Ja uopce ne mudrujen, samo citan sta ti pises. Koji k...c ne osnujes stranku a ne sindikat ako ce cili ovi djecji cirkus koji radis zavrsit u rukama politike.
Eto, ti kazes ...politiku san navea kao primjer.
To je dokaz da uopce nemas ideje kako bi ista pokrenia s mrtve tocke osim na nacin da se (kojim cudom od ovog ista i izrodi)....prosljedi sve politicarima.
Sta to znaci, da svako ko da glas ode mora dat glas i onoj stranci koja odluci kao ...prigrlit ovaj cirkus?
Uvatite se posla ne pizdarija...
Ne brini, ja ti necu prvi doc jer ja ipak iman dovoljno utakmica u nogama da znan da se samo i iskljucivo SAM mogu izborit za svoja prava i polozaj na trzistu.
Ovo je jednostavno PRESMIJESNO!![]()
Ja uopce ne mudrujen, samo citan sta ti pises. Koji k...c ne osnujes stranku a ne sindikat ako ce cili ovi djecji cirkus koji radis zavrsit u rukama politike.
Eto, ti kazes ...politiku san navea kao primjer.
To je dokaz da uopce nemas ideje kako bi ista pokrenia s mrtve tocke osim na nacin da se (kojim cudom od ovog ista i izrodi)....prosljedi sve politicarima.
Sta to znaci, da svako ko da glas ode mora dat glas i onoj stranci koja odluci kao ...prigrlit ovaj cirkus?
Uvatite se posla ne pizdarija...
Ne brini, ja ti necu prvi doc jer ja ipak iman dovoljno utakmica u nogama da znan da se samo i iskljucivo SAM mogu izborit za svoja prava i polozaj na trzistu.
Ovo je jednostavno PRESMIJESNO!![]()

Dalmos,nije stvar u tome da nas podrzi stranka,bilo koja,vec da se mi napokon pocnemo brinut sami za sebe,zapamti,nitko nikad nece mislit na nas zbog nas,vec zbog svojih interesa...iz toga i proizilazi potreba da se organiziramo sami,bez uplitanja vanjskih cimbenika i sami kao cjelina nastupimo pred mjerodavnima. Sve ostalo,uz nekakve potpore od stranaka shvatit ce se ka politikanstvo i to je onda dvostruka ostrica.
Ono sto bi nama tribalo je prosirenje ove tvoje akcije dalje od okvira ovog foruma kako bi se privuklo vise ljudi....
koji su sad banirani.32/759
Uz to da nas ima 218 aktivnih na FORUMU.
Malo nas je al nas ima cekamo jos glasova