Di ti zivis,hebate?????
Pa vidis da se ubijaju usred Zagreba velike face,i niko nezna ko je koga koknija a ti da ne kuzis da nas niko ne zastupa,ma kad se samo sitin Filipa,zasticeni ko Licki medvjed,a mi Hrvatski Pomorci,puka sirotinja,a i Hrvatska podruznica ITF-a,da ne spominjem ko je na celu,bili bi oni moj k*rac oslobodili Laptala da nije Laptalova firma uplatila masnu lovu i angazirala vrsne odvjetnike.Di ti zivis????ma kome je stalo do nas pomoraca u Hrvatskoj???? (mislim na ljude),ma stalo je onima u vladi samo do nasih soldi,boli njih k*rac za nekog Caspera, Gen Wara,Dalmosa,Zombija i jos nekoliko tisucica nas koji plovimo,pa zato sam i daja otvoreno post na svoju firmu,stalo je samo nasim familijama do nas a svi ostali nas samo deru do gole koze a i kozu bi oderali sa nas da mogu.

Ajme sto san se raspizdija

Valdez dragi,ili si mlad ili si naivan i neiskusan (nemoj ovo shvatiti ka uvredu) ili stvarno virujes u postenje ,virujem i ja u postenje ali Nasa vlada i oni u Saboru siguro nisu ti kojima ja virujem a jos manje zelim da me zastupaju,vise virujem vama pa i pod pseudonimima nego njima sa punim imenom i prezimenom.HAUG