Alo ekipa, evo su mi kazali da ste počeli neÅ¡to pisati o meni i o ovoj mojoj i naÅ¡oj novoj agenciji u Splitu, pa da evo i ja napiÅ¡em par riječi jer vidim da se igramo gluvoga telefona pa da ne ispadne netko ne informiran. No da ja ne filozofiram puno evo samo ukratko za početak.
Nova firma je agencija za zapoÅ¡ljavanje pomoraca, dakle ne kompanija. Mi nemamo u vlasniÅ¡tvu svoje brodove ali krcamo na 103 broda trenutačno. Pogledajte link: statuscrew.gr
Vlasnici su grci gdje se i nalazi matična agencija. Na Filipinima, u Manili i Ilo-Ilo, nalaze se dvije naÅ¡e sestrinske agencije a u Constanti u Rumunjskoj i u Odesi u Ukrajini također. Ova naÅ¡a STATUS MARINE SERVICES AND CREWING D.O.O., Tomića stine 12, Split je 6. agencija zadužena za krcanje pomoraca sa ovih naÅ¡ih područja prvenstveno hrvata i crnogoraca ali i drugih u naÅ¡em okružju.
Trenutno smo u očekivanju dopusnice od Ministarstva i očekujemo je sredinom mjeseca. Molimo da nas prvenstveno kontaktirate mailom i Å¡aljete nam VaÅ¡e CV i aplikacije na mail:statusmaritimecrew@gmail.com , mene možete kontaktirati i na mobitel: 0912223445 (u radno vrijeme i pristojne ure, molim Vas) A dostupan sam i na Whats app-u, Facebooku, Viberu, Linked in -u, i evo ovdje. Svima ću Vam pokuÅ¡ati odgovoriti i za svih naći vrijeme. Lipi pozdrav ! VaÅ¡ Dean Bilić
STATUS MARINE SPLIT nije joÅ¡ nikoga ukrcala jer nema joÅ¡ dopusnicu za rad. Ja uspijevam nekim svojim kanalima i svojom mrežom kolega uposliti pokojeg pomorca, različitih rankova, sve u ovisnosti sa otvorenim pozicijama i potraživanjem. Kad dođe vrijeme za ukrcaj, znat će se.
Cinimi se da je ovo klasicno skupljanje cv i da je broj od 100 brodova malo nerealan jer bi i vece agencije sa tim imale problema.
Nadam se da sam u krivu.
Istina je, to je trenutno 103 novih brodova za krcanje nas hrvata i ostalih sa područja ex YU. Kolege i konkurencija su nam Ukrajinci, Rumunji i Filipinci. Koliko ćemo u postotku biti zastupljeni na tim brodovima - vidjet ćemo.