Carnival

ali vi tamo i zidjate po makini? kakvi su tu zidovi medju drugovima motorima?

a sto sam sve cuo i to od pomoraca da se parkiraju, voze brod u rikverc, brodovi na katove ....... ima bisera stvarno!!!
a ovaj zid placa stvarno tragikomicno!!!!!:D:D:D

a sto sam sve cuo i to od pomoraca da se parkiraju, voze brod u rikverc, brodovi na katove ....... ima bisera stvarno!!!
a ovaj zid placa stvarno tragikomicno!!!!!:D:D:D
kako tebi zvuci "ZID IZMEDJU MOTORA"? kao da su ta 2 motora susjedi u zavadi pa jedan ozido zid da ovoga drugoga ne gleda ali susjed misli da je na njegovoj zemlji pa mu ga oborijo. ajde relax to-ri:uzdravlje

Ma nije to pravi zid,vise je bila ideja napravit suhozid,ali ga wiperi moraju stalno obilazit i brisat ako se smoci jer bi suhozid triba bit stalno suh da bi se vidila eventualna propustanja:kafa

ali vi tamo i zidjate po makini? kakvi su tu zidovi medju drugovima motorima?
Biće da je mislija na odjeljke između motora odvojene oplatom kako bi se pospje??ila sigurnost u slučaju da jedan motor u slučaju po?žara ili naplave bude van upotrebe.To bi se po na??ki reklo Zalihost oli po engleski Redundance.

Biće da je mislija na odjeljke između motora odvojene oplatom kako bi se pospje??ila sigurnost u slučaju da jedan motor u slučaju po?žara ili naplave bude van upotrebe.To bi se po na??ki reklo Zalihost oli po engleski Redundance.

Tocno. Ali nije pomogao jer su izgorila sva tri motora i boiler.

nema istina nista , a pogotovo sta pise o zapovjedniku koji zivi u Rijeci sa svojom obitelji naravno Hrvati djeca i zena. plovio sam s njim par puta kao junior i senior casnik vrhunski profesionalac koji govori 5 jezika,sa 35 godina je bio master kruzera od 3600 ljudi ne bavi se glupostima i nije u redu da se pise ovako o njemu jer su to isfrustrirane gluposti ass. hskp managera koji radi za 1200 usd , a barba za 23000 usd s minimalnim godisnjim bonusom.

Ovaj je malo nasra, ali ima tu dosta istine.

nema istina nista , a pogotovo sta pise o zapovjedniku koji zivi u Rijeci sa svojom obitelji naravno Hrvati djeca i zena. plovio sam s njim par puta kao junior i senior casnik vrhunski profesionalac koji govori 5 jezika,sa 35 godina je bio master kruzera od 3600 ljudi ne bavi se glupostima i nije u redu da se pise ovako o njemu jer su to isfrustrirane gluposti ass. hskp managera koji radi za 1200 usd , a barba za 23000 usd s minimalnim godisnjim bonusom.

upadam kao padobranac:) i eto odgovaram na neka pitanja...
zaposlenik sam -celebrity cruisesa i trenutno se nalazim na brodu solstice-vec gulim ode 7 miseci kao apper.engineer-ali idem doma za 9 dana-:D:p:D

imali smo sastanak u vezi pozara koji se je zbijo na vasem brodu i kapo makine-grk..je reko da je bijo problem u posadi sto nije adekvatno ragirala na vrime-cekalo se je chifa da se kala u makinu 15 minuti..a pozar je bijo u crane case-eksplozija...inace male su vjerojatnosti da se takvo sto dogada-ali nazalost dogodilo se i nije se ragiralo po regulii .. ocito je bio problem posada koja nije adekvatna ragigala:o:o
..
eto pozdrav ssvitu mojjj....:D:D

Prica o Carnoval Splendoru je svugdi u svitu aktivna a pogotovo na cruiserima i mogu reci da svaka nova info ima svoju pricu. Sve je to zavijeno velom tajne sta je i normalno a i ako je bila greska zatajice se zbog sigurnosti putnika i da nebi doslo na glas kak oje CCL nesigurna firma.
Sve je to moguce da se desi jer ipak kad pogledamo statistiku koliko cruisera ima i koliko nesrica ima ovo je ipak po mom misljenju samo kap u vodi i uvik se moze desiti kako god bilo sigurnih rodi i istreniranih posada. A zrtvano janje ostavimo nekom drugom da ga trazi a ne ode menju nama jer ipak ce na kraju prica kju oni u head officu CCL zele izaci na vidjelo.
PA bar mi hravti to znamo po primjeru nasih vladajuci da se uvik plasira ono sta se zeli mada svi znamo da je to farsa i laz. Evo primjer nasih Kornatskih vatrogasaca?

Prilikom dolaska na brod je najvaznije da vec tokom prvog dana vratite potpisane formulare u personnel office.Ovo "istog dana" vrijedi za mene kad se vratim na isti brod ,i jer sam senior pa mi potvrdno klimnu na moj zahtjev.Inace ljudi sjede na podu ili okolnim stubistima i ispunjavaju svu silu dokumenata,i dok ne zavrse nisu procesirani.Istina vecina papira je samo za acknowledge potpis,ali ako citate sve ukljuceno pod nekom company policy treba vremena.

Ljudi jesu vidljivo umorni,cekaju ukrcaj prtljage i idu na safety introduction u medjuvremenu.Zadnu godinu i pol u luci Miami svi new sign- ons ostavljaju svu prtljagu osim rucne vani na terminalu, i ona se dostavlja na brod kasnije-iza podneva zapocme,ovisno o kolicini tj.raspolozivim trolley-ima,ne zavrsi sve do samog kraja embarkation-a.Ljudi krenu sa duznostima a jos bude i do desetak kufera na corridor-u,jer ih vlasnici ne preuzmu do kasne veceri tj.jos rade.

Ne vidim kako bi se to onda njegovo zapazanje na ovu temu (dolaska nove posade i svega vezanog uz taj proces ) moglo nazvati neistinom,kad to svi mi vidjamo na tjednoj bazi redovno.Ovo samo kao primjer da napisati da nista u textu(www.ripoffreport.com) nije istina je jedna velika neistina iliti laz.

Ako je vas komentar trebao braniti ,kako vi kazete, casne ljude onda ste se mogli osvrnuti samo na taj dio,pa bih vas ozbiljnije shvatio.

Ima istine i vise nego neki mogu ili oce prihvatit(sve imenovane u tekstu sam osobno upozna tijekom ovih godina na CCL-u i uopce mi nije iznenadjenje procitat tako nesto o njima).Motivi autora teksta su nesto skroz drugo i u to nebi tija ulazit.

momci sa karnivala
,ajte malo infa,evo brat mi govori da su krcati sa oficirima da neki cekaju i po 4 miseca,ka da su previse ljudi zaposlili,ja sam otisa od tamo ima vec skoro 8 miseci,a danas me zovu opet nabrod,dajte malo napisite kakva je situacija,da se ljudi znaju ravnat:uzdravlje

Ima istine i vise nego neki mogu ili oce prihvatit(sve imenovane u tekstu sam osobno upozna tijekom ovih godina na CCL-u i uopce mi nije iznenadjenje procitat tako nesto o njima).Motivi autora teksta su nesto skroz drugo i u to nebi tija ulazit.

slazem se sa svin,mada kuzin ljude kad u nevjerici citaju,drukcije bi gledali da su tamo i navigali,a tebi se ja osobno cruise line divin kako izdrzis,sve najbolje

p.s.kako se stavljaju slike tu iman od drugog dana slike pozara na splendoru,pa da stavin koju

Last edited:
Ma isa sam i ja ca(konacno,posli 11 god).Taman su me avancali u senior prvog i triba sam ic na C.Pride ali ova druga ponuda mi je bila puno bolja(vise love)pa sam im tako i reka kad su me zvali doma pitat zasto sam da otkaz.
Koliko ja znam ljudi im fali i ljudi im idu ca zbog raznih razloga,moj motiv je samo bila lova,jer cu ovamo di sam isa, ka sekondo imat koliko staff chief na carnivalu,a kad avancam i puno vise.
Jesam li se zaheba vrime ce pokazat.Za sad je dosta "cruisiranja":)

Ma isa sam i ja ca(konacno,posli 11 god).Taman su me avancali u senior prvog i triba sam ic na C.Pride ali ova druga ponuda mi je bila puno bolja(vise love)pa sam im tako i reka kad su me zvali doma pitat zasto sam da otkaz.
Koliko ja znam ljudi im fali i ljudi im idu ca zbog raznih razloga,moj motiv je samo bila lova,jer cu ovamo di sam isa, ka sekondo imat koliko staff chief na carnivalu,a kad avancam i puno vise.
Jesam li se zaheba vrime ce pokazat.Za sad je dosta "cruisiranja":)

meni ga je falilo tocno 2 miseca:uzdravlje

A sta je ovo svi ste pobigli.:rolleyes:
Osta sam sam he he. A to da im ljudi bize pa to je stara prica ako nekoga zanima neka procita thread od pocetka (ako nesto nije brisano).
Pozdrav ljudi odo ja sutra na Pride. Opet......................

Back