Vships

sugarfree22

New member
Evo dogodilo se!! Nakon bezbroj mailova i poziva (upirem 6 miseci:udriglavom), dobio sam ponudu od Vships iz Splita za ass electrician.
Znaci to bi bio moj prvi ukrcaj, ugovor od samo 2 mjeseca, ali kazu da postoji sansa za produzit. Kinta me zasad ne zanima jer nemam znanje ni iskstvo, al za ta 2 miseca je 1800 dolara.
Zanima me zna li se sta o brodu AIS Explorer, jeli netko bio, kakva je posada i na sta treba obratit pozornost u firmi i na brodu.:uzdravlje

Ja san bija na brodu di su jednom poslali asa struje na 3 miseca.... Brod je bija blago receno u qurcu pa su mu ga poslali na nekakvu ispomoc jer je ovi stvarno ima posla za popizdit. Al taj je momak osta 6 miseci na kraju.
Kad su mu prosla 3 miseca,on nikome nije sla zahtjev za smjenu a i niko ga nista nije pita pa je momak uredno odradia 6 mj i osa doma.
:uzdravlje

Prvo veliko hvala svima na forumu jer da nije foruma ja bi sigurno jos uvik staja doma i tuka glavom u zid. Evo me na Vships Leisure, brod Explorer. Ugovor od 2 miseca ka ass electrician sam uspija extendat na 4 miseca i onda 5 dana prije signoffa su mi ponudili promaknuce na 2nd electrician i produzia sam jos 6 miseci. Vidim da ljudi pitaju za Vships- to je jedan veliki management, imaju oko 400 brodova pod sobom, svega i svacega. Place su za staff eng i chief electrician 7500, 1st eng i 1st el. oko 5500, 2nd eng 4200, 2nd el. 2300, 3rd eng oko 3200; placaju u dolarima. Kad se sve sagleda nekakva sredina, jedina bomba stvar je da stvarno brzo i lako promotaju ljude (dok sam ovde vidia sam desetak stvarno brzih napredovanja). Uglavnom dobra odskocna daska u svijet passenger shipova. Ako ko znakakav novi mail za RCCL, carribean, norvegian i slicne malo bolje kompanije molim da nas apdejtate. Veliki pozdrav hrvatskom svitu sa Bahama i mirno vam more.

Back