http://www.statuscrew.gr/

VRKS

ass struje
jeli iko zna ista o ovoj agenciji ?? gospodin pod nazivom Dean Bilić na facebooku je rekao da su u pripremi 103 nova broda za ukrcati hrvatsku posadu i da su mu obecali da ce bit poseban program za asistente stroja i struje i kadete palube....:confused:

jeli iko zna ista o ovoj agenciji ?? gospodin pod nazivom Dean Bilić na facebooku je rekao da su u pripremi 103 nova broda za ukrcati hrvatsku posadu i da su mu obecali da ce bit poseban program za asistente stroja i struje i kadete palube....:confused:

trenutno su u procesu dobivanja dopisnice od ministarstva,po njihovoj web stranici imaju office u grckoj,ukrajini,filipinima,tamo su naveli da krcaju na bulkove,kontenjere,tankere,place vjerojatno nece bit nesto posebno,spominji i te neke programe za kadete i asistente,triba pricekat i vidit sta ce bit od toga svega

Ima ured u Splitu, na Matejusci, pa ako koga zanima adresa i koja vrata pokucat, napisem lako detaljnije. Mozda je nekom covik poznat iz SSM-a, kaze da je bia tamo godinu dana. Meni je ponudia obecanje, a priki poziciju mazaca na nekom ro-ro brodu za 1500 US$. Inace je pita za poziciju 4th eng.

Ima ured u Splitu, na Matejusci, pa ako koga zanima adresa i koja vrata pokucat, napisem lako detaljnije. Mozda je nekom covik poznat iz SSM-a, kaze da je bia tamo godinu dana. Meni je ponudia obecanje, a priki poziciju mazaca na nekom ro-ro brodu za 1500 US$. Inace je pita za poziciju 4th eng.

Pozdrav ;) Dali možda imate mail adresu ???

Vridi probat, nece ugristi, bez brige, a dali ce biti kakvog posla, stvarno nemam pojma. Nisam vidoviti Milan :D

status

status

Triput hura za Deana Bilica
hura
hura
hura
Jako dobar covijek koji je svima obecao i obecanje je ispunio
hura
hura
hura
Neka uspije sa svojom agenciom

Evo ja jucer posla mail i danas dobio odgovor da su zainteresirani za mene.Poslali mi aplikaciju da ispunim pa tko zna možda i upali......:confused:

vidio sam na faceu da je ovaj gospodin ukrcao covjeka koji je trazio bilo kakav posao..poslao mu je poruku bili radio na brodu i ovi je naravno prihvatio..sad je vjerovatno na nekom brodu u dubai-u

vidio sam na faceu da je ovaj gospodin ukrcao covjeka koji je trazio bilo kakav posao..poslao mu je poruku bili radio na brodu i ovi je naravno prihvatio..sad je vjerovatno na nekom brodu u dubai-u

A cujes odma spakiraj valizu i dodji do njega mozda te ukrca odma

a ova je poruka ka pljuni pa zalipi on razgovara i odma isa na brod jebate
malo smijesno
ovdje ima svega a lazi najvise

Last edited:
Koliko sam skuzia, radi se baza podataka, pa je sjor Bilicu u interesu da sta vise ljudi popuni aplikaciju, nevezano za koji cin. Kolike su sanse da od toga bude nesto, stvarno nemam pojma, bilo bi lipo podilit malo iskustva pa cut dali je netko dobia ukrcaj, i u kojem svojstvu, za koju lovu, itd.
Meni se cinila malo smijesna ponuda, 4th eng. sa fakultetom, kaze sjor Bilic polozi brevet za ro-ro i mazaca i mogu te ukrcat za 1500 US$ ka mazaca. Mozda je netko dobia i neku konkretnu ponudu?

Cinimi se da je ovo klasicno skupljanje cv i da je broj od 100 brodova malo nerealan jer bi i vece agencije sa tim imale problema.
Nadam se da sam u krivu.

Evo ja jutros kontaktira gospodina Bilica i za sad samo skuplja životopise a navodno kroz 15 dana bi trebali biti gotovi pregovori sa doticnom kompanijom i tad ce se znati velicina placa ,ugovori itd.......:rolleyes:

Alo ekipa, evo su mi kazali da ste počeli neÅ¡to pisati o meni i o ovoj mojoj i naÅ¡oj novoj agenciji u Splitu, pa da evo i ja napiÅ¡em par riječi jer vidim da se igramo gluvoga telefona pa da ne ispadne netko ne informiran. No da ja ne filozofiram puno evo samo ukratko za početak.
Nova firma je agencija za zapoÅ¡ljavanje pomoraca, dakle ne kompanija. Mi nemamo u vlasniÅ¡tvu svoje brodove ali krcamo na 103 broda trenutačno. Pogledajte link: statuscrew.gr
Vlasnici su grci gdje se i nalazi matična agencija. Na Filipinima, u Manili i Ilo-Ilo, nalaze se dvije naÅ¡e sestrinske agencije a u Constanti u Rumunjskoj i u Odesi u Ukrajini također. Ova naÅ¡a STATUS MARINE SERVICES AND CREWING D.O.O., Tomića stine 12, Split je 6. agencija zadužena za krcanje pomoraca sa ovih naÅ¡ih područja prvenstveno hrvata i crnogoraca ali i drugih u naÅ¡em okružju.
Trenutno smo u očekivanju dopusnice od Ministarstva i očekujemo je sredinom mjeseca. Molimo da nas prvenstveno kontaktirate mailom i Å¡aljete nam VaÅ¡e CV i aplikacije na mail:statusmaritimecrew@gmail.com , mene možete kontaktirati i na mobitel: 0912223445 (u radno vrijeme i pristojne ure, molim Vas) A dostupan sam i na Whats app-u, Facebooku, Viberu, Linked in -u, i evo ovdje. Svima ću Vam pokuÅ¡ati odgovoriti i za svih naći vrijeme. Lipi pozdrav ! VaÅ¡ Dean Bilić

STATUS MARINE SPLIT nije joÅ¡ nikoga ukrcala jer nema joÅ¡ dopusnicu za rad. Ja uspijevam nekim svojim kanalima i svojom mrežom kolega uposliti pokojeg pomorca, različitih rankova, sve u ovisnosti sa otvorenim pozicijama i potraživanjem. Kad dođe vrijeme za ukrcaj, znat će se.

Cinimi se da je ovo klasicno skupljanje cv i da je broj od 100 brodova malo nerealan jer bi i vece agencije sa tim imale problema.
Nadam se da sam u krivu.

Istina je, to je trenutno 103 novih brodova za krcanje nas hrvata i ostalih sa područja ex YU. Kolege i konkurencija su nam Ukrajinci, Rumunji i Filipinci. Koliko ćemo u postotku biti zastupljeni na tim brodovima - vidjet ćemo.

Last edited by a moderator:
A cujes odma spakiraj valizu i dodji do njega mozda te ukrca odma

a ova je poruka ka pljuni pa zalipi on razgovara i odma isa na brod jebate
malo smijesno
ovdje ima svega a lazi najvise

Nema laži, triba imat i malo sriće a i mogućnosti, ja i kolega pomorac smo imali i jedno i drugo, sve Å¡to sam mu predložio posluÅ¡ao me i u roku od 2 mjeseca je dobio ukrcaj. SmijeÅ¡no ili ne, kolega pomorac radi kao plumber na putničkom brodu sa permanent plaćom oko 2.200 eura. :D

Koliko sam skuzia, radi se baza podataka, pa je sjor Bilicu u interesu da sta vise ljudi popuni aplikaciju, nevezano za koji cin. Kolike su sanse da od toga bude nesto, stvarno nemam pojma, bilo bi lipo podilit malo iskustva pa cut dali je netko dobia ukrcaj, i u kojem svojstvu, za koju lovu, itd.
Meni se cinila malo smijesna ponuda, 4th eng. sa fakultetom, kaze sjor Bilic polozi brevet za ro-ro i mazaca i mogu te ukrcat za 1500 US$ ka mazaca. Mozda je netko dobia i neku konkretnu ponudu?
Sve Vam je u životu ponuda i potražnja. Uzmi ili ostavi. Idi na brod ili čekaj bolju priliku. Svatko bira svoj put sa smjeÅ¡kom ili bez njega.

trenutno su u procesu dobivanja dopisnice od ministarstva,po njihovoj web stranici imaju office u grckoj,ukrajini,filipinima,tamo su naveli da krcaju na bulkove,kontenjere,tankere,place vjerojatno nece bit nesto posebno,spominji i te neke programe za kadete i asistente,triba pricekat i vidit sta ce bit od toga svega

Upravo tako Frenky, želja je Companija da Å¡to duže zadrže ljude i obuči kadete i asistente struje i stroja poslu. No deÅ¡ava se da svi poslije asistenture ili kadeture bježe na bolje kompanije, Å¡to nije za zamjeriti ljudima. Treba naći neki zajednički interes svima. Kako će se to razvijati kod STATUSA ni ja sam joÅ¡ neznam. Vrijeme će pokazati.

Back