Novi Moderator?

Novi Moderator?

• Total voters
    47
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
Ma pustite petokolonase da uzivaju draga Aveo, ako ih to veseli...:D

To su mo?žda zvi?ždaći:mad:....,neka su to ??to jesu ,va?žno je da dobijemo novoga moderatora u liku i dijelu" maloga" britkog jezika ,nepristranog i sve prisutnog u raznim:uzdravlje temama

To šta se Frankie izjasnio da ne želi, je isto kad cura momku ka neda, a u sebi moli Boga da je više opali...po meni Frankie je idealan, ima najveći prag tolerancije i najmanje manira iz "Finske", i normalno mu je da se izražavamo ,kako se izražavamo, pa nije ovo forum Glasa Koncila.

@Zrile,
Nemojte me pogre??no shvatiti, neka?žem ja da Frankie nebi bio dobar moderator, ali ako čovjek sam ka?že da ne?želi, ja to tako shvatim. Za??to bi rekao da ne?želi ako ?želi, ja sam naprimjer rekla da ne?želim i to stvarno mislim. Pa nakraju krajeva ja isto misim da bi bio dobar moderator ako to ?želi. Ovo nadalje nema veze sa bilo kojim moderatorom kojeg se izabere:
Sada dvije stvari sa kojima se nesla?žem: Prvo se nesla?žem da se Dalmosevo mi??ljenje ne uzima u obzira jer on je ipak predsjednik i ljudi iz udruge su ga izabrali.
A drugo se nesla?žem da sloboda izra?žavanja = dozvoljene ru?žne riječi, jer ljudi se mogu slobodno izra?žavati i ukoliko umjesto recimo riječi ( ne seri ) napi??u ( ne sla?žem se sa tvojim mi??ljenjem ), jer evo pogledajte malo zadnje postove na temi ( trazim posao a svi me j....), pa ćete se vjerojatno slo?žiti da vrijeđanje između kolega nekim takvim riječnikom, nije lijepo. Neznam, svatko ima svoje mi??ljenje, a moje je da bi voljela da forum zadr?ži jedan određeni nivo, a mislim da to neće ako jedni drugima budemo davali epitete kao na spomenutoj temi ili slične.

Draga Flores,mi ti Dalmatinci malo puno bestimji koristimo u svakodnevnom govoru,to ti je jednostavno tako,kad nasem coviku zabranis bestimat to ti je ka da si mu noge odsika.Npr. puno vecu tezinu drzi ne seri nego ne slazem se sa tvojim misljenjem.Zar ne?Modernator bi triba zauzdat one koji pretjeraju u izrazaju i time vridaju ostale na forumu,a ne sad ulazit u svaku ruznu ric i preodgajat ljude ipak svi znamo koje nas rici odmalena uce,a i tako je socno privalit koju priko usta.:)

Last edited:
Dragi prijatelji vidim da se razvila polemika oko toga zasto Frankie nije jos moderator?
Evo ja cu sad navesti nakon svih procitanih postova svoje misljenje i onda cemo zajednicki doci do odgovora.

Ja moram odma naglasiti da forum tj moderator nema veze dali si clan UPH ili nisi.

Ja sam do sad dok se nismo svi dobro poznavali sam dogovarao s Sonnyem ko ce biti Moderator a to sam radio po principu mog videnje vasih postova na forumu. MIslim na razinu kulture i svadanja s drugima te koliko mu je slab obarac u svadama te naravno vulgarnost doticne osobe.

Posto sam vidio da s vrimenom forum nas spaja sve vise i druzimo se kao dobri prijatelji tija san s vama podiliti razmisljanja o tome kako vi vidite ljude na forumu i koga predlazete za avancamenat te san pitao sta mislite o tome?

Onda je Offshore 1975 napravija ovaj thread i anketu o kojoj ja nisam imao pojma i sad je ispalo da nije demokracija na forumu. Dakle sve je ovo zamutia Offshore 1975
J
a osobno ne razumim vase gledanje ovog glasanja jer se Frankie oglasia da on NE ZELI biti moderator. I sad svi upiru da bude covik koji ne zeli. Isto tako je moga Offshore 1975 staviti u anketu neke ljude koji nisu tu nikad pa bili onda opet za njih glasali.
Dakle ako je Frankie izabran demokratskim putem a vidi se po glasovima da JE onda cemo njega avancati ali vas pitam kako da to objavim kad on NE ZELI?

Moje pitanje je dali je moguce da vas Frankie sad sve vuce na ljesku a vi ka glamboci padate?:udriglavom

Eto moje pitanje je sta cemo sad napravit?

Last edited:
,mi ti Dalmatinci malo puno bestimji koristimo u svakodnevnom govoru,to ti je

Na?žalost, nemogu se slo?žiti sa time da se ljudi nemogu kontrolirati, vjerujem da je i Mornarevoj ?ženi kada je bila u Latinici do??lo da ih svih skupa po??alje u p.m.pa nije, nego je zadr?žala nivo kulture. Čovjek se po mene mora znati kontrolirati, svatko neki puta pukne, ali treba zadr?žati nivo kulture. Jer između ostalog, a ??ta je jako va?žno, ovaj forum nečitamo samo mi iz udruge, također ga nečitaju ni samo pomorci. Ovaj forum čitaju i gospoda protiv kojih smo mi svi skupa u jedan glas, pa ako vide kako se odnosimo jedni prema drugima, zar mislite da će nas uzimati za ozbiljno. Neznam, ??ta se mene tiče ako vam drago svima, mo?žemo se samo vrijeđati, ali opet ka?žem odite na temu koju sam gore navela, pa napi??ite dali je lijepo pročitati da kolega kolegu zove čobanom, to sam navela samo kao primjer, a bilo je i puno gorih epiteta.

Ja tila na salu okrenit,a vi tako ozbiljno.ponekad mi se cini da se i previse brinemo kakav dojam ostavljamo na svit,a puno je bitnije sta je receno nego kako.S nekim ljudima se moze lipo i kulturno razgovarat jer su ljudi,a sta kad naletis na bestiju od covika koji ne razume lipu ric?Nazalost takvih je sve vise i vise na ovom svitu,dok god si ljubazan ka da te ne cuju.U globalu se slazem sa vama,triba malo kontrole,ali ne zato sta drugi citaju ovi forum nego zato sta smo medju svojima i triba ih respektirat.

a sta kad naletis na bestiju od covika koji ne razume lipu ric?Nazalost takvih je sve vise i vise na ovom svitu,

Sa takvima sipkom dobro po glavini,a ako ni to ne pomaze par metaka u prsi ce ih sigurno zaustavit.Inace sam po vokaciji pacifista,ali to ne znaci da sam pizda.

ma frenki je jeska,jeska i sad ce bit moderator tija ne tija,nemojte se sad oko toga brinit,ako nista drugo,nece falit zabave a nece on nista lose napravit,a dobro je i zrile rekla da je ka ona sta bi ali da ne ujde,zivija novi moderator

zato sta smo medju svojima i triba ih respektirat.
E ovo je jako lijepo rečeno, prvenstveno zato ??ta smo među svojima, a također i zato jer to čitaju i oni koji nas svih skupa ovdje negotive, i netreba im dati gu??ta:uzdravlje

A ??ta se tiče ??ale, pa ko ka?že da ja nisam za ??alu, a ??ta se be??timanja tiče:)da me poznajete rekli bi da su mi po tome korjeni u dalmaciji a nisu, ali ja se kontroliram. Ali evo prijedloga, u kancelariji otvoriti jednu temu koja će se zvati be??timanje, i kad ti netko digne tlak, u kandcelariju i po njemu sočno:).
:uzdravlje

Čitajući već napisano ,pitam se ??to demokracija učini .Ima?? prijedloge kandidata , a ono neće nitko,onaj bi spavao,onoga nema ,nitko neće....
Ovo je mirakul....
Frenkie, luk i strijela su u pripravnosti, ili modelator ili rupa u ...... neznam gdje ću pogoditi

odoh ja na malo vitra da se ohladim od vrućih tema

Last edited:
Najboljle je da ima vise moderatora.

Neka se lipo raspodilimo i odredjenim osobama se daju odredjena teme.
Pa ce i bit ljudima lakse popratit sta se sve desava. Manje ce im vrimena to uzet.

Zivija Frankie:uzdravlje:uzdravlje

Status
Not open for further replies.
Back