http://www.statuscrew.gr/

Istina je, to je trenutno 103 novih brodova za krcanje nas hrvata i ostalih sa područja ex YU. Kolege i konkurencija su nam Ukrajinci, Rumunji i Filipinci. Koliko ćemo u postotku biti zastupljeni na tim brodovima - vidjet ćemo.
Hrvati malim pocetnim slovom,a ostale nacije velikim?

Sent from my DKL01

Red je lipo se predstavit, kad ste vec culi da vas se na forumu "spominje".
Znaci nova tema ja sam taj i taj, radim tu i tu...
Sretan Uskrs

Svaka cast na otvaranju to jest nastojanju pronalazenja pozicija za nase pomorce ali sve jedno se triba prvo predstavit jer ovako je ispalo malo glupo i neozbiljno...........

Postovani bifor for ssm jelte, da mi je znat....ups mislin da znan kakve kvalitete mora imat covik-skuza ako se varam.... za radit u tog/s tim/i okolo toga smeca, bajdvej nadan se da ce od puno price bit i sta konkretnega za nase ljude pogotovo najmlađe.
P.s. nemojte me krivo shvatit samo ka sta je kolega i napisa povise prije jedne strane kvalitetnog manipuliranja frazama i reklamiranja bilo bi se lipo i predstavit

Svaka cast na otvaranju to jest nastojanju pronalazenja pozicija za nase pomorce ali sve jedno se triba prvo predstavit jer ovako je ispalo malo glupo i neozbiljno...........

Ja samo radim svoj posao, onako kako najbolje znam i mogu..... niÅ¡ta ovdje u ovom poslu nije glupo ni neozbiljno jer i o malim , naizgled nevažnim sitnicama, ovisi ukrcaj pomorca na brod a to njemu znači - egzistenciju.... zato se ja ne Å¡alim sa tim stvarima...

Postovani bifor for ssm jelte, da mi je znat....ups mislin da znan kakve kvalitete mora imat covik-skuza ako se varam.... za radit u tog/s tim/i okolo toga smeca, bajdvej nadan se da ce od puno price bit i sta konkretnega za nase ljude pogotovo najmlađe.
P.s. nemojte me krivo shvatit samo ka sta je kolega i napisa povise prije jedne strane kvalitetnog manipuliranja frazama i reklamiranja bilo bi se lipo i predstavit

Ties, Ja sam ovdje izaÅ¡ao sa imenom i prezimenom i želim samo raditi Å¡to bolje svoj posao. Nitkome ne mogu niti neću niÅ¡ta obećati, pogotovo ono Å¡to im ne mogu ispuniti. Ova terminologija i riječi sa kojima se obraćaÅ¡ javnosti meni nisu prihvatljive i s tobom a ni sa drugima na takav način neću komunicirati. O svojima bivÅ¡im poslodavcima mogu govoriti samo iz svog osobnog iskustva i uz minimalnu toleranciju mogu o njima reći samo sve najbolje. U izvanrednim radnim uvjetima, pozitivno napetoj radnoj atmosferi i menadžmentu u pravom smislu te riječi i naravno, sa ljudima od kojih možeÅ¡ puno i naučiti, meni je bilo drago raditi i suradjivati s njima tih 10 mjeseci, koliko sam tamo proveo. Oko svega smo se dogovarali, do i najmanje sitnice a sve u cilju zapoÅ¡ljavanja pomoraca na brod. I zato, Ties, ili me pitaj neÅ¡to konkretno glede ukrcaja pomoraca i promjeni ''terminologiju'' pa ćemo moći komunicirati. Sretan Uskrs !

Ties, Ja sam ovdje izaÅ¡ao sa imenom i prezimenom i želim samo raditi Å¡to bolje svoj posao. Nitkome ne mogu niti neću niÅ¡ta obećati, pogotovo ono Å¡to im ne mogu ispuniti. Ova terminologija i riječi sa kojima se obraćaÅ¡ javnosti meni nisu prihvatljive i s tobom a ni sa drugima na takav način neću komunicirati. O svojima bivÅ¡im poslodavcima mogu govoriti samo iz svog osobnog iskustva i uz minimalnu toleranciju mogu o njima reći samo sve najbolje. U izvanrednim radnim uvjetima, pozitivno napetoj radnoj atmosferi i menadžmentu u pravom smislu te riječi i naravno, sa ljudima od kojih možeÅ¡ puno i naučiti, meni je bilo drago raditi i suradjivati s njima tih 10 mjeseci, koliko sam tamo proveo. Oko svega smo se dogovarali, do i najmanje sitnice a sve u cilju zapoÅ¡ljavanja pomoraca na brod. I zato, Ties, ili me pitaj neÅ¡to konkretno glede ukrcaja pomoraca i promjeni ''terminologiju'' pa ćemo moći komunicirati. Sretan Uskrs !
Sjor Dejane nemojte mi se ljutit, iskreno ja bi prvi bija najsritniji da razvalite u poslu, da se nasi ljudi krcaju na ludilo firme i da se npr. vise nikad ne ponovi recimo nekakav Gabon i nasi pomorci bez spize (placu ne triba ni spominjat) zatoceni u tri pi... materine.
Dakle sritno vam i takodjer sretan uskrs

Ja samo radim svoj posao, onako kako najbolje znam i mogu..... niÅ¡ta ovdje u ovom poslu nije glupo ni neozbiljno jer i o malim , naizgled nevažnim sitnicama, ovisi ukrcaj pomorca na brod a to njemu znači - egzistenciju.... zato se ja ne Å¡alim sa tim stvarima...

Sjor Dean,
Znate kako u nas recu,ko se jednom opece i na ladno puse( SSM),eeee to van mi uvik imamo na pameti zato sada provjerajemo ne dva puta nego otprilike 5 puta svaku ponudu i svaki mail a da ne govorimo agencije zato nemojte vi nama nista uze za zlo jer smo malo skepticni prima agencijama i agentima I UNDA DEKTIVA RADI TUTA FORZA da nebi bilo kasnije jebiga nisan zna.
Rjesite vi ti certificate od nasih vladajucih pa ce se lakse prica i disat.
E i nisu nama od jucer konkurencija / tu pricu znamo vise na pamet svi ode,ako nes ti ima ko oce,pa siroko mu more) ukrajinci,rumunji,tanzanci,marokanci i sta ja znan ko sve ne......

Potražujemo:
2nd MATE
ETO
PUMPMANA
NOÅ TROMA PALUBE
AB X 3
OILER-A X 2
KUHARA
za Aframax tankera
ukrcaj odmah...
Evo smo počeli ukrcavati ljude... ubuduće ću Vam i ovdje ostavljati otvorene pozicije za na brod. Nadam se da ću imati vremena javljati Vam se na forum i odgovarati ali ako je neÅ¡to hitno, uvijek me možete kontaktirati na mobitel.... 0912223445

Lipo je viditi da se otvaraju radna mijesta za Hrvatske pomorce svih rankova isto tako Vam želim zaželiti puno uspjeha u zapoÅ¡ljavanju naÅ¡ih ljudi. Znam da se sve informacije mogu dobiti na VaÅ¡ broj moba. Ali možda bi bilo dobro da stavite dužinu ugovora i plaču kad objavljujete ove oglase (poÅ¡to dosta nas ne naviga iz ljubavi prema moru heehe) pa ako je neÅ¡to primamaljivo možda bi i mi malo iskusniji zagrizli hehe ovo je cisto dobronamjeran savijet.

Hunter, većinu toga se dogovara.... znaÅ¡ ono , kompanija bi da pomorac ostane Å¡to duže na brodu a neki pomorci (ne svi) bi da ostanu Å¡to kraće.... nađe se neka normalna sredina ( za one rankove i posade koji to mogu) inače... evo vruće potrage za : 3RD ENG I 4TH ENG, NA AFRAMAXU TANKERU, UGOVOR 4+-1, ODLIČNE PLAĆE....potrebno nekakvo tankersko iskustvo, C1D viza i naravno svi certifikati...ukrcaj do kraja sedmice..... javite se na mail: statusmaritimecrew@gmail.com

Back