ja sam piso kolegi na Conquest ali ni oni ne znaju nista osim sto su vidili u novinama. Izgleda da nesto krijuDa li ima netko s CCL-a da napise kakvi brake news sta se desava?
ja sam piso kolegi na Conquest ali ni oni ne znaju nista osim sto su vidili u novinama. Izgleda da nesto kriju![]()
entertainment radi a hamburgeri stizu zrakom! amerima dosta
markoQ, drago mi je da nitko nije stradao ... CO2 je morao reagirati automatski, tu nesto nije stimalo, vidi ako mozes se dokopati slike engine rooma, bas me zanima kako izgleda
WT doors su funkcionirala sva?
Nemojmo kolege bit ovako iskljucivi.. vjerojatno covik nezna kako gasenje sa CO2 funkcionira.. lupija je i osta ziv..![]()
bit ce covjek mislio na hi-fog ali mu izletilo CO2vjerovatno je to napisa neki konobar, fotograf, sobar ili tako nesto slicno kojem je od prijatelja stric kapo pa misli da se razumi u sve...
Evo opisa od člana posade:
http://www.inozemstvo-posao.com/smf_1-1-2_install/index.php?topic=2192.msg24810#msg24810

... nadajmo se da ce se netko od strucnijih kolega uskoro javiti sa malo konkretnijim informacijama.
a dotad![]()
Imamo li kakvi latest update o Carnivalu i pozaru?
@ propuhani
a imas li info kako to da High fog nije uspia ugasit pozar? Jako mi je to cudno ako prilikom eksplozije nije razletia se motor i pogodia koju cijev te tako onemogucia gasenje hi fogom?
Imamo li kakvi latest update o Carnivalu i pozaru?
@ propuhani
a imas li info kako to da High fog nije uspia ugasit pozar? Jako mi je to cudno ako prilikom eksplozije nije razletia se motor i pogodia koju cijev te tako onemogucia gasenje hi fogom?