Novi Moderator?

Novi Moderator?

• Total voters
    47
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
Vidim da se tema razvila i da ce Mladeno isplivati. Za sad ce biti dosta on jer sad dolazi ubrzo Propuh a stavicemo u ui izbor Dalmaciju za jednu rubriku a to su oglasi pa cemo vidit kako se kontrolira.
Sve u svemu moramo vidit sta je s starima koji se ne javljaju. A mislim da ukratko i kad dode neko novi na forum svi ga upozorimo i obavimo neku vrstu modertorskog posla. Isto tako nebi bilo lose da bude i jedan od manekena s yahte jer su im netovi uvijek dostupni.
Sta mislite?

Onda bi bilo najbolje da podilite moderatore po temama.

Npr:

Frankie - obrana i zastita sa offshoreom:p
Flores - politika i drustvo:p
Zapa - yahting i masline:p
Casper - sila puta krak - ode sve u zrak:p
Kotlar - duhovnost i religija:p
Dalmacija - oglasnik, ali ne onaj sa smokva.com:p
Borac - dalmatinska kuzina i unutrasnji benzinski motori (npr. Mercruser):p
Kokolo - poezija i haiku:p
Pancho - Hajduk i Torcida:p
Kolega - plinovi i ostali "gasovi":p
Turista - sve o smjenama na brodu (crewing):p
Jadran74 - radio komunikacije sa GMDSS-om:p
Aveo - bijela manekenska flota:p

....i tako ima kandidata, ali mi se nada vise tipkat:rolleyes:
:uzdravlje

Onda bi bilo najbolje da podilite moderatore po temama.

Npr:

Frankie - obrana i zastita sa offshoreom:p
Flores - politika i drustvo:p
Zapa - yahting i masline:p
Casper - sila puta krak - ode sve u zrak:p
Kotlar - duhovnost i religija:p
Dalmacija - oglasnik, ali ne onaj sa smokva.com:p
Borac - dalmatinska kuzina i unutrasnji benzinski motori (npr. Mercruser):p
Kokolo - poezija i haiku:p
Pancho - Hajduk i Torcida:p
Kolega - plinovi i ostali "gasovi":p
Turista - sve o smjenama na brodu (crewing):p
Jadran74 - radio komunikacije sa GMDSS-om:p
Aveo - bijela manekenska flota:p
Offshore1975 - dobrodo??lica Propuhu:D

Vidim da se tema razvila i da ce Mladeno isplivati. Za sad ce biti dosta on jer sad dolazi ubrzo Propuh a stavicemo u ui izbor Dalmaciju za jednu rubriku a to su oglasi pa cemo vidit kako se kontrolira.
Sve u svemu moramo vidit sta je s starima koji se ne javljaju. A mislim da ukratko i kad dode neko novi na forum svi ga upozorimo i obavimo neku vrstu modertorskog posla. Isto tako nebi bilo lose da bude i jedan od manekena s yahte jer su im netovi uvijek dostupni.
Sta mislite?

Slazem se. Mozda nebi bila zgorega ni ona ideja da svako dobije zaduzenje za jedan dio tematski dio foruma jer je postao prilicno opsiran. Mi??o je sve onako u zajebanciji dosao na pravi trag. I mislim da bi njega prvoga trebalo nagradit sa moderatorstvom otocnih rasprava (masline, vino, potezanje grota kaićima i sl.) cini se da je u toj temi dobro potkovan. :hihi:hihi:hihi

Vidim da se tema razvila i da ce Mladeno isplivati. Sta mislite?

A mislimo da koliko ima glasova da ne bi ispliva ni sa liferaftom. Imamo kinesku demokraciju na djelu. Ajde ljudi glasajte a kandidat vec izabran.
Cak i ako oni svi udju u koaliciju(a znam da flores nece jer je nepotkupljiva,a za ove druge ne bi stavija ruku u vatru) nemaju dovoljno glasova za pobjedu.Strava.

Ovako i HDZ dobije izbore...imaju najmanje glasova a pobjede...a i oglase natječaj za radno misto, a čovik već radi...Di je Dalmoš iša na tečaj demokracije?

Frenkie,
Točno, nisam potkupljiva:), ali bez obzira na to Mladenu neće ni trebati vi??e glasova od ovih pet, jer tih 5, vrijedi vi??e nego ostalih 55:D, da sam mu samo ja dala glas, već bi bio moderator:hihi, a tek kad pogledate i ostale glasove kod njega, pa ??ta treba vi??e od toga:D:D:D:D:D:D, vidite koja ekipa se skupila kod njega, pa jedan na?? glas vrijedi ko pet ovih gore uz prvog kandidata:D:D:D:D:D:D.
E ovo se sigurno niste nadali od mene, ajme ??ta znam iznenadit:hihi:uzdravlje.

Last edited:
Vidim ja da ste i Vi pohadjali ovi partijski univerzitet ka i Dalmos mozda malkice ranije. Jedino nije ista generacija ali karakterne crte su gotovo pa identicne.
Zdravljstvujte.

@Frankie,
Toliko ste se iznenadili tim saznanjem:hihi( a sigurna sam da Vas nemo?že puno toga iznenaditi ),da ste post dva put napisali:D.:uzdravlje

Ma nisam nego sam u editiranju propustija obrisat prethodni post.Naime falija sam u jednom slovu. Ma cujte mozete Vi svi skupa provodit i samovolju i tiraniju,a onda se desi narod i sve to ode u 24 sata.

Neznam za narod, to će Dalmos odlučiti:D, ??ta se mene tiče ja sam svoj glas dala Mladeneu i koliko sam shvatila on samo ??to nije isplivao na povr??inu tablice:D.@Frankie:uzdravlje.

@Kokolo, :Dma kakav hdz, mi moramo biti gori od hdz-a:D.:uzdravlje.
Ma mi smo preodrasli da vjerujemo u demokraciju:D, to je isto kao djed bo?žičnjak, lijepo je znat da je prisutan ali s godinama sve manje čovjek vjeruje u njega:D, tako je i sa demokracijom.:uzdravlje.
( ajme da me netko čuje ko me nepozna:confused:)

flores,razocaran san da se ovako ubiva demokratski izabran moderator,pari da smo hdz

E hebi ga, kud svi Turci tud i mali Mujo. S obzirom da Mladeno ne moze prisustvovat ovim demokratskim izborima i ucestvovat u tv debati, pritisnut voljom vecine, priklonit cu se i ja Frankie-u. Cisto da se otarasim prijetnji koje vise nad glavom mene osobno i moje obitelji kao Damoklov mac. Sto ces kad nisam pohadjao nikakve tecajeve borilackih vjestina u mladosti nego sam jadan samouk :( a s obzirom da zivim daleko od Sinja pa ne mogu racunat da ce me Bore Lee :udriglavom zastititi od nasilnika iz Brazila koji kad nije na internetu trenira sa obitelji Gracie.

Status
Not open for further replies.
Back