na Splendoru konkretno imaju ZID PLACAali vi tamo i zidjate po makini? kakvi su tu zidovi medju drugovima motorima?
na Splendoru konkretno imaju ZID PLACAali vi tamo i zidjate po makini? kakvi su tu zidovi medju drugovima motorima?
ali vi tamo i zidjate po makini? kakvi su tu zidovi medju drugovima motorima?
kako tebi zvuci "ZID IZMEDJU MOTORA"? kao da su ta 2 motora susjedi u zavadi pa jedan ozido zid da ovoga drugoga ne gleda ali susjed misli da je na njegovoj zemlji pa mu ga oborijo. ajde relax to-ria sto sam sve cuo i to od pomoraca da se parkiraju, voze brod u rikverc, brodovi na katove ....... ima bisera stvarno!!!
a ovaj zid placa stvarno tragikomicno!!!!!![]()

Biće da je mislija na odjeljke između motora odvojene oplatom kako bi se pospje??ila sigurnost u slučaju da jedan motor u slučaju po?žara ili naplave bude van upotrebe.To bi se po na??ki reklo Zalihost oli po engleski Redundance.ali vi tamo i zidjate po makini? kakvi su tu zidovi medju drugovima motorima?
Biće da je mislija na odjeljke između motora odvojene oplatom kako bi se pospje??ila sigurnost u slučaju da jedan motor u slučaju po?žara ili naplave bude van upotrebe.To bi se po na??ki reklo Zalihost oli po engleski Redundance.
ima istine ali uglavnom gluposti pogotovo ovo sto se oficira.Nije valjda da je ovako lo??a situacija na Carnivalu? Ovom je stvarno puko film. Ali ako je i pola od ovoga istina... stvarno stra??no.
http://www.ripoffreport.com/Employees/CARNIVAL-CRUISE-LINE/carnival-cruise-lines-had-a-fi-7936c.htm
Ovaj je malo nasra, ali ima tu dosta istine.
nema istina nista , a pogotovo sta pise o zapovjedniku koji zivi u Rijeci sa svojom obitelji naravno Hrvati djeca i zena. plovio sam s njim par puta kao junior i senior casnik vrhunski profesionalac koji govori 5 jezika,sa 35 godina je bio master kruzera od 3600 ljudi ne bavi se glupostima i nije u redu da se pise ovako o njemu jer su to isfrustrirane gluposti ass. hskp managera koji radi za 1200 usd , a barba za 23000 usd s minimalnim godisnjim bonusom.
..a pozar je bijo u crane case-eksplozija...
nema istina nista , a pogotovo sta pise o zapovjedniku koji zivi u Rijeci sa svojom obitelji naravno Hrvati djeca i zena. plovio sam s njim par puta kao junior i senior casnik vrhunski profesionalac koji govori 5 jezika,sa 35 godina je bio master kruzera od 3600 ljudi ne bavi se glupostima i nije u redu da se pise ovako o njemu jer su to isfrustrirane gluposti ass. hskp managera koji radi za 1200 usd , a barba za 23000 usd s minimalnim godisnjim bonusom.
... a barba za 23000 usd s minimalnim godisnjim bonusom.
Ima istine i vise nego neki mogu ili oce prihvatit(sve imenovane u tekstu sam osobno upozna tijekom ovih godina na CCL-u i uopce mi nije iznenadjenje procitat tako nesto o njima).Motivi autora teksta su nesto skroz drugo i u to nebi tija ulazit.
Ma isa sam i ja ca(konacno,posli 11 god).Taman su me avancali u senior prvog i triba sam ic na C.Pride ali ova druga ponuda mi je bila puno bolja(vise love)pa sam im tako i reka kad su me zvali doma pitat zasto sam da otkaz.
Koliko ja znam ljudi im fali i ljudi im idu ca zbog raznih razloga,moj motiv je samo bila lova,jer cu ovamo di sam isa, ka sekondo imat koliko staff chief na carnivalu,a kad avancam i puno vise.
Jesam li se zaheba vrime ce pokazat.Za sad je dosta "cruisiranja"![]()