imali sto o povecanju place..dolazi nova godina
..treba trositi
![]()
nista se ne zna jedina velika vijest je dase gasi monte carlo agencija i da svi prelazimo u miami kroz pocetak sljedece godine.
navodno ce uzeti Bugare-tako se sad prica. sekonda i dalje kriticno fali a trecih ima i viska pa ih drze doma 3-4 mjeseca.sto ce znaciti,dolazak svih i svakoga,tj ova privilegija samo hrvati i talijani bit ce proslost,sto se tice monte carla to je stara prica pitanje vremena je bilo koliko ce izdrzat,jer su preskupi i ne toliko kompetentni,(vise bi volija da maknu onaj euros i onu k r a v u sto radi tamo)a sto se tice placa nevirujen da ce biti drasticnih promjena u placama jer bi izgubili dosta ljudi![]()
navodno ce uzeti Bugare-tako se sad prica. sekonda i dalje kriticno fali a trecih ima i viska pa ih drze doma 3-4 mjeseca.
ne zna se ni sto ce biti sa ovima iz Monte Carla, da li oni idu u Miami ili dolazi nova ekipa. ne vjerujem da ce ih se tek tako rijesiti jer su se preduboko uhljebili. e da i sto fali Eurosu? mislim da su korektni,moje iskustvo u ove 4 god sa njjima pozitivno, stvarno uvijek fer i korektni.
navodno ce uzeti Bugare-tako se sad prica. sekonda i dalje kriticno fali a trecih ima i viska pa ih drze doma 3-4 mjeseca.
ne zna se ni sto ce biti sa ovima iz Monte Carla, da li oni idu u Miami ili dolazi nova ekipa. ne vjerujem da ce ih se tek tako rijesiti jer su se preduboko uhljebili. e da i sto fali Eurosu? mislim da su korektni,moje iskustvo u ove 4 god sa njjima pozitivno, stvarno uvijek fer i korektni.
i onda pauza do 2016 a Destiny ide u Njemacku na totalni redizajn, navodno ce potrositi oko 90 mil. dolara u njega.
i onda pauza do 2016 a Destiny ide u Njemacku na totalni redizajn, navodno ce potrositi oko 90 mil. dolara u njega.
destiny,bija dobar brod dok CE Mangano nije pocea sa svojin idejama,inace destiny moj prvi cruzer,3 ugovora na njemu.
inace destiny kad je izasa bija je ubiti ovo sto je danas oasis of the seas-najveci cruise ship
nisam nikad bio ali popricama drugih cujem da je to plutajuce groblje, stalno problemi sa propulzijom, uglavnom nije preporucljivo ukrcati se tamo. a sefovi su lombardo i mangano i obojicu treba izbjegavati jer su pokvareni do srzi. uglavnom nista dobro o tome brodu.....brod sa minus 1.zvijezdicom ...i nekad sa" slijepim putnicima "za ces-ces
po makini sa kisobranom ..robija u makinji ..pilot brod ..kako je danas neznam.....![]()
nisam nikad bio ali popricama drugih cujem da je to plutajuce groblje, stalno problemi sa propulzijom, uglavnom nije preporucljivo ukrcati se tamo. a sefovi su lombardo i mangano i obojicu treba izbjegavati jer su pokvareni do srzi. uglavnom nista dobro o tome brodu.....

Destiny mijenja ime u Sunshine i ide u Europu a i Legend ce tamo.
Bit ce sad red za ukcat se na Destiny tj. Sunshinekoje debilno ime
![]()
zatvoren je ili se zatvara ovih dana nisam siguran. uglavnom bio je mail neki dan po svim brodovima, Marossa ide u Miami a ostatak ekipe iz MC ide u zaborav.Ima li kakvih novosti u vezi zatvaranja offica u Monte Carlu , jer sam čuo da je zatvoren od 8.3 pa sada neznam koliko je ta informacija točna... Ima li tko kakve informacije ?