Postovanje,
Od prosle godine desilo se jako puno promjena u Carnivalu.Od Monte Carlo offica pa do samog vrha u Miamiu.
Monte Carlo je novi CEO ugasio zbog velikog troska za kompaniju.HR recruiting je sada preseljen u Miamia sa Rinaldom Marossom za HR Directorai Elvio Marcuzzi na poziciji HR Manager,Engine Manning.
Euros u rijeci jos uvijek radi za HR miami ali na kraju se svede da su oni sam postari koji dostavlaju karte i prijavljuju na kapetaniju.Oni nemaju nikakav HR management da nekoga ukrcaju ako nisu dobili naputak iz Miamia.
Ja sada momentalno stvarno neznam tko bi mogao biti dobar kontakt za ukrcaj na Carnival od kada se monte carlo ugasio ali cu na kraju maila napisati contakte ljudi iz HR Miami.
Sto se tice samoga rada na Carnivalu,jako losa organizacija,neznanje vlada na sve strane medju talianima,Hotel dept.preuzima kontrolu nad brodom polako ali sigurno.Sve ide polako ali sigurno u nekom losem smjeru.Moj savjet mladim deckima,elektronicarima ili strojarima,probajte prije na Rccl,ncl,disney,princes.To su firme gdje je organizacija puno bolja,vise ljudi u elect.dept. i bolja perspektiva pogotovo,konkretno za elect.dept.
Ako neide nigdje drugdje neka salju na carnival (kao zadnja opcija od vecih crusing compania)
Placa nije isla gore od 1.1.2012.Nikakvih pomaka na bolje nije bilo na bolje.Samo rezovi,rezovi i samo rezovi.
Evo samo prosle godine su iz firme otisli VP Technical Marine ,Director Azipod ships,Electrical Sup. 2 ch.elect.off i dosta njih koji traze nesto drugo kako bi otisli.Dakle Marine tech. dio se raspada a hotel jaca.I ja sam otisao prosle godine nakon 10 godina na firmi.
Zelim srecu svim buducim generacijama ma Carnivalu.
Evo ovjde cu staviyi kontakte pa saljite CV ako ste zainteresirani za Carnival;
Elvio Marcuzzi - HR shipboard Manager
EMarcuzzi@carnival.com
Rinaldo Marossa - Director HR
RMarossa@carnival.co.