velike firme kao Reefer engineer i placa dobra a imas iskustvo. Moj osobni sud ( ne gledajuci placu) prihavati kao sta i jesi i smatraj to assistenturom i uci posao. Dace bog da ti se posli vrati sav trud.
Jos mislim da je to osnovna placa jer mi je premala pa se na nju moze nabaciti i overtime ako firma daje i tu opciju. tj ako nisi pod fiksnom placom

Pozdrav i sritno te javi nam kad budes po brodu koji je dir.

E to sam čekao. Dobro je onda, probat ću malo to da vidim. Malo me mozak koči,jer na kontenjera mi je ka struji plaća dupla od ove ??ta ovi nude..Čak i vi??e..al ok treba sve naucit pomalo, jos cu malo razmislit..18og letim u argentinu..pa ćemo vidit..??ivio i ??ivili :uzdravlje

stitno prika, i ja tako nesto takvo trazin i nadan se da cu uskoro krenit za tobon :uzdravlje

Pingo..ako ne zajebavas...ako imas brevete za putničke i ako imas iskustva kao Reeferman...ja ću mo?žda odustat jer imam ne??to drugo, ne vidim se u ovome...pa ako te zanima javi se na pm..ali nemoj me uzimat za riječ..jer jo?? razmi??ljam:uzdravlje..pa ćemo se dogovorit..ako imas sve uvijete pa ću ti prepustit mjesto:D

Vidim da se priča o refrigeration eng. I ja tražim ukrcaj kao ref ali niÅ¡ta, pa ako ima tko kakav info neka javi, hvala :)

Zva san danas.

Ne krcaju kadete,asistente ničega.

Malo u cakulu i priča da je brodarstvo u krizi,kako jedan kadet kosta 30 000 dolara godisnje*30-40 kadeta..patnička prica

Zva san danas.

Ne krcaju kadete,asistente ničega.

Malo u cakulu i priča da je brodarstvo u krizi,kako jedan kadet kosta 30 000 dolara godisnje*30-40 kadeta..patnička prica

Takvu pricu vecina ima, sto znaci da bi cijena iskusnih oficira mogla poduplati za npr 10 g ako nastave svi ovako. Ako nema kadeta nema ni casnika....jednostavna matematika.

Nista to stari sve direktno zovnes, pa ces vidjeti kako ima posla.

Istina,ja sam posla puno puta mail na Zodiac-Tanker pacific direktno i nakon nekoliko puta me zove agent iz Beograda da su ga kontaktirali iz Tanker Pacifica da me kontaktiraju i pripreme za brod.
Uzet telefon,pripremit govor i zovi direkt:))

V ship iz rijeke ima par kruzera u menadzmentu.
Island cruises,Phoenix cruises i neke ferry-e. Placa kako se pogodis 3off oko 3000usd, 2/off oko 5000usd C/O oko 6500 usd. Nesto ka silwersea ali bez talijana. Dobra odskocna za NCL I RCCL

a kako je danas?

Back