Novi Moderator?

Novi Moderator?

• Total voters
    47
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
onda kad mladeno pocima?Kad ce mu bit prvi radni dan zivo me interesira??? Koji kompjuter ce mu Dalmos kupit da bi moga obavljat ovu funkciju na najefikasniji moguci nacin???
Moj prijedlog je http://shopper.cnet.com/notebooks/apple-macbook-pro-summer/4014-3121_9-33676750.html
Ja mislim da Mladeno zasluzuje najbolje.A ako Dalmos zeli drzat razinu foruma onda mora omogucit svojim uposlenicima da rade na najboljoj opremi.

Sta je prika nisi moga izdrzat jer se vise nista ne spominje.
Nisu ti ljeske ka prije malo si posta prozirniji :hihi Ne brini za laptope i moderatore :cool:

BTW
A zasto ti brines o tome kad nisi do sad pa netribas ni sad jer ti si rekao da ti taj posao ne pase pa cemu onda da naprezes mozak o tome ako nije nikad bilo i nece biti tvoj posao? Cudno mi je to za tebe prijatelju. jer ti ne koristis bas vrimen za posao koji nije tvoj

Zar ne?

Last edited:
ma nije nego sam diga thread jer vidim da pati proizvodnja(mislim na glasove).Kontam kad je mladeno demokracki izabran ajde da jos rijesimo samo tu formalnost oko glasova.Jedino je flores aktivna ovih dana na forumu i stvarno uzivam citajuci ove viceve.Parin budala za kompjuterom,citam i smijem se sam sa sobom.

ma nije nego sam diga thread jer vidim da pati proizvodnja(mislim na glasove).Kontam kad je mladeno demokracki izabran ajde da jos rijesimo samo tu formalnost oko glasova.Jedino je flores aktivna ovih dana na forumu i stvarno uzivam citajuci ove viceve.Parin budala za kompjuterom,citam i smijem se sam sa sobom.

Pa zar se čita samo humor ,,,nije dobro:kafa

Potrebne su derastične (ka?že Mujo) promijene :udriglavom

46 demokratski opredjeljenih glasalo i staloooooooooooooooooooooooooo,nema vi??e ,znači sku?žili da je namje??taljka,nisu va?žni glasovi nego podobnost ili simpatija:udriglavom

46 demokratski opredjeljenih glasalo i staloooooooooooooooooooooooooo,nema vi??e ,znači sku?žili da je namje??taljka,nisu va?žni glasovi nego podobnost ili simpatija:udriglavom

Tako je Aveo slazem se triba Dalmosa kazniti jer ipak on NE ZELI staviti Frankiea a Frankie to ne zeli postati. KO je tu sad lud, zbunjen a ko normalan?

A ja mislim da je ova tema oti??la predaleko, i da bi to trebali rije??iti Frankie i Dalmos, bez mje??anja drugih usera:uzdravlje.

ma evo vec danima nista novo,a sta je reka offshore,i frenkija je malo,bice mu stvarno cicikrepnija laptop pa zica okolo za se spojit

Mislim da cete svi biti iznenadeni ishodom posla za novog moderatora. A sad bi molia nekog ko bi tija biti moderator da se javi ode a ne da glasate za ljude koji nece.

Lip pozdrav

Zasto bi zatvorili thread? Najlakse je bizat od problema i okrenit im ledja....zato i jesmo di smo:mad:

A sta si ti napravija da bi nam bilo bolje. Dojdes doma i onda te nema ni cut ni vidit.Ne da zena da se bavis hobijima,ne da zena da primirises kompjuteru,a kad bi samo znala koliko volis virtualni svijet instalirala bi ti doma wireless internet da mozes s laptopom i na zahod.
BTW glede moderatora da ne pisem novi post kao sto smo vec govorili ja za to stvarno nemam smisla .Moja liberalna stajalista nisu dobra za forum jer mogu sve tolerirat,a to ne bi smjela bit odlika moderatora. Pored toga smatram da zajedljivost definitivno nije osobina moderatora,a tesko da bi ja tu osobinu kod sebe uspio ispraviti.Takodjer kad vidim nepravdu onda reagiram,a kao moderator ne bih imao pravo svjim misljenjem uticati na smjer teme osim ne dozvolit govor mrznje,vrijedjanja i slicno.
Nadalje drzim da moderator pored svega navedenog treba bit emocionalno zrela osoba sto ja definitivno nisam sa svoje 22 godine. Evo npr. prije 6 mjeseci sam se tek po prvi put iskreno zaljubio.Doduse to je bila neuzvracena ljubav i jos se pokusavam oporavit od tog soka pa Vas molim da me pustite u miru dok mi ne zacijele rane na srcu.
Sad se jedino postavlja pitanje glasova i sta napravit sa njima??? Ako tko ima kakav dobar prijedlog ja sam vise nego otvoren za suradnju.

Status
Not open for further replies.
Back