Tidewater

Prva liga brod nisam bio na njemu ali smo zajedno radili u congu dvi godine. Poljska gradnja dp2,brod koji najvise radi u congu od TDW brodova. Neznam di je sad jer vise nisam dole.

Sent from my iPhone using Tapatalk

pari mi se da sam ga vidija u Onne-u ima koji dan,cini se da se Tide pocea vracat u Nigeriju jer sad imaju 7,8 brodi ode

Dali je istina da je na tidewater nigerija placa isla dole 36%? Ako netko zna bija bi zahvalan?

Islo je nekima i 40%, meni je za sad 15%, 2/E koji je dosa kod mene iz Splita prije tjedan dana 35%, jedino me placa i drzala na TDW, zapuhali novi vjetrovi, ne kazem da cu ici ca ali cu se potruditi, kriza pa nije lako ni posao naci.

Saudiska Arabija da li je kome smanjilo i koliko u % od zadnjeg ugovora.

Nude 4 % manje od zadnjeg ugovora, pa me interesira jeli to nesto sluzbeno

Skinulo bice dnevnicu sa 900 na 800$ [emoji23][emoji23][emoji23]
Kazes ima jos nesto lufta za skinuti ali samo ispod 500-600 da ne ide [emoji23]

Nema krize !

Moj Antiša dobro znas da ce u ovu krizu najvise skinit onima koji imaju najvise, jerbo ce tako najvise ustedit.Ja se uvik nasmijen na postove od druga Caspera,a nekad moran i nesto mu napisat.Jucer su mu zakljucali temu di je opet pametova,ali Boze moj to je drug Casper.

Uuuuuuu Kile, da samo znas kako si u krivu, dzaba ti tvoje iskustvo na DSV, Drill, sto bi kuka ka ja sta na TDW za kikiriki od 700 dolara, nevirujes, a? :hihi

@Duka, sto sam pametova, ma nitko mi ne moze reci da nesmi dati adresu od HR managera a svak normalan nece reci od kud je dobio a oni jos normalniji ce te pitati mogu li se pozvati na tebe, a ako kazes ne, nek HR otkrije odkud ovom adresa :udriglavom, price za malu dicu, na kraju krajeva kako su oni upali? ima ih na sricu, ali jako malo.
Nisan ni vidio da su zakljucali ali nisu obrisali, ocito se i admin slaze samnom :hihi

Za kolege sa TDW, receno mi je u lice da se ocekuje da ce ova kriza potrajati 3 godine, nemojte me pitati kako znam, ali vjerujte da je od Vrlo Visoko pozicionirane osobe u TDW (Nije Ilija), pa sad, nadajmo se da su u krivu.

a znaÅ¡ Å¡to to znači? da ne vide znakove poboljÅ¡anja idućih godina pa onda se nadaju da je tri godine dosta da se ovaj ciklus odvrti do kraja. samo stvar je malo žeÅ¡ća da bi tri godine rijeÅ¡ile stvar. a i kad se rijeÅ¡i pitanje je u kakvim okolnostima ćemo se naći tada.

Casper&Marjan

Meni je receno da ce se tvari normalizirat krajem 2016 i polovicom 2017

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Casper&Marjan

Meni je receno da ce se tvari normalizirat krajem 2016 i polovicom 2017

sumnjam ali volio bi da grijeÅ¡im. nije bilo normalizirano ni nakon 2008 niÅ¡ta. samo je prividno gurano pod tapet sve i sad su joÅ¡ veći balon napuhali. kad pukne bit će puno jače nego 2008. tako da koliko ja vidim najgore joÅ¡ nije ni doÅ¡lo.
ali opet želio bi da se varam...

2008 i dalje meni firma nikad bolje nije stajala...sad neznam...nikome nije u interesu ovako stanje

Dali netko zna kakva je situacija u angoli? Ima li sta Tdw brodova koji rade?

Pozdrav ljudi! Å to se deÅ¡ava na TDW? Jel se ovo bliži game over?? puno ljudi stoji kući, brodove koji rade se na prste može nabrojit, problemi sa Angola viza za naÅ¡e ljude, a o plaćama u ovakvoj situaciji se ne isplati ni govoriti. Jel doÅ¡lo vrime za smotat tunju i probat sto drugo?

Back