Carnival

markoQ, drago mi je da nitko nije stradao ... CO2 je morao reagirati automatski, tu nesto nije stimalo, vidi ako mozes se dokopati slike engine rooma, bas me zanima kako izgleda

WT doors su funkcionirala sva?

O cemu ovaj prica.. kakvo automatsko reagiranje CO2???? :confused:

Nemojmo kolege bit ovako iskljucivi.. vjerojatno covik nezna kako gasenje sa CO2 funkcionira.. lupija je i osta ziv..:kafa

Nemojmo kolege bit ovako iskljucivi.. vjerojatno covik nezna kako gasenje sa CO2 funkcionira.. lupija je i osta ziv..:kafa

vjerovatno je to napisa neki konobar, fotograf, sobar ili tako nesto slicno kojem je od prijatelja stric kapo pa misli da se razumi u sve...

Dobro je ovi nas fotograf to napisao( mislim na pricu ) ne na nabulozu da CO2 ide automatski jer to je cista glupost. Jos da je mogao drpnit koju sliku bilo bi jakodobro. BTW dobro da su svi prizivili jer kad motor eksplodira to nije lipo a meni se to desilo u 3 misecu isto je klip izletia i ostetia motor do njega ali nije bilo pozara na svu sricu.

Ajmo jos kakvi update o ovome bilo bilipojer ipak su to sve nase kolega koje prozivljavaju ''pricu zivota''.

ode pise da se jedan remorker pokvarija http://www.pomorac.net/english/4618-With-two-tugs-pulling-powerless-cruise.html

Last edited:
vjerovatno je to napisa neki konobar, fotograf, sobar ili tako nesto slicno kojem je od prijatelja stric kapo pa misli da se razumi u sve...
bit ce covjek mislio na hi-fog ali mu izletilo CO2:confused: ali nemojmo ga napadati jer nam je to prva konkretna informacija. nadajmo se da ce se netko od strucnijih kolega uskoro javiti sa malo konkretnijim informacijama.
a dotad :uzdravlje

Ovi post kao da je pisalo dite od 12 godina.:udriglavom:udriglavom:udriglavom
Sto ja znam jest da je eksplodirao motor broj 5 . Zasto ne znam. Pozar se prosirio na druge motore. Hi fog nije pomogao Fire teams isto nista nisu mogli napraviti pa su pustili Co2 ali jbg prerano su otvorili stojarnicu pa se vatra ponovo aktivirala. Sto se sada dogada nemam pojma jer svi ovdje tajnovito sute. Uglavnom brod je 2008 godiste ali je jeftine talijanske gradnje ili po domacu graden je ala jebat mater.
Mozda sada firma skuzi neke stvari pa prestane rezat budet i stedit na djelovima............

Imamo li kakvi latest update o Carnivalu i pozaru?

@ propuhani
a imas li info kako to da High fog nije uspia ugasit pozar? Jako mi je to cudno ako prilikom eksplozije nije razletia se motor i pogodia koju cijev te tako onemogucia gasenje hi fogom?

@ propuhani
a imas li info kako to da High fog nije uspia ugasit pozar? Jako mi je to cudno ako prilikom eksplozije nije razletia se motor i pogodia koju cijev te tako onemogucia gasenje hi fogom?

Ako je ovo istina da motor kad se razleti moze razbit cijev od high foga onda je bolje po makini postavljat low fog kako djelovi motora ne bi mogli dovatit cijevi od low foga.

@ propuhani

Slu??aj ne znam samo znam da se motor br 5 eksplodirao tj od motora nije ostalo ni??ta br 4 i 6 su se zapalili i izgorili a i jedan boiler je izgoro. Sada u aft eng roomu gdje se nalaze krmeni motori nalaze se i oba boilera. Jo?? je vi??e zanimljivo ako zna?? da se između motora br 5 i 6 nalazi zid a pored 6-ice su oba boliera. Neko je tu ne??to gadno zajebo pri ga??enju. Istraga je u tijeku vidit ćemo ??to će se dogoditi.

Back