Kao sto sam napisao u predstavljanu imat cu par pitanja za Vas
Zavrsio sam srednju skolu za elektrotehniku i racunalstvo smjer elektroenergeticar.
Engleski jezik znam podosta ali ne bas ni savrseno,ubiti znao bi se sporazumit
Iskustva na brodu nemam jer mi je 20 godina a radnog iskustva imam samo u skladistima
Htio bi se zaposliti na brodu a carnival mi se najvise svidio od svega sto sam procitao
E sad mene zanima sto bi ja sve morao poloziti,koje poslove bi mogao obavljati sa ovom skolom i imam li uopce sanse zaposlit se na takvom brodu?
sva iskustva su dobrodosla,hvala!
hvala puno na odgovoru..koliko kosta asistentura za elektricara?..znaci u carnival nije bas tako lako uci?..ima li jos kojih drugih kompanija u koje bi bilo jednostavnije upasti?aj napravi asistenturu za elektricara to ti je 6.miseci i izvadi brevet istuci malo iskustva i
onda kopaj da se domognes Carnivala . koliko znam zeznuto je za upast (osim ako nisi talijan)
ima agencija iz RI koja cak krca ljude na Carnivala samo koliko mi moji izvori odaju u zadnjih par
godina samo mali broj ljudi je ukrcan (neznan mozda imam krive info)...
btw evo ti sta ti triba za brevet
Brodski električar (HR III/28)
Bez vremenskog ograničenja
Uvjeti
* Vise od 18 godina starosti
* Zavrsena srednja stručna skola elektro smjera u trajanju od najmanje 3 godine
* Svjedodžba iz Priloga D2 Poseban program temeljne sigurnosti na brodu
* Najmanje 6 mjeseci plovidbene službe na brodu
* Zdravstveni uvjeti, posebice vid i sluh
hvala najljepsa..tocno to sam i mislio i sad mi je sve jasno..citam,pisem i nadam se da ima srece u svemu tome..najbitnije u svemu tome je ocito pronaci di obaviti asistenturuEvala veki .
Koliko košta asistentura za elektricara ??? Ne znam sto ciljas s tim pitanjem ...budem ti pokusa odgovoriti ??
Za asistenturu za elektricara ti triba d2 kao sto ti je napisa gore čovik .. Cjena ti je 3000 kn mozda koju kunu gore ili dole ... ja sam polaga 2010 izaÅ¡lo me 3200 kn u Å ibeniku .
Kad imas d2 ajde matrikulu napraviti to ti je 150 kn
Ljecnicki 1000 kn ,,, na polikliniku .....
Kad odradis 6 miseci na moru tek onda mozes izvaditi bravet za elektricara to ne placas imas doniti sliku u kapetaniju i to ti je to .
Pozdrav veki

)euros dok je mirko bija i sve vodija nikad problema,otkad je dosla kokoska umisto njega sa njon stalno neki problem,mozda je sad bolja neznan![]()
nema vise monte carla od o1.o5 sve se prebacilo u Miami,mada su neki talijani otisli tamo ali nema vise glavnih njuski salustrija ni galla,nasa agencija je i dalje u rijeci,euros.sa novim CEO garry cahill pusu neki novi vjetrovi i mislim da ce brzo otpuhat talijansko-hrvatski monopol,ako se monopolom moze zvat ovih 10% hrvata koliko dopustaju da bude.Nesto se suska da su otvorili ili ce otvorit skolu za oficire u indiji ali to nitko ne more rec 100 %,ali nama koji smo tu je super,tako barem svi govore.jedino da malo srezu ugovore makar na 3/2 ali slaba je nada u to.sad je Mirko u Monte Carlu![]()
ma nema sanse da uzmu indijce za oficire, prije bi mogli uzeti rumunje ili bugare za manju lovu od nas i talijana kao sto su ucinili kad su zaposlili galley tehnicine rumunje a ukinuli trece u galleyu i sve funkcionira i bolje nego prije a ustedili su ogromnu lovu.. a sto se tice zaposljavanja novih ne sjecam se kad sam zadnji put vidio neko novo ime na crew listama. valjda imaju dovoljno ljudi pa ne uzimajunema vise monte carla od o1.o5 sve se prebacilo u Miami,mada su neki talijani otisli tamo ali nema vise glavnih njuski salustrija ni galla,nasa agencija je i dalje u rijeci,euros.sa novim CEO garry cahill pusu neki novi vjetrovi i mislim da ce brzo otpuhat talijansko-hrvatski monopol,ako se monopolom moze zvat ovih 10% hrvata koliko dopustaju da bude.Nesto se suska da su otvorili ili ce otvorit skolu za oficire u indiji ali to nitko ne more rec 100 %,ali nama koji smo tu je super,tako barem svi govore.jedino da malo srezu ugovore makar na 3/2 ali slaba je nada u to.
Elektronicarima je najteze upast,ali strojarima ne,meni je frend cak uletio odma za sekonda a putnicki brod u zivotu nije vidio.
Na palubi oficira ima manje i tu oni dosta drze svoje(talijane) i tesko je upast
Zna li tko nešto o kompaniji Moby/Carnival ,ukrcavaju u Italiji,trebali bi uskoro u Rijeci imati razgovore za ukrcaj,nisam
ih našao pod tim imenom na int.