Carnival

Nisam mogao da prelistam cijelu temu (jesam par prvih i par zadnjih) pa nisam nasao da li je uopste moguce zavrsiti kadeturu na Carnival-a? Da li uopste postoji mogucnost apliciranja za istog ili ne?

Ja pricam engleski, spanski i italijanski, ako bi to bila ikakva prednost kad je kadetura na Carnival-a u pitanju...

Poz.

super;
1.talijanski -prolaz zagarantiran:o:hihi
2.spanjolski
3.engleski

sretno....:uzdravlje

super;
1.talijanski -prolaz zagarantiran:o:hihi
2.spanjolski
3.engleski

sretno....:uzdravlje

E pa ne radi se o jezicnoj skoli,nego o brodu.
Sve je to lipo,koliko jezika govoris,ali to je ipak samo za tvoju opcu kulturu.
Na carnivala ka kadet bez da imas polozenu klasu neces upast,ako nisi talijan i to neciji rodjo.
Druga stvar skuzija sam po izricaju da nisi ni Hrvat,nego Crnogorac to ti je jos jedna stvar zasto nevirujem da ces upast,jer "na papiru" za casnike uzimaju samo Hrvate i Talijane(za sada),a to ako si Crnogorac opet ne igra nikakvu ulogu,ako imas Hrvatsko ili Talijansko drzavljanstvo onda si opet u konkurenciji,ali onda se vracamo na ono da bi vec triba imat polozenu klasu i koji ukrcaj ka treci za doc za kadeta,ali najbolje ti je pitaj u eurosa oni ce ti najbolje rec.

Kako se vec bruji o Eurosu, jel nam neko moze iz prve ruke reci kakvo je stanje sa strojarima na Carnivalu, jel ih manjka?

Kako se vec bruji o Eurosu, jel nam neko moze iz prve ruke reci kakvo je stanje sa strojarima na Carnivalu, jel ih manjka?

koliko ja znam uvik traze ljudi,jer neki odlaze,a i "stancaju" se novi brodovi tako da uvik triba,ali jebiga nisam ja kadrovik nego prvi strojar ja samo vidim kad neko ispadne da se muce kako nac smjenu za onoga sta bi triba doma,a ako oces iz prve ruke pitaj galla u monte carlo,on ce ti rec da se nemogu obranit od ljudi koji bi tili doc:o

koliko ja znam uvik traze ljudi,jer neki odlaze,a i "stancaju" se novi brodovi tako da uvik triba,ali jebiga nisam ja kadrovik nego prvi strojar ja samo vidim kad neko ispadne da se muce kako nac smjenu za onoga sta bi triba doma,a ako oces iz prve ruke pitaj galla u monte carlo,on ce ti rec da se nemogu obranit od ljudi koji bi tili doc:o

Kakva je situacija mozes skuzit kada rade intervjue svaki par mjeseci. Ljudi im odlaze sto nasi a sto talijani. Strojara fali uvijek za palubu je manja potraznja

E pa ne radi se o jezicnoj skoli,nego o brodu.
Sve je to lipo,koliko jezika govoris,ali to je ipak samo za tvoju opcu kulturu.
Na carnivala ka kadet bez da imas polozenu klasu neces upast,ako nisi talijan i to neciji rodjo.
Druga stvar skuzija sam po izricaju da nisi ni Hrvat,nego Crnogorac to ti je jos jedna stvar zasto nevirujem da ces upast,jer "na papiru" za casnike uzimaju samo Hrvate i Talijane(za sada),a to ako si Crnogorac opet ne igra nikakvu ulogu,ako imas Hrvatsko ili Talijansko drzavljanstvo onda si opet u konkurenciji,ali onda se vracamo na ono da bi vec triba imat polozenu klasu i koji ukrcaj ka treci za doc za kadeta,ali najbolje ti je pitaj u eurosa oni ce ti najbolje rec.[/QUOTE

podrazumijeva se da ima ima polozenu klasu .....a da mu je znanje jezika i tekako prioritet ...pogotovo talijanskog ....stoji

Pa upravo tako cekam odgovor za 2nd eng od monte carla pa jos cekam odgovor.

Na stranicama Eurosa nema jos nista o intervjuima.Kad sam tamo zva onda mi je rekla da ne znaju nista i da svaki dan gledan njihovu stranicu.:o
Jel ima tko kakve friskije informacije?:udriglavom

procitao sam sve stranice i stvarno pohvala za sve komentare koji ce zasigurno pomoci nama novima u ovom poslu. eto sad me zanima ( odmah direktno ) koje veze moras imat da bi upao kao kadet na palubu carnivala?

Last edited:
procitao sam sve stranice i stvarno pohvala za sve komentare koji ce zasigurno pomoci nama novima u ovom poslu. eto sad me zanima ( odmah direktno ) koje veze moras imat da bi upao kao kadet na palubu carnivala?

moras zavrsiti pomorsku smjer nautika...

moras zavrsiti pomorsku smjer nautika...

ja takvoga nisam sreo na Carnivalu u 3 god.... e sad ili nemaju vezu ili nitko vise ne ide u nautiku! bio je jedan u makinji, mislim da je sad 3 jr. eto pa neka uhvati njega za vezu. hebala ih veza za sve vise-neki ne mogu preci ni preko pjesackog a da ne potezu vezu :uzdravlje

zavrsen fax zato pitam... mislio sam da se to podrazumijeva
nas zavrseni faks ti u svijetu ne znaci nista, jedino da mozes dobiti brevete ali i tome se blizi kraj. kad vec govorimo o Carnivalu kao sto vec vjerovatno znas talijani dominiraju a u njih mislim da i ne postoji pomorski faks, oni to odraduju tecajevima puno pametnije nego mi.

zavrsen fax zato pitam... mislio sam da se to podrazumijeva

care pomoracki svijet funkcionira vako, znaci zavrsio si skolu, pocnes aplicirat, pa opet , pa opet, silni mailovi, pozivi,pa opet, sve dok nekom ne zatrebas ili mu se svidi tvoja faca , ili mu ne dosadis od silnih poziva. pa onda krnes, pomalo radis ,probijas se, upoznajes kapetane, prve oficire, firme. dokazes se ,a ova druga strana sigurna da se na tebe moze oslonit , dobijes dobre preporuke za daljne poslove i eto ti ga niko vise ne gleda na onu vezu od pocetka sto0 si trazio, samo gledaju tvoje reference sto su tvoje marljive ruke i pametna glava zasluzile, i eto cudo poslaova sto sami dolaze i tebe traze...

care pomoracki svijet funkcionira vako, znaci zavrsio si skolu, pocnes aplicirat, pa opet , pa opet, silni mailovi, pozivi,pa opet, sve dok nekom ne zatrebas ili mu se svidi tvoja faca , ili mu ne dosadis od silnih poziva. pa onda krnes, pomalo radis ,probijas se, upoznajes kapetane, prve oficire, firme. dokazes se ,a ova druga strana sigurna da se na tebe moze oslonit , dobijes dobre preporuke za daljne poslove i eto ti ga niko vise ne gleda na onu vezu od pocetka sto0 si trazio, samo gledaju tvoje reference sto su tvoje marljive ruke i pametna glava zasluzile, i eto cudo poslaova sto sami dolaze i tebe traze...

a pare se gomilaju, ne znas sto ces s njima! LAKO JE TEBI TI SI POMORAC! I to na strancu:uzdravlje

a pare se gomilaju, ne znas sto ces s njima! LAKO JE TEBI TI SI POMORAC! I to na strancu:uzdravlje

Ne zelim ovo brisati sta je boldano ali ovo sta je napisano je uvrida pomorcu po mome sudu. Neka moderatori odluce da li zele brisati ili ne ali mislim da vam ovaj post niej bas za pohvaliti se.

Lip pozdrav

Ne zelim ovo brisati sta je boldano ali ovo sta je napisano je uvrida pomorcu po mome sudu. Neka moderatori odluce da li zele brisati ili ne ali mislim da vam ovaj post niej bas za pohvaliti se.

Lip pozdrav

a covjek je samo zavrsio moju misao, uglavnom u cjelini po meni izgleda savrsen opis pomorackog zivota, sa nase strane i sa strane onih doma koji lade jaja , odgovor za onoga otprije koji je trazio vezu..

Lip pozdrav

Dalmos, jesu li tebi ikad rekli da je tebi lako zato sto navegavas? Imas para briga te itd. eE pa meni se to dogada a ja im svima recem da izvade matrikulu i i odu na brod pa da vide kako je meni lako. To je poanta ovoga cinizma a ne uvrijediti pomorca jer i ja sam pomorac. Tako ti razmisljaju ovi koji ne znaju sto je to i vlada koja nam uzima ono sto zaradimo. Sorry ako si me krivo razumio, nije mi bila namjera nikoga uvrijediti a najmanje pomorce.

Dalmos, jesu li tebi ikad rekli da je tebi lako zato sto navegavas? Imas para briga te itd. eE pa meni se to dogada a ja im svima recem da izvade matrikulu i i odu na brod pa da vide kako je meni lako. To je poanta ovoga cinizma a ne uvrijediti pomorca jer i ja sam pomorac. Tako ti razmisljaju ovi koji ne znaju sto je to i vlada koja nam uzima ono sto zaradimo. Sorry ako si me krivo razumio, nije mi bila namjera nikoga uvrijediti a najmanje pomorce.

krivo sam te razumia ti si bio cinican a ja nisam ubra. Sve pet :uzdravlje

Back